You know me

Jag blir snart tokig på min satans förkylning som verkligen vägrar att ge med sig. Idag har näsan varit extra jobbig, täppt och snuvig. Och irreterande "nys-känslor" hela tiden, även om jag inte alls nyser men ja. Eller jo, jag har gjort det några gånger, men ändå. Kan den inte bara försvinna nu.

I vilket fall så var vi ute hela förmiddagen idag på praktiken, barnen kan ju äntligen börja leka lite där ute nu när snön börjar försvinna bort från deras roliga lekplatser. Men det tråkiga är ju att dom blir så blöta av allt slask, men vad har man inte torkskåp till? I vilket fall stack jag hem med tåget halv tre, så jag var hemma runt fyra. Nu är det bara två dagar kvaroch det känns både bra och inte bra. Känns som om jag inte varit så aktiv på denna praktik med tanke på hur mycket jag varit sjuk. Men men skola på måndag, ska bli rätt skönt det i alla fall.

Men nog om det. Jag funderar, är jag påväg att bli sjuk igen eller är det bara att allt sitter kvar? Hoppas på det sistnämnda med tanke på att jag vill kunna sluta snora, helst innan fredag. Då ska jag mysa med min pojk hela dagen/kvällen och vill helst inte ligga och snora ner hela honom, frescht ;)

Nåja, vad ska jag hitta på nu då? Äta något gott kanske.. Lät bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0