Väntar på värmen

Idag i skolan så började vi med Träning&Hälsa, men eftersom att jag fortfarande är sjuker så fick jag nöja mig med att titta på, visserligen var det bara Yoga och Pilates men ändå. Amanda joinade mig lite ibland hon med med tanke på att hon inte kunde göra alla grejerna p.g.a. hennes macka, haha hon är också förkyld ;)

I vilket fall så kollade vi på Uppdrag Granskning sen om "Oskar" som våldtog "Linnea". De flesta har väl säkert redan sett det eller hört talas om det men jag kan bara säga en sak: Jag tänker inte yttra mig. Det jag störde mig på under hela programets gång var varför måste ungefär alla lägga sig i och sprida minsta lilla(som i sig blir ganska stort) rykte? Varför lägga alla skuld på en person och hylla den andra p.g.a. vad man hör? Varför inte bara ta reda på hur det ligger till? Eller varför inte bara skita i allt och låta personerna i fråga, "Oskar" & "Linnea", sköta dedär själva. Jag tror att dedär hade varit överstökat för länge sen om det inte vore p.g.a. allt jävla skitsnack och all jävla ryktes-spridning.

Som sagt. Jag tänker inte ta tjejernas parti för att det är självklart att dom talar sanning, men jag tänker inte heller ta hans parti för att säga att han självklart är oskyldig. Jag vet inte ett skit om varken han eller tjejerna, så varför ens bry sig? Visst. Är det sant så är det en idiot till kille och sjukt synd om tjejerna. Är det inte sant så fattar jag inte vad som gör det värt att låtsas och sjukt synd om killen istället. Men som sagt. Jag tänker inte ta något parti. Jag lägger mig stället på den sidan som är emot skitsnacket. Ingen behöver yttra sig när dom inte har den minsta aning om vad som egentligen har hänt.

Egentigen tvekade jag ens på att skriva det här. Jag har ingen anledning att bry mig alls, men samtidigt så är det ju faktiskt lite svårt att låta bli, haha.

Nåja. Min hosta kom nyss tillbaka, så jag tog en liten hostmedicin och nu börjar han ge sig iväg igen. Skönt det för det var en sån hosta som typ kvävde mig. Haha. Ja, sen väntar jag på att vattnet i huset ska bli varmt så jag kan hoppa in i duschen nån gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0