Vart tog tiden vägen?

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Dehär med flytten.. Jag vet inte ens om jag riktigt förstått det ännu. Kanske för att jag inte sett lägenheten? Men kartongerna som står bakom mig måste ju ändå få mig att inse att det är relativt nära nu?

Men nej. Innerst inne kommer det nog dröja ett litet tag. Kanske tar det en eller två veckor efter att vi flyttat in innan jag verkligen känner att "fan dehär är vårat". Det är rätt obeskrivligt för mig. Jag som alltid suttit i distansförhållanden. Jag som alltid varit drömmande om att flytta men samtidigt rädd för att jag nog skulle fastna här hemma.

Men nu är jag här. Med en pojkvän som bor 16 mil bort, med honom ska jag nu flytta in under samma tak. Jag kommer få sova med honom bredvid mig varje natt. Jag kommer få träffa honom varje dag. Jag kommer få pussa och krama honom precis när jag vill. Jag kommer få känna hans doft hela tiden och jag kommer få se honom. Alltid. Ja.. lite overkligt känns det ännu. Jag kan nog inte förstå att det faktiskt kommer blir så - men det kommer det. Och det är helt fu*king underbart! Eller ja, det kommer bli det i alla fall.

Jag lär nog sluta skriva nu. För ärligt så kommer jag skriva hela kvällen annars. Liksom min största dröm(typ) är här nu.

Min älskade pojkvän & fästman kommer snart bli min älskade sambo. Underbara Sebastian Karlsson. Du är mitt allt. Jag älskar dig. Dag in, dag ut. ♥


Jag kan knappt tro det. Du är lycka älskling. Lycka.
Ååh..


Kommentarer
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly <3

vart här inne och kollat flera gången nu om du har skrivit någe nytt :P Men inte det:/ Jag kollar inte snart igen :P <3<3<3

2010-12-02 @ 14:11:29
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0