Someone like me

Fyfan vad segt det är med helger där man inte gör något. Visst, ibland kan det vara skönt. Men den här helgen har det bara blivit tråkigt. Igår tror jag att jag satt flera timmar (totalt sett) och bara satt. Alltså varken vid någon data eller tv utan bara på en stol i köket typ. Hahaha, fyfan vad dedär lät fult nu! I vilket fall, det är nog rätt nära sanningen i alla fall. Sen idag så kom jag på det, varför kunde jag inte bara ha städat mitt rum istället för att bara sitta och glo? Dumt av mig.

Idag orkar jag dock inte städa för idag är en slö-dag eftersom att det är måndag imorgon igen.

Inatt vid halv tre blev jag väckt än en gång av pojken min som ringde mig. Varför vet jag egentligen inte. Kanske för att berätta att han hade kommit hem från festen han var på. Kanske för att han ville säga godnatt och jag älskar dig över telefon istället för sms idag med. Kanske för att han helt enkelt ville vara söt så jag fick höra hans röst lite igen. Dock saknade jag honom lite extra bredvid mig i sängen när vi hade lagt på, men det är smällar man får ta.

Ja, idag har jag i alla fall inte hunnit gjort något speciellt heller. Har ätit frukost, jag har ätit ännu en bit utav min paj som jag gjorde igår, duschat och laft in ny musik på mobilen. Annars inte ett skit. Visst låter det kul? Ja, jag vet.


Du är mitt allt. Du är den enda jag vill ha. Trots alla mil som skiljer oss åt så känns det som om kärleken bara blir starkare och starkare för var dag som går. Du är den som betyder mest för mig och du är den som får mig att le. Jag älskar dig. Dag in, dag ut. Sebastian Karlsson ♥

Kommentarer
Postat av: michelle

sv: men det är ju ändå sött :) lite annorlunda historia än alla som ses över internet ^^

jadu, du kanske hade någon undermedveten känsla av att du ville vara med sebbe? :p haha.

jo, både måste ju nästan ha någon form av inkomst för att man ska få det att gå ihop. Sen ska man ju inte skaffa barn bara för att det är sött, man ska ju vara beredd på allt det innebär med :)

2010-11-07 @ 12:30:15
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: ja, det var ju meningen hur som helst :) bra att du var nyfiken på honom iaf ;)

ja, jag känner mig nog också ganska redo. Dock är det lite fler fester jag vill gå på och lite fler sovmornar vill jag ha.

sen är jag ju två år yngre än dig med, så kanske det är därför jag känner så ^^

fast bajsblöjor är mysigt (y) ehe

2010-11-07 @ 19:02:37
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: precis, under dom två åren har du kanske hunnit gå på dom festerna, och upplevt allt det jag har kvar :) och du har gått ut skolan dessutom! Haha, stor grej faktiskt. Hade varit jobbigt att ha en unge och samtidigt plugga till matteprov tror jag :p haha.

2010-11-07 @ 21:29:01
URL: http://xfakesmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0