It feels good

Goddag.

Imorse var jag upp redan kvart över åtta. Inte allt för tidigt, men tidigt för att vara jag. Hoppade sen in i bilen och körde över till Fagersta. Min Jobbcoach sa ju sist; Nästa gång är det du som sitter bakom ratten! Se där det gjorde jag, men var han där och såg det då? Nej! Han kom ju efter mig, som tur var så litade han väl på mina ord. Haha.

Troligtivs har vi nu haft vårat sista möte i alla fall. Självfallet kunde vi boka in nytt om det skulle behövas men vi skulle väl bara höras lite ibland för att se hur det går för mig, men troligtvis så är jag klar med honom. Båda kul och trist såklart, haha. Skönt att jag kommit igång med allt nu men trist att inte ha några trevliga möten att gå till, haha. Låter så fult när jag säger så. Skit samma. Sen kom bror och pappa och jag hoppade återigen in bakom ratten och åkte hemmåt.

Nu sitter jag här och är extremsugen på att baka, men mamma måste köpa ingredienser (kan inte ta mig till affären. Kan, kan jag väl men okej, jag orkar inte) och hon är ju inte hemma förrän ikväll. Så vad ska jag göra så länge? Jo, sims! Kul liv.


Tänk att mitt liv skulle få en sådan vändning.
Det är du som får mig att skratta och le,
det är du som får mig att kämpa för att komma framåt.
Jag älskar dig!
S ♥ E


Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

sv*: okidoki :P

allt bra då? :)

2010-10-06 @ 18:18:21
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0