Oftast så blir mina rubriker på engelska.

Varför är det så? Bara för det så vart jag tvungen att skriva en svensk.

I vilket fall så är jag lite för snäll ibland. Knopade ihop en lite vackrare design än orginalet till Sebbes kusins flickvän - segt att förklara. Och den vart grön. Det har slagit mig att alla bloggdesigner jag gör, ser likadana ut. Kanske lite andra färger och något annan lite mini-ändring. Men säg mig varför jag ska göra om någons blogg? Dom blir inte direkt vackra? Dock är jag rätt nöjd med min egen faktiskt, den är trots allt min egen :)

En sak till, glömde att nämna DET HÄR i förra inlägget.. Hittade det inne hos Nathalie. Alltså finns det inte någon gräns någonstans? Här börjar folk klaga när tjejerna blir gravida vid 14 års ålder. Då kan jag säga att man kan sluta med det på en gång efter att man läst det där. Liksom 10 år.. shit.

Ja, jag har en liten dröm att bli ung mamma. Många nu för tiden har fått barn redan vid 16-18års ålder så 20år låter inte längre ungt i mina ögon. Dock så är det ju fortfarande rättså ungt faktiskt! Jag är rätt bombis på att jag inte kommer ha barn innan jag är 20 så det var därför jag sa just 20år. I vilket fall så kan jag ju bara säga att allt börjar gå över styr när man i Rumänien tydligen tillåter sina 10åriga barn föda egna barn. Skaffa egna barn. Dom är ju för fasen bara barn?! Nej.. nå måtta får det faktiskt vara. När man är tio ska man sitta hemma och be mamma och pappa läsa sagor åt en. Typ. Kanske är jag lite förvrängd i ålder? Nej det är jag inte. Hellre att en 10åring ber mamma/pappa att läsa saga än att de uppfostrar egna barn!

Jag blir ju nästan rädd. Kan dom ens föda ett barn? Att dom ens kan bli gravida?!

Kommentarer
Postat av: katarina

Jag tycker desingen du gjorde till mej vart bra :) Men hur man ska göra i programet, ah de försöker ja lista ut än :P Finns de ingen bruksanvisning :P

2010-11-05 @ 22:15:09

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0