Städaaaaa

Dagen började med att jag städade mitt rum, såpass mycket att jag tvättade fönster och böt gardiner till och med. Men nu vart det rent och fint!

Nu har jag precis duschat så jag sitter och glor på Halv åtta hos mig nu samtidigt som jag väntar på Idol. Ja, på det så ska jag även till å fixa mina naglar nu. Kan ju passa på å göra allt på en gång liksom ;D

Blåbärspaj

Ja, nu när mamma kom hem så satte jag igång och gjorde en blåbärspaj. Den blev mums och den tog slut på en gång. Lär ju betyda att den var god? ;)

I helgen kommer min älskling hit. För sen ses vi inte på två helger så vi får väl passa på. Förresten så kan jag ju passa på och säga att han är bäst. På riktigt. Den bästa som finns. Jag älskar min Sebastian ♥

Still Falling

Morss!

Vid halv elva så skjutsade pappa ner mig till Amanda, sen stack vi till gamla skolan och träffade henne. Sen valde Amanda att gå en bit med mig - ja, för jag gick hem. Så hