Usch..

Igår kväll när jag satt inne i vardagsrummet så satt jag och smålyssnade lite på nyheterna. Tillslut sa dom att det hänt en olycka söder om norberg. Det var en 19-åring som hade krockat med en älg och sen hade han kört in i en bil som stod parkerad bredvid vägen, därefter åkte han in i ett träd och bilen började brinna.

I mina öron var den här olyckan ovanligt stor för att "bara" krocka med en älg. Jag började såklart fundera vem det kan ha vart, eftersom att det är kring min ålder. Idag har jag fått reda på vem det var och hur hemskt är det inte att det var en kille som till och med har liten dotter? Men som tur var så (vad jag har hört) så klarade han sig i alla fall.

Jag tycker i vilket fall att det är hur skrämande som helst. Läskigt. Och det sjuka är att det redan hänt en del älg-olyckor efter den där vägen men inte fasen får dom upp något älgstaket igen. Det fanns ju innan dom breddade vägen.

Nåja. Jag känner inte personen och det känns dumt att sitta och skriva om det, men samtidigt så skriver jag för att jag tycker det är så hemskt. Hade såklart var hemskt även om det inte var en pappa. Men ni kanske förstår mina tankar?


Över till något mer positivt, min kära pojk har redan fått två samtal om sin bil. Imorgon ska det komma en och köpa den, inte kolla utan han sa: "Är den körbar? Då tar jag tåget (från Arvika) och hämtar den imorgonbitti." Lagom perfekt då!

Men nej, nu ska jag göra något annat, typ sims. IGEN!

Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

sv: najs , yes ;)

2010-10-07 @ 20:50:06
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0