One day in Västerås

Dagen började med att väcka mamma så hon fick skjutsa mig och Amanda eftersom att bussen inte ens kom, så kan det gå. Sen var jag i skolan till halv elva och sen for jag till Västerås med mamma eftersom att jag skulle till tandläkaren, vilket tog ca. 5min. Sen sprang jag och mamma in och ut i affärer tills vi vid 5 åkte hem igen, med ett ps3 med oss hem, varför? Jo för att mamma ville ha ett... Sak samma.

Ibland funderar jag faktiskt lite, varför just jag lyckat nog har hittat min kärlek. Samtidigt som folk som är 100 gånger underbarare faktiskt inte får någon(eller i alla fall så tar det längre tid). Låter det inte orättvist? Jo det gör det. Liksom vad är det som gör att jag är värd min Sebastian? Vad är det som gör att jag skulle hitta just honom? Vad är det som gör att jag faktiskt skulle hitta honom och falla för honom och han föll för mig och att vi höll ihop? Mycket tankar men ändå inte. Allt känns så självklart ibland, som att det på något vis var meningen.

Jag skrev ju trots allt sms till en främande person, NÄR jag hade pojkvän. Hur dumt det än låter. Jag skrev ju trots allt till honom när jag inte ens hade sett hur han såg ut eller sett hur han var som person. Men på något vis kände jag bara att jag skulle skriva till just honom ändå och tur var väl att hans nr fanns på eniro då för annars hade det vart lite illa. I vilket fall är jag tacksam för det jag gjorde och jag är tacksam för att Sebbe var den personen han är, för hade han inte vart det så hade jag inte suttit och skrivit dehär idag. Undrar vad jag hade skrivit då? Hade jag haft någon annan eller hade jag vart singel? Hm...

I vilket fall så älskar jag min pöjk ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0