Sockerkaka

Blev en kort dag idag. Hade två lektioner och sen var det slut. När jag kom hem så ställde jag mig och bakade en sockerkaka. Den står i ugnen nu så den är dock inte klar ännu.

I vilket fall sitter jag och diskuterar med Tubbe att det faktiskt redan var två år sen(på fredag) som vi började prata. Helt sjukt vad tiden går! Då var jag den där lilla flickan som var livrädd för typ alla killar och tyckte att alla var idioter, se där. Först var vi "tillsammans" under ja.. en tid. Sen kom Dennis i nästan ett år och sen tjoff så kom Sebbe. Jag tror min otur med killar har vänt till tur. Låter som det i alla fall. Hihi ;)

Men nej, nu ska jag bygga hus på The Sims för jag är cool..


Väntar på värmen

Idag i skolan så började vi med Träning&Hälsa, men eftersom att jag fortfarande är sjuker så fick jag nöja mig med att titta på, visserligen var det bara Yoga och Pilates men ändå. Amanda joinade mig lite ibland hon med med tanke på att hon inte kunde göra alla grejerna p.g.a. hennes macka, haha hon är också förkyld ;)

I vilket fall så kollade vi på Uppdrag Granskning sen om "Oskar" som våldtog "Linnea". De flesta har väl säkert redan sett det eller hört talas om det men jag kan bara säga en sak: Jag tänker inte yttra mig. Det jag störde mig på under hela programets gång var varför måste ungefär alla lägga sig i och sprida minsta lilla(som i sig blir ganska stort) rykte? Varför lägga alla skuld på en person och hylla den andra p.g.a. vad man hör? Varför inte bara ta reda på hur det ligger till? Eller varför inte bara skita i allt och låta personerna i fråga, "Oskar" & "Linnea", sköta dedär själva. Jag tror att dedär hade varit överstökat för länge sen om det inte vore p.g.a. allt jävla skitsnack och all jävla ryktes-spridning.

Som sagt. Jag tänker inte ta tjejernas parti för att det är självklart att dom talar sanning, men jag tänker inte heller ta hans parti för att säga att han självklart är oskyldig. Jag vet inte ett skit om varken han eller tjejerna, så varför ens bry sig? Visst. Är det sant så är det en idiot till kille och sjukt synd om tjejerna. Är det inte sant så fattar jag inte vad som gör det värt att låtsas och sjukt synd om killen istället. Men som sagt. Jag tänker inte ta något parti. Jag lägger mig stället på den sidan som är emot skitsnacket. Ingen behöver yttra sig när dom inte har den minsta aning om vad som egentligen har hänt.

Egentigen tvekade jag ens på att skriva det här. Jag har ingen anledning att bry mig alls, men samtidigt så är det ju faktiskt lite svårt att låta bli, haha.

Nåja. Min hosta kom nyss tillbaka, så jag tog en liten hostmedicin och nu börjar han ge sig iväg igen. Skönt det för det var en sån hosta som typ kvävde mig. Haha. Ja, sen väntar jag på att vattnet i huset ska bli varmt så jag kan hoppa in i duschen nån gång.

.....


Vad ska jag säga?


Min helg

I fredags åkte jag ju på feber, så när jag kom hem från praktiken fick jag lov att köpa ipren så att den skulle smyga sig bort. När Sebbe kom så var den borta, som tur var. Vi började i alla fall med att åka över till Avesta för att köpa en present till Elin och sen åkte vi hem för att äta lite. Lite senare så åkte vi ner till John's lägenhet där jag hade fixat till det lite mysigt och så. Vilket jag faktiskt tror att Sebbe tyckte om, hihi.

Efter ett mysigt bad med tända ljus och en dusch så la vi oss i soffan och myste framför en film. Sen somnade Sebbe så jag plockade ihop lite grejer och sen väckte jag honom så åkte vi hem istället.

