Bra minne.

Idag efter mellis så gick jag in till tjejerna som byggde pärlplatta. Satt där och berättade för dom vilka tider jag slutade och sånt. Och med tanke på att en av tjejerna fyller år samma dag som mig så pekade hon på almenackan när det var - då slog det mig att vaffan det var ju onsdag idag, inte tisdag. Alltså satt jag kvar där på praktiken en halvtimme efter att jag slutat. Snacka borta man lär vara ibland alltså?

I vilket fall gick dagen snabbare idag än vad den gjorde igår. Vikarien kom förbi ett tag idag med så vart lite spelande tillsammans med henne och några ungar ett tag också. Annars har jag mestadels suttit vid datan och skrivit ut bilder och suttit och klippt lite. Tur att det finns sånt "pyssel"-göra för mig den här veckan annars skulle jag avlida av uttråkning. Imorgon blir det i alla fall grann"staden" och åka lite skridskor!

Men nej. Nu ska jag se vad som hände på facebook och sen ska jag bege mig ut till disken.. kul liv. Fan vad längesen jag bakade.. kanske skulle man göra det också? Vädret gör ju ändå så man kan tröstäta lite fettiga bakelser eller något i den stilen.. (det regnar för er som inte förstod det ;))

Och GRATTIS till min gamle vän Tubbe. 20 år fyller även han idag. Inte för att vi pratar så mycket nu för tiden, men ändå :p


Studentfest - Oj, jag kom fel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0