Black&White

Nu har en hel helg gått. Det betyder alltså att det är skola imorgon igen då. Nu är det lite mer seriöst än vad det var i fredags dock. Men ja, det ska bli skönt.

Vi vilket fall så blev det efter lite om och men att dra till Klackberg med Amanda&AnnIrene i fredags efter skolan. Vi drog med oss en bob, ett tefat och två stjärtlappar. Själv satt jag mest stilla och försökte värma mina händer eftersom att det var kallt! Brudarna åkte i alla fall några gånger tills vi efter en halvtimme ringde skjuts för att komma hem. Värme ♥ Hemma hos Amanda blev det i alla fall film, tjocka och lite mer tjocka innan jag sen vid nio blev hämtad av Sebbe som hade köpt med sig ännu mer tjockt som vi åt på tills det var dags att sova.

Resten av helgen har ungefär bestått av tjocka&slöa + att bli "dränkt" i snön av sin pojkvän...... Och ett big plus på mig nudå eftersom att jag så fort Sebbe åkte här ifrån satte mig och läste ut Ninas Resa - som förövrigt visst var skriven av hennes dotter ;p Höhö. I vilket fall så ja, ni kan väl ge mig lite beröm för det då. Nu slipper min lärare i alla fall strypa mig imorgon, jippi!

Rubriken kom jag förövrigt på när jag såg min fina säng som nu mer har fått sprillans nya sängkläder som alltså är svartvita. Dom är nice :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0