Lördagen bestod av att mysa och sen runt fyra så skildes vi åt. Jag åkte mot Eskilstuna och han hemåt. Väl i E-tuna så kom Jocke och Elin å hämtade mig tillsammans med lilla Molly. Resten av kvällen bestod av firande för Elin och party. Runt två var vi hemma och då la vi oss ganska så på en gång för att sova.

Och idag var det time for school. Men vad? Jo, jag blev kvar hemma få min underbara hosta kom tillbaka. Jag la mig och somnade om och sov till tolv och nu är min hosta typ borta. Så ja, back to school imorgon istället då. I vilket fall så ska jag nog upp och äta min andra frukost för idag då kanske? Något ska jag i alla fall äta.

Btw så är min pojkvän bäst ♥


Gammal bild.


Söndag

Nu ska jag sova. Så jag berättar om min helg imorgon. Puss.

Ett halvår <3

Ja det stämmer. Sex månader mellan mig och Sebbe. Det betyder, inte något bloggande utan endast mys. Han är påväg hit nu. Dock har jag åkt på lite feber sådär lyckat idag, så ja, vi får väl se hur pigg kväll dehär blir...

Men ja, jag älskar min pojkvän och ett halvår känns bättre än toppen och detta är bara en början ♥

Två dagar..

..gick det och sen fick jag hem kläderna från båda ställerna. Alltså från både Nelly och Bubbleroom och som tur var så passade allt så jag slipper skicka tillbaka något. Tur i oturen.

Eller rättare sagt, något positivt med en kass dag. Dagen i sig har inte varit kass, men jag har haft en extremt retlig hosta exakt hela dagen! Eller ja, när jag hade varit hemma i kanske en-två timmar, då gav den upp. Men annars så har jag hostat mig igenom resten av dagen.

Nåja, nu ska jag fixa mina naglar. Men såklart så ska jag självklart visa hur kläderna satt på mig ;D haha.





Se där ja.. Nu ska jag kolla vidare på Sveriges Värsta Bilförare.


You know me

Jag blir snart tokig på min satans förkylning som verkligen vägrar att ge med sig. Idag har näsan varit extra jobbig, täppt och snuvig. Och irreterande "nys-känslor" hela tiden, även om jag inte alls nyser men ja. Eller jo, jag har gjort det några gånger, men ändå. Kan den inte bara försvinna nu.

I vilket fall så var vi ute hela förmiddagen idag på praktiken, barnen kan ju äntligen börja leka lite där ute nu när snön börjar försvinna bort från deras roliga lekplatser. Men det tråkiga är ju att dom blir så blöta av allt slask, men vad har man inte torkskåp till? I vilket fall stack jag hem med tåget halv tre, så jag var hemma runt fyra. Nu är det bara två dagar kvaroch det känns både bra och inte bra. Känns som om jag inte varit så aktiv på denna praktik med tanke på hur mycket jag varit sjuk. Men men skola på måndag, ska bli rätt skönt det i alla fall.

Men nog om det. Jag funderar, är jag påväg att bli sjuk igen eller är det bara att allt sitter kvar? Hoppas på det sistnämnda med tanke på att jag vill kunna sluta snora, helst innan fredag. Då ska jag mysa med min pojk hela dagen/kvällen och vill helst inte ligga och snora ner hela honom, frescht ;)

Nåja, vad ska jag hitta på nu då? Äta något gott kanske.. Lät bra.

New

Jag blev lite glad idag. Nelly gav mig 100kr för att dom saknade mig så jag bestämde mig för att klicka hem en liten klänning. Så jag klickade hem denna från rean för 110kr.


Bild tagen från Nelly.com

Var sen in på Bubbleroom.se och såg att dom hade en klänning om dagen för 149kr även denna vecka, så dagens klänning/tunika fick också klickas hem!


