All time

Vad har jag gjort sen sist jag skrev? Ja, kort sagt har jag gjort saker så att jag inte haft tid/ork för att skriva något.

När Sebbe kom hem från jobbet i Torsdags så stack vi iväg till Robin och käkade tillsammans med han och Maddis. Efter någon timme så åkte vi hemåt igen och sen blev det mest ta det lugnt. När vi vaknade på Fredagen så frågade Robin om vi hade lust att hänga med honom å några grabbar till på en liten båt-tur och så blev det. Stack iväg till bussen och åkte sen vidare till Eckerö Linjen. Vilket är en båt som åker över till Åland då om ni inte visste det. Åkte väl hemifrån runt tolv-ett och var inte hemma igen förrän vid nio på kvällen. Alltså var det bara en dagstur, men ändå.

Lördagen bestod av att sova till ett för min del eftersom att Sebbe skulle hjälpa någon att byta stötdämpare på en bil. Sen vet jag inte vad vi gjorde resten av dagen men i vilket fall så blev det till å kolla på World Trade Center sen mot kvällen, eller ja, jag kollade och Sebbe somnade efter ungefär en halvtimme. Söndagen blev det också till att glo på film.

I vilken fall så kom jag hem igår kväll. Sov och vaknade sen imorse och hade en dag på praktiken framför mig. Det var visserligen en lugn dag idag eftersom att det inte var så många barn. Som mest hade vi elva barn där samtidigt tror jag, även om det nu inte kändes som elva stycken, men ja. Det kanske förklarar att barnen var rätt lugna och snälla?

Innan jag skulle bege mig mot tåget så var det bara H som var vaken. Resten av dom kvarstående fyra barnen låg och sov. Så H ville såklart vara snäll och laga lite mat åt mig och såhär såg det ut.

Jag: Vad ska vi äta då?
H: Du ska få pizza!
Jag: Åh! Ska jag får pizza? Vad gott! Får jag smaka nu då?
H: Mm. Nej nej först måste vi ha på sylt!
Jag: Ska vi ha sylt på pizzan??
H: Aa.. och socker
Jag: Socker också?
H: Ja och nu har jag på kanel
Jag: Ska vi ha kanel på pizzan också?
H: Ja.. och nu ska jag ha på lite tomat också
Jag: Ja det måste vi ju ha!
H: Aa och paprika
Jag: Aa det är klart
H: Här får du citron som du måste ha på
Jag: Ska jag ha på citron på pizzan också?
H: Ja

Så det var min middag innan jag gick hem för dagen. Lät det gott? Tro mig, det var gudomligt gott! Om det inte vore för att alla ingredienser var pappersbitar i olika färger och storlekar. Men ja, så är det ju att vara barn ;)

Förresten så hörde jag nyss på radion att någon snubbe hade "kidnappat" en tremånaders liten bebis då den låg och sov i sin vagn. Och vad hade han gjort med bebisen? Jo, han hade begravt den under snön. Hur jävla idiotisk får man vara? Som tur för snubben så klarade sig bebisen, annars hade jag blivit arg. Eller ja, blev jag ju ändå. Men liksom hallå? Vem kommer ens på tanken? Bara för det så ska jag sluta skriva nu, för nu blev det trots allt ett rättså långt inlägg..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0