End is near..

Idag på min håltimme så började jag plocka lite i mitt skåp i skolan. Kastade skräp och tog med mig gamla betygsatta arbeten hem. Med andra ord ligger det bara en pärm, tre böcker (som ska lämnas in till lärarna) och några pennor kvar. Eller ja, det ligger två papper där i som är Carro's också, men det kan ju bero på att hon aldrig använt sitt skåp igenom hela tredje året på gymasiet, hurra! Haha..

I vilket fall så känns det nu att det faktiskt bara är tre veckor kvar.. det närmar sig med stormsteg. Jag sa ju att slutet skulle gå fort men vara dränkt i något att göra. Jag vet, jag har bara ett arbete kvar, men ändå finns det hela tiden något att göra.. förstår inte riktigt hur det går ihop?

För övrigt så fick jag imorse veta mitt betyg i mitt individuella val, vilket är Träning och Hälsa. Och nämen se där, jag fick ett VG. Känns ju bra det med tanke på att jag är väldigt otränad, men som hon sa så är min fysiska insats kanske G medans inlämningsuppgifter och liknadne på VG, höhö. Så ni kanske förstår nu då varför det blev ett VG. Nu gäller det bara att få veta resten av betygen.

Imorgon är det i alla fall dags för årets näst sista studentfest med tema. Det är årets tredje och det är nu tema Black&White. Får se om jag kan hitta några bra svarta och vita kläder. Sen lär jag ju först och främst se om jag ens kan dra ut, beror lite på skjuts o.s.v. Men vi får väl se då. Nog om morgondagen, idag är idag och idag måste jag plugga, så hejsvejs.

Förresten, min bror har gjort ett rättså nice köp. Han valde att köpa en sprillans ny husvagn idag, som han får hem på fredag. Look and love ;)


Kommentarer
Postat av: John

Ser fram emot Fredag =)

2010-05-18 @ 23:41:45
URL: http://donken.nu

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0