Bild tagen från Bubbleroom.se


Surprice

Jag kan ju börja med att säga att både AnnIrene och Elin kan sluta retas om att ni ha kladdkaka men inte jag, för nu står det en kladdkaka i ugen så HA! ;)

I vilket fall så blev det många barn på praktiken idag. Men det gick bra ändå. Förutom att det ibland blir - en börjar gråta, fler gråter. Men så kan det gå. I vilket fall så satte jag mig på tåget hem, hoppade över till bussen och sen hoppade jag än en gång över till en annan buss. När jag sitter på den så ser jag sen en skylt som står upp mot Kärrgruvan(där jag bor) Olycka - Polis. Hm, undrar vad som har hänt nu? Jag kommer upp till kiosken och hm.. här står det två polisbilar? Ja, har det kanske blivit rån på våran kära kiosk då :( Sen kommer jag hem, klickar mig vidare in på Wighsnews och ser att oj, en lastbil har kraschat tidigare idag, här i Kärrgruvan. Men oj, det har hänt två grejer i lilla Kärrgruvan.

Men fel av mig. Poliserna som stod vid kiosken vid fyra tiden, dom stod och stoppade trafiken för att lastbilen fortfarande låg kvar över hela vägen, även om den kraschade vid tolv-tiden. Med andra ord var det stopp och det hade inte varit något rån utan endast detta:


Bildkälla: Wighs
Kanske inte så konstigt att den ligger kvar fortfarande, fast än klockan är sex. Just för tillfället åker det en mindre lastbil fram och tillbaka för att tömma denna^ på pellets. Ja så det kan gå, jag säger bara tur för det huset som klarade sig utan att bli påkört! Haha, för nära är det.

Undrar vad man tänker. Om man sitter och tittar ut igenom fönstret och får se en lastbil komma glidandes mot huset. Sitter man kvar vid fönstret eller springer man ut ur huset?

Nåja, klockan ringde, så nu är det dags att ta ut min älskade kladdkaka.

Save you

Första dagen på sista veckan, check. Känns både bra och inte bra att praktiken börjar lida mot sitt slut. Ha ju liksom blivit som en liten vana att sätta sig på tåget mot Hallsta och sen gå in till en massa glada och skrattande barn. Självklart finns det undantag. Alla kan ju någon gång vara ledsna och arga, men sånt hör ju till. I vilket fall så lär jag ta och intervjua någon där borta den här veckan, med tanke på att det hör till våran APU-uppgift. Men det ska nog gå bra. Nåja, det är ju fortfarande fyra dagar kvar så jag kanske inte ska börja klaga på att det snart är slut, redan. Nej precis.

Nåja, nu kan jag ju bara säga att jag är galet sugen på kladdkaka. Orkar jag baka någon? Nej.

I stay in love

Det snöar fortfarande. Egentligen är det ju onödigt att klaga över det, för det är ju inte direkt så det hjälper. Men vad ska man göra då? Jag är trött på den här jävla snön nu så jag blir ju inte så glad av att vakna och se att allt utanför fönstret är vitt vitt vitt och åter igen vitt. Liksom, igår när jag somnade var snön halvt bortsmält och man kunde gå på asvalten och höra gruset knastra under fötterna. Igår var det på god väg att bli vår. Men se, blir man för glad åt sånt, då vänder det tydligen.

Inkomet sms för ungegär.. några minuter sen: Jag saknar din varma kropp och ditt härliga leende:) (jag antar att det ska stå "ditt", för det stod "...och fitt härliga leende", haha.)

På tal om det så saknar jag min pojkvän obeskrivligt. Hm, ganska mysko dedär.


Perfekt dag!

Fick en underbar start på dagen! Låg och halvsov lite fram och tillbaka tills jag sen började skriva lite sms med Sebbe tills jag bestämde mig för att gå upp. Vrider på persiennen och får se det underbaraste någonsin; det snöar! Det är kritvitt! Det är vinter! Åh vad glad jag blev. Jag var livrädd att våren skulle starta redan nu och det vill jag ju inte. Vem vill det liksom?

