Känns som fredag..

Jag har känt hela dagen idag att det verkligen känts som fredag. Visserligen har Amanda sagt typ varje dag den här veckan "fan vad det känns som fredag".. men jag tror det beror på att alla dagar har varit så slappa. Idag har jag i alla fall haft ont i halsen hela dagen så har inte blivit någon idrott för min del, även om vi haft idrott två gånger idag. Men så kan det gå, vill inte skynda på någon sjukdom i förväg, skippar den gärna istället.

Imorgon blir det i alla fall bio med min man. En film gick det på bio i Avesta imorgon och det var The Wolfman. Får väl se hur den är. I vilket fall så skulle jag nyss boka biljetterna så jag printade salongen för att fråga Sebbe vart han ville att vi skulle sitta, vad säger han? Jo, "du kan väl ta rad 10 som dom andra gångerna.. ta på högra sidan för där höll vi i handen första gången" <3 Ja han minns, det gör jag med, utan tvekan för den känslan kommer jag aldrig glömma. Det var första gången vi umgicks och allt och ja, den kvällen var mysigaste på länge. Ååh! I vilket fall så blev det exakt samma platser nu som då, haha.

Nåja, imorgon innan bio och mys så är det skola. Antar jag, hoppas bara att jag håller mig såpass frisk så att jag kan ta mig dit, för jag vill verkligen inte blir supersjuk, men skulle ju inte förvåna mig om jag blir det, blir typ alltid sjuk till lov..

Men nej, nu ska jag skita i den här ruttna bloggen å göra något annat.. kanske ta varm oboy eller nå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0