Söndag idag

Söndag för ett år sedan? Ja gud vilket helvete. Tänk att jag tillslut kunde finna människan som verkligen skulle göra allt för att se mig le, ack vilken tur jag har. Sebastian, du är bäst :)

För tillfället så sitter jag och väntar på att den lockande maten ska bli klar, tacos. Innan jag satte mig här för att vänta på den, så satt jag vid mammas och pappas data. Jag byggde ett hus vid stranden, vid havet. Underbart. Ibland vill jag verkligen bo så. Utsikten skulle vara perfekt att äta frukost till ute på altanen/balkongen. Ja, jag är avudsjuk på dom som bor nära havet eller varför inte bara en större sjö? Jag tycker inte om vatten, men utsikten tycker jag om. Så det vore nice att bo i huset jag byggde, synd att det bara var spel då. The sims 3 ni vet.

Dock får jag vänta med att flytta ett tag överhuvudtaget. Mitt liv är inte som dom i Super Sweet 16. Inte för att jag vill ha ett sådant liv heller, men ändå. Vad är det för kul med att få ALLT man pekar på? Nejtack, inget för mig. Jag har så det duger i mitt liv. Förstår inte grejen med att tro att folk älskar en mer om dom ger en mer saker? Hm, vänner, familj, pojkvän.. det är det som behövs för mig :) Haha okej, visst jag vill gärna ha lite pengar också men det skiter jag i nu.

Som ni ser har jag inte ett enda vettigt skitord att skriva, men så kan det vara ibland. Nu ringde det i köket så i guess the food is DONE! Bye bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0