Söndag

Ja, idag är det söndag.

Det är bra jävla tråkigt att helgerna alltid liksom bara ska FLYGA iväg när man bara vill mysa och umgås med sin pojk. Fast ja, helgerna flyger väl lite annars med.

I fredags så blev det i alla fall gottande framför Idol. Sen blev det ju lördag och då åkte vi över till Avesta med mamma och hälsade på mormor. Hon har ju aldrig träffat Sebbe plus att hon hade en förlovnings-present till oss. Vilket var snällt. Och presenten det var bestick - riktigt fina! - som ska följa med när vi flyttar till eget senare.

Så vad har hänt idag då? Ja.. började med å hoppa in i duschen sen tog vi en promenad upp till crossbanan och kollade när alla for runt på banan. Var till och med en stackare som ramlade där också. Dock förstår jag inte alls hur och det gjorde inte Sebbe heller. Men han klarade sig, fast lite ont såg det ut som han hade. Farliga grejer.

Men nu är Sebbe påväg hem. Alltså han har redan åkt, för typ 1-1½ timme sen. Så jag sitter här lite och väntar på mat eftersom att mina kära päron precis kom hem. Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0