Done and done!

Och så var dagen över. Projektet är överstökat! Skönt så ini.. ja :) Jag minns att jag för en-två veckor sen började känna mig lite nervös. Nervös inför att stå inför alla dom där sexorna - två hela klasser. Jag är ju en som har väldigt svårt att prata inför folk så det började kännas lite. Jag kände att dagarna innan så kommer jag bli skitnervös och kommer nästan vilja backa i sista sekund. Det konstiga med hela grejen är att jag inte vart ett dugg nervös. Varken dagarna innan eller idag.

Jag kan ju i alla fall säga att dagen gick bättre än vad jag förväntat mig. Vi passade alla tiderna perfekt och ja, det ända som jag kan säga var lite jobbigt var att killarna var extremt tröga då de faktiskt inte alls hade en aning om vad TYST! betyder.. men så kan det vara. Alla kan ju inte veta det när man är 12-13 år? Hm..

I vilket fall så ja, jag tyckte att vi tre tjejor gjorde bra ifrån oss och att vi nog faktiskt helt klart hade valt rätt grej att prata om. Så jag är nöjd med dagen!

Nu återstår bara två, eller ja tre muntliga grejer innan skolan är slut. Det kommer vara nationella i Svenska B och ett historia arbete. Plus att vi ska berätta för tvåorna vad vi gjorde på våra olika projekt. Men det sistnämnda blir nog minst jobbigt. Värre med nationella och historian, tråkigt nog.. Men muntligt är dock inte allt som är kvar att göra innan skolan är slut. Det är huuuur mycket som helst! Och på tal om nationella förresten så har jag inte ens börjat med det.. det är så jävla svårt och det roliga är att nästa vecka så ska vi börja hålla våra tal.....

Håll tummarna åt mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0