Helg!

Blir nog inget skrivande i bloggen när jag kommer hem idag. Blir lite fullt upp idag med. Ska sluta en timme tidigare här från praktiken, sen pysa över till fagersta för att få ett papper underskrivet. (jävla tur att jag skrev blogg nu för dom på praktiken måste också skriva under det och det hade jag glömt, hoppas jag kommer ihåg det nu..) Sen blir det ganska direkt över till Avesta för att hoppa på tåget mot Uppsala och min söta pojkvän.

Som jag skrev igår så kändes halsen konstig, kanske höll jag på att bli sjuk? Idag känns det ganska lika så ingen förändrig hittils i alla fall. Hoppas det inte blir något. Orkar inte vara sjuk nu! Sen kan det ju vara bra så jag håller mig frisk så att jag kan forstätta komma till praktiken dom två sista veckorna nu :) Halva tiden har ju redan gått nu. Rätt snabbt känns det som.

Får väl se vad som händer nästa vecka då det är höstlov här på skolan och kommer bli en hel del mindre barn och inte längre någon Förskoleklass under dagen utan det kommer istället bli Fritids hela dagarna. Annorlunda. Men det blir nog bra ;)

Men nej. Nu ska jag nog börja bege mig utåt. Halvtimmes "rastvakt" på G.


Bild från en studentfest - Black&White!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0