Min helg

I fredags åkte jag ju på feber, så när jag kom hem från praktiken fick jag lov att köpa ipren så att den skulle smyga sig bort. När Sebbe kom så var den borta, som tur var. Vi började i alla fall med att åka över till Avesta för att köpa en present till Elin och sen åkte vi hem för att äta lite. Lite senare så åkte vi ner till John's lägenhet där jag hade fixat till det lite mysigt och så. Vilket jag faktiskt tror att Sebbe tyckte om, hihi.

Efter ett mysigt bad med tända ljus och en dusch så la vi oss i soffan och myste framför en film. Sen somnade Sebbe så jag plockade ihop lite grejer och sen väckte jag honom så åkte vi hem istället.

Lördagen bestod av att mysa och sen runt fyra så skildes vi åt. Jag åkte mot Eskilstuna och han hemåt. Väl i E-tuna så kom Jocke och Elin å hämtade mig tillsammans med lilla Molly. Resten av kvällen bestod av firande för Elin och party. Runt två var vi hemma och då la vi oss ganska så på en gång för att sova.

Och idag var det time for school. Men vad? Jo, jag blev kvar hemma få min underbara hosta kom tillbaka. Jag la mig och somnade om och sov till tolv och nu är min hosta typ borta. Så ja, back to school imorgon istället då. I vilket fall så ska jag nog upp och äta min andra frukost för idag då kanske? Något ska jag i alla fall äta.

Btw så är min pojkvän bäst ♥


Gammal bild.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0