Jahapp

Hejhej. Imorse så fick jag sällskap på tåget utav Cattis eftersom att hon skulle till Eskilstuna, trevlans. Sen när jag hoppade av i Hallsta så bestod backen utav is, vatten och grus. Fyfasen vad skönt säger jag bara. Ja inte att det är blött och halkigt utan att snön smälter(sakta men säkert) och att det blir allt närmare och närmare våren! Visserligen har det varit långt ifrån varmt, men vad gör det. Inte 100 minus i alla fall.

Nåja, idag var det lite flera barn, eller rättare sagt så var det barn från en annan avdelning där så det blev lite fler i alla fall. Hem gick jag redan halv ett med tanke på att eftermiddagen skulle bestå av en fröken och ett barn. Haahaa liksom. Eller inte. Så ja, dom lät mig gå hem. Snällt va? Haha :)

I vilket fall så kommer min helg suga. Planen var att åka hem till min pojk, men eftersom att jag började bli sjuk i söndags när jag var hos honom så smittade jag honom, med andra ord är han sjuk nu. Så jag blir kvar hemma och får inte träffa honom förrän om en vecka till. Men då är det ju ett halvår så jag har ju något att se fram emot, dock saknar jag honom nu så jag vet inte hur jag ska orka vänta. Men jaja.

Nu ska jag nog byta om så jag kan följa med när min bror köper en ny bil, från min klasskompis å hennes man dessutom ;) Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0