Ironi. Jag blev förbannad. Seriöst det är snart April. Det ska börja vara shorts väder snart. Det var den sämsta starten på dagen alltså. Ni fattar va? Ja precis, för ALLA vill ha vår nu....

Lördag?

Medans alla vännerna borta i Uppsala ikväll ska partaparta, så ställer jag frågan, vad ska jag hitta på? Jag har kommit fram till att jag nog får ta tag i damsugaren och städa mitt rum då. Det kan behövas för det börjar samlas dammråttor. Visserligen rätt skönt med sällskap, men dom får nog säga adjö för den här gången, tyvärr.

Så ja, städa får det nog bli. Kanske skriva något på APU-uppg. också, men det får orken visa.

One week

Jag vill att det ska bli nästa helg!

Jahapp

Hejhej. Imorse så fick jag sällskap på tåget utav Cattis eftersom att hon skulle till Eskilstuna, trevlans. Sen när jag hoppade av i Hallsta så bestod backen utav is, vatten och grus. Fyfasen vad skönt säger jag bara. Ja inte att det är blött och halkigt utan att snön smälter(sakta men säkert) och att det blir allt närmare och närmare våren! Visserligen har det varit långt ifrån varmt, men vad gör det. Inte 100 minus i alla fall.

Nåja, idag var det lite flera barn, eller rättare sagt så var det barn från en annan avdelning där så det blev lite fler i alla fall. Hem gick jag redan halv ett med tanke på att eftermiddagen skulle bestå av en fröken och ett barn. Haahaa liksom. Eller inte. Så ja, dom lät mig gå hem. Snällt va? Haha :)

I vilket fall så kommer min helg suga. Planen var att åka hem till min pojk, men eftersom att jag började bli sjuk i söndags när jag var hos honom så smittade jag honom, med andra ord är han sjuk nu. Så jag blir kvar hemma och får inte träffa honom förrän om en vecka till. Men då är det ju ett halvår så jag har ju något att se fram emot, dock saknar jag honom nu så jag vet inte hur jag ska orka vänta. Men jaja.

Nu ska jag nog byta om så jag kan följa med när min bror köper en ny bil, från min klasskompis å hennes man dessutom ;) Haha.

Imorgon är det ju helg redan

.. juste ja. Men idag stack jag i alla fall iväg till min praktik igen. Det första dom sa där var ungegär "men gud så du ser ut/låter, du kanske borde stannat hemma idag med?" Ja, samma sak har jag fått höra några gånger om idag. Rätt många gånger faktikst. Men men. Det vart en rätt lugn dag ändå med tanke på att det bara var tre små kottar där och så fick jag åka hem redan halv två. Eller ja, egentligen skulle jag tagit halv ett, men det hann jag inte med. Så ska dit imorgon också, även om allt tyckte att jag skulle vara hemma då med, men nej sa jag. Kan ju inte missa mer av den här praktiken nu faktiskt.

I vilket fall har jag gått igenom mina APU-uppgifter lite mera idag med min handledare. Så jag ska väl försöka läsa igenom papprena som vi skrev ut och se om jag får ut något vettigt ut det. För övrigt så väntar jag bara på mat just nu, mums!

Ibland känns det som om jag inte är bra för dig.




En annan sak som är lite rolig. Jag saknar den där sista veckan i Juni förra året. Då jag och min käreste Amanda spenderade den mesta tiden i min brors lägenhet. Veckan bestod av bl.a -  tjockande av både popcorn, chokladpudding och cola, filmtittane, drygande med folk på nätet, solande, skrattande, dödande av harkrankar, och mycket mycket mera. Slutet på den veckan blev dock sämst då D's käre vän var total idiot mot mig och jag fick beskedet "jag vet inte vad jag vill längre". Tur för mig var väl att jag hade Amanda vid min sida, annars hade den kvällen gått illa. Som sagt så saknar jag i alla den veckan! Eller rättare sagt; Ge mig en till vecka i min brors lägenhet, en varm sommar och en Amanda vid sidan om. Haha ;D


E.S.K

Erik Sebastian Karlsson - Jag älskar dig.
Du är min bästa. Jag är så sjukt lycklig med dig.
Du ♥ Jag


17e mars 2010

Det är dagens datum det. Jag har kommit på att mitt bloggande har minskat redikalt. Eller rättare sagt inläggen i sig har blivit 10 gånger kortare än vad dom var förut. Sanningen är väl kanske har jag har brist på fantasi eller brist på ork. Nej. Ork till att skriva har jag nog, för skriva skulle jag kunna göra hela dagarna - bara jag hade något att skriva.

I vilket fall så har jag varit hemma idag också, det känns inte bra, inte alls. Har missat tre dagar utav min praktik nu och det känns ungegär... jääävlar! Liksom tre dagar av fem. Det är nästan en hel vecka. Egentligen är jag fortfarande långt ifrån pigg för att gå dit. Men jag känner att imorgon måste jag verkligen ta mig dit eftersom att jag annars kommer missa en hel vecka av tre och det vore överdrivet dåligt gjort av mig.

Jag skulle i alla fall ringa dagen innan jag skulle komma tillbaka sa dom på praktiken i måndags när jag sjukanmäldes. Dock har jag ingen aning om varför? Men ja, jag lär väl se till och ringa dit snart då. Bara hoppas att min hals kan hålla sig i styr då så jag inte får en kråkattack och inte får fram ett ljud utan istället måste harkla mig 100 gånger tills "slemet" i halsen har gett med sig. Ni kanske förstår hur jag menar?

I vilket fall så är det skapligt irriterande med tanke på att så fort jag harklat mig dedär 100 gångerna och "slemet" har försvunnit, ja då är det bara vänta några få sekunder sen är det där igen, wiho. Fan vad underbart det är att vara sjuk. Plus på det hela så började det göra skapligt ont i min hals nu varje gång jag hostar. Så som sagt, jag hoppas att hostan ger med sig snart i alla fall, för den börjar ta lite halv död på mig just nu.

Men jaja, nog om att tycka-synd-om-mig själv. Jag lär väl pallra mig iväg och hämta telefonen och försöka ringa till praktiken istället. Höra om dom har saknat mig och lite sånt, haha. I vilket fall så har det var lite tomt utan barnen i tre dagar faktiskt. Men så kan det gå.

Nu ska jag sluta. Hejdå

Snart

Lite mer än en vecka. Sen firar jag och min underbaraste ett helt halvår. I fredags så var det ett halvår sen som vi träffades för första gången och jag kan inte tro det själv, tiden har gått så jäkla fort! Jag minns allt som igår. Liksom hur nervös jag var när jag skulle gå fram till honom och hur varm jag blev när han tog min hand för första gången och allt. Det ända jag kan tänka på just nu är bara vilken jävla tur jag har. Jag älskar dig Sebastian och dehär(snart) halvåret har varit det bästa och det är bara en början! ♥

Det är så jävla underbart älskling.


Sjukling ännu

Fortfarande sjuk. Så nu ska jag bygga ett nytt hus. Kul liv.

Min framtida familj

När jag är sjuk. Vilket jag är idag. Så har jag ofta väldigt tråkigt - väldigt lite att göra. Så dagar som dessa kan jag gärna spendera framför saker som The Sims 3. För några dagar sen gjorde jag ett hus där, som skulle bestå av min och Sebbes familj. Huset fick ungefär se ut såhär:


Framsida
Baksida


Huset fick bli vitt med mörka detaljer - så som dörrar och fönster.


Garage (som förövrigt inte går att göra till ett garage där man meckar - för det kan dom ju inte)
Spel-/allrum


Garaget fick bestå av två plan. Där den nedre våningen innehåller allt "onödigt".


Hall
Kök (+en Evelina vid kylen.. såklart..)
Tv-/vardagsrum


Ingången i huset fick bli en lång smal hall. Från hallen hade vi även en valv-ingång till köket som även satt ihop med ett litet tv-/vardagsrum.


Sovrum
Toalett (+ en Sebastian som ska bada ;))
Barnrum(flicka)
Barnrum(pojke) (+en liten Julia som sitter och leker med brorsans grejer)

Detta var då mitt och Sebbes hus om några år då vi även har två barn. Haha. Jag säger då det. Kul liv man har. I vilket fall så har jag redan ångrat ungefär varenda rum i huset förutom vårat mörka och mysiga sovrum. Egentlligen vill jag ju ha stort, ljust och öppet. Men detta blev ju bara litet och kråligt(fult). Huset i sig är ju inte så litet. Men jämför barnrummen och vardagsrummet liksom.. hm. Undrar hur jag tänkte där. Men ja, litet kan vara mysigt det med.

Förövrigt så fick våran familj se ut såhär:



Evelina Fahlström - Vuxen
Sebastian Karlsson - Vuxen
Lucas Karlsson - Barn
Julia Karlsson - Småbarn


Haha. Komiskt vad snygga vi blev ♥


At Sebbes House

Hos Sebbe nu.

Jag ska egentligen hoppa in i duschen hade jag ju tänkt men sen försvann Sebbe. Bara poff! Han stack ut i garaget och sa inte ett ljud, höhö. Men så kan det gå ibland, jag kanske var elak mot honom ;)

För skojs skull så passade jag på att sätta mig här istället. Vet ju liksom inte ens om det finns varmvatten och jag har inte lärt mig att kolla upp det själv, haha.. svårt.

Ikväll blir det i alla fall party. Får se hur det går. Men det blir nog bra. Nu ska jag gå och känna efter om det finns varmvatten istället ;p


Look at me now

Är hemma sen ungefär två timmar tillbaka, tror jag? Orkar inte riktigt räkna. Haha. Idag var vi ju på Mälardalens Högskola. Men jag ser inte skolan som någon framtid för mig. Jag åkte mest dit bara för skojs skull. För att se mig omkring lite. Jag får mest bara ångest av allt, men så kan det ju också vara.

Förövrigt så kom jag på en sak nu när jag nyss hörde låter I Made It med Dead By April. Den låten satt jag och nötte och nötte och nötte i bilen på väg till Dennis den dagen det tog slut. Egentligen fattar jag inte vad det var för mening med att nöta en låt där de sjunger Look at me now, I made it. Feel my heart now, I made it. blablabla Here I am now, I made it. Here is my life, my true dream. Vad hade jag för tanke då egentligen? Liksom jag satt gråtfärdig och sjöng med (i huvudet) till hela låten. Flera gånger. Detta är ingen låt som passar när man blir dumpad.

Dock borde jag kunna sitta och nöta låten nu istället för det är NU som jag har klarat mig. Det är NU som jag lever mitt liv som en dröm. Jag är stolt och glad åt att jag klarade mig förbi att bli dumpad, att jag klarade mig för att gå vidare och tillslut hitta min Sebastian. 

På tal om det så lever jag verkligen en sann dröm just nu, med tanke på att jag, innan jag blev tillsammans med Sebbe, drömde någon/några gånger att jag blev tillsammans med honom! Det var långt innan jag lärde känna honom så väl som jag känner honom idag, så egentligen förstår jag inte riktigt hur det kom sig? Låter lite konstigt. Men så var det. En annan sak jag borde skriva just nu är hur mycket jag älskar honom, men sanningen är att jag faktiskt inte kan förklara det i ord. ♥


L.O.V.E

Dagen idag gick också fort. Idag var det även en ny(för mig) liten sötnos där. Hon vågar inte gå när det är så mycket barn som springer omkring så istället "hoppar" hon fram på sina knän. Haha. Underbart söt var hon i alla fall. Visserligen så är det massa söta barn där men så brukar det ju kunna vara på förskolor ;)

Nåja, nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag skriva lite annat istället. Som inte har med bloggen å göra utan med skolan å göra. Blä.

Skönt i alla fall att ha lite ledigt imorgon. Även om jag trvis så ska det bli skönt. Ska ju till Västerås för att kolla in Mälardalens Högskola, få se hur det går då..

Bara tisdag

Jag är egentligen för trött för att skriva. Skrev ju ett långt inlägg igår så det borde inte skada om det blir kort idag. I vilket fall så är det bara tisdag på vecka ett. Jag vill gärna till lovet som är om ca. fyra veckor då. Påsklovet. Som kommer bestå av bl.a. studentkryssninigen. Ska bli nice. Förövrigt så känns det ändå som om den här praktiken kommer att gå fort fort. Måndagen och Tisdagen är redan över och dom dagarna har gått fort. Onsdag imorgon och sen är det Torsdag, vilket betyder l.e.d.i.g. Sen är det skönt nog helg IGEN! Ååh <3

Haha så trött är jag

All time

Vad har jag gjort sen sist jag skrev? Ja, kort sagt har jag gjort saker så att jag inte haft tid/ork för att skriva något.

När Sebbe kom hem från jobbet i Torsdags så stack vi iväg till Robin och käkade tillsammans med han och Maddis. Efter någon timme så åkte vi hemåt igen och sen blev det mest ta det lugnt. När vi vaknade på Fredagen så frågade Robin om vi hade lust att hänga med honom å några grabbar till på en liten båt-tur och så blev det. Stack iväg till bussen och åkte sen vidare till Eckerö Linjen. Vilket är en båt som åker över till Åland då om ni inte visste det. Åkte väl hemifrån runt tolv-ett och var inte hemma igen förrän vid nio på kvällen. Alltså var det bara en dagstur, men ändå.

Lördagen bestod av att sova till ett för min del eftersom att Sebbe skulle hjälpa någon att byta stötdämpare på en bil. Sen vet jag inte vad vi gjorde resten av dagen men i vilket fall så blev det till å kolla på World Trade Center sen mot kvällen, eller ja, jag kollade och Sebbe somnade efter ungefär en halvtimme. Söndagen blev det också till att glo på film.

I vilken fall så kom jag hem igår kväll. Sov och vaknade sen imorse och hade en dag på praktiken framför mig. Det var visserligen en lugn dag idag eftersom att det inte var så många barn. Som mest hade vi elva barn där samtidigt tror jag, även om det nu inte kändes som elva stycken, men ja. Det kanske förklarar att barnen var rätt lugna och snälla?

Innan jag skulle bege mig mot tåget så var det bara H som var vaken. Resten av dom kvarstående fyra barnen låg och sov. Så H ville såklart vara snäll och laga lite mat åt mig och såhär såg det ut.

Jag: Vad ska vi äta då?
H: Du ska få pizza!
Jag: Åh! Ska jag får pizza? Vad gott! Får jag smaka nu då?
H: Mm. Nej nej först måste vi ha på sylt!
Jag: Ska vi ha sylt på pizzan??
H: Aa.. och socker
Jag: Socker också?
H: Ja och nu har jag på kanel
Jag: Ska vi ha kanel på pizzan också?
H: Ja.. och nu ska jag ha på lite tomat också
Jag: Ja det måste vi ju ha!
H: Aa och paprika
Jag: Aa det är klart
H: Här får du citron som du måste ha på
Jag: Ska jag ha på citron på pizzan också?
H: Ja

Så det var min middag innan jag gick hem för dagen. Lät det gott? Tro mig, det var gudomligt gott! Om det inte vore för att alla ingredienser var pappersbitar i olika färger och storlekar. Men ja, så är det ju att vara barn ;)

Förresten så hörde jag nyss på radion att någon snubbe hade "kidnappat" en tremånaders liten bebis då den låg och sov i sin vagn. Och vad hade han gjort med bebisen? Jo, han hade begravt den under snön. Hur jävla idiotisk får man vara? Som tur för snubben så klarade sig bebisen, annars hade jag blivit arg. Eller ja, blev jag ju ändå. Men liksom hallå? Vem kommer ens på tanken? Bara för det så ska jag sluta skriva nu, för nu blev det trots allt ett rättså långt inlägg..

♥ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

Nu är jag hos Sebbe. Kom hit typ tjugo i sju igårkväll och Sebbe kom hem ungefär tjugo minuter senare, eftersom att han kom hem från jobbet då. I vilket fall så är han på jobbet nu med och nyss stack hans mor med, så nu är jag ensam hemma här. Visserligen är det ju inte så långt kvar tills Sebbe slutar men ändå :)

I vilket fall så gick det bra att åka till praktiken igår, förutom att tåget hem var typ en kvart försentat. Men det gjorde inte mig något, jag hade ju ingen tid att passa direkt och jag led bara med chaffören. Hans telefon ringde hela tiden om inte han ringde till någon. Allt för att försöka ta sig framåt i tid. Men nej, inte så lätt. Tycker faktiskt synd om dom och något jag inte förstår är varför alla skriva saker som "jävla SJ" osv. det är ju inte direkt deras fel att snön kommer i så stora mängder och samma spåren? Eller? Nej tänkte väl det. Haha.

Visst jag kan erkänna, har man en tid att passa så är det väl klart att man kan blir lagom frustrerad när ens tåg inte kommer fram förrän en kvart senare än det skulle. Jag kan förstå det. Men svär då åt vädret, inte åt tåget ;p

Men nej, nu ska jag vandra runt lite här på internet å se om det hänt något kul eller inte..


Onsdag.

Blir nog inte mycket update idag då jag om tio minuter ska åka över till Hallstahammar. Ska hälsa på min praktik. När jag kommer hem ska jag bara packa och äta och ev. fylla i lite papper och ringa lite. Sen ska jag så fort som möjligt sticka iväg till min pojk. Sen kommer jag inte hem förrän på söndag igen. Men det ska bli skönt det.

Kanske kommer skriva något inlägg när jag är där. Det märker vi.

Men nej, nu ska jag lägga ner de grejerna jag behöver ta med mig och sen ska jag fara. Ha det bra! :)

IQ

För er som tycker att jag inte är smart. Ja det är klart, det är bevisat nu, för jag har varit otrogen serrni. Inte nu, nejnej. Haha.

Rättare sagt, dom sa nyss på RixFm att det tydligen är bevisat nu att folk som är otrogna har lägre IQ, ja det tacka jag för..

Nej men på riktigt nu, vad fan har smarthet med otrohet att göra? Okej visst det är långt ifrån smart att vara otrogen, men alltså.. det hör inte ihop för fem öre. Inte enligt mig i alla fall ;s

Jag saknar det..

Nu sitter jag här. Glad åt att jag hittat en praktikplats såhär i sista sekund. Ska dit imorgon och visa upp mig och prata lite och så. Men samtidigt som jag är glad åt det å lite till så är jag lite ledsen.. Jag satt nyss och kollade på foton på mig själv och vad kom jag på? Jo, att jag saknar min lååånga hår! Det tråkiga var ju bara att det var så sjukt slitet och att det börjar bli lite slitet nu igen så ja, time to go to frisören. Tråkigt nog för då blir det liite kortare, IGEN!

Men ja, på tal om hår så ska jag bara för det visa er två bilder då det var sådär långt som jag vill ha det. Åh :(


Tagen i slutet av Juli förra året


Och denna tagen i slutet utav September


Måndag

Snart ska jag fara ner till Amanda. Leka lite och så. Och efter att vi har varit duktiga och fixat med sponsorerna så ska vi bl.a. glo på tv ikväll och ja, sen vet jag inte. Vi ska ha kul som vanligt då.

Men ja, nu ska jag nog ta och borsta mina tänder så skriver jag väl kanske ikväll eller något.

RSS 2.0