Tree words

Jag kom på en till positiv sak. Jag hinner nu spara ihop lite pengar tills jag flyttar. Det hade jag inte hunnit om vi fick denna. Det överväger faktiskt rätt mycket. Visst, lägenheten var underbar, nyrustad och allt sånt. Men grejen med att flytta är mest för att komma närmare jobben, komma hemifrån(kan inte bo hemma hela livet) och huvudsakligen komma under samma tak som min pojkvän. Har jag honom med mig så spelar det faktiskt inte så stor roll om lägenheten är underbara eller duglig.

Nu skrev jag mina sista ord om detta :)

En annan sak, som faktiskt är mest negativ idag, är att jag saknar min Sebastian. Vi kommer inte ses i helgen heller, för han jobbar då. Söndag är den 17:e också, det betyder hela 4 månaders förlovning. Redan? Ja tydligt det ;s

Men på torsdag fyller Sebbe hela 20 år. Min plan var att åka till honom då, på torsdagen, men nu har jag ju praktiken från och med måndag så det går inte. Får väl nöja mig med att åka på fredag då. Känner mig kass för att hans present är som vilken present som helst, 20 är ju i alla fall lite speciellt. Inte lätt när man inte har pengar säger jag bara.

Nåja, jag saknar honom i alla fall. Vill liksom bara vara i hans famn just nu. Men det går ju inte med 16mil mellan oss. Nej, det hoppas jag att ni förstod. Jag älskar dig Sebastian Karlsson ♥

Nåja. Magen gör ont. Jag har ätit dåligt idag. Ja, alltså jag har bara ätit frukost och inte (som man ska) någon lunch. Så jag sitter bara och väntar på att maten ska bli klar nu. Men den är nog klar snart. Hejdå.


Kommentarer
Postat av: amanda

sv: nej men nu blev det ju inte så, men det kommer fler chanser. Och som du skriver, nu hinner du spara ihop lite pengar också och pengar är aldrig fel!

2010-10-14 @ 21:03:48
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0