Oooj

Fick precis svar från A angående praktik. Hennes svar blev att INGEN kunde/hade lust att ta emot mig just nu, tydligen var det många praktikanter ute just nu plus att det varit mycket ute så vissa ville inte ha någon just nu. Känns tungt såhär samma dag som jag lär ha pappret påskrivet. Men hon skrev även med två förskolor som inte hon är chef över. En som jag inte kan ta mig till, den andra ligger på gångavstånd. Jag håller fanimej mina tummar jävligt hårt för att dom säger JA när jag ringer lite senare (dumt att ringa mitt i lunchen, lär ändå inte få något svar).

Hoppas ni håller era tummar också!

Visst det är bara en praktik, men fixar jag ingen praktik så finns det risk för att af blir lite angry on me. Med otur så blir man kanske utskriven och inga pengar kommer in, det får inte ske. Med andra ord måste jag ha ett ja från den här förskolan nu. Men okej, jag gör det inte bara för AF, jag vill jävligt gärna ha något att göra på dagarna mer än att bara sitta här.

Men nej, nu ska jag skriva ut mitt cv, göra några kopior på det och kanske på några andra papper också, kan vara bra att ha sånt där klart. Sen kanske jag ska ta och spela lite sims till klockan börjar närma sig "nu-kan-jag-ringa-förskolan". Så får det bli.


Kommentarer
Postat av: amanda

SV: men fan va tråkigt, man tycker ju att de bara borde bli glada över extra hjälpen de får. Hoppas det ser lite bättre ut för mig när jag ska ha praktik för det är ju kanske 2 månader kvar eller så dit.

2010-10-12 @ 11:34:58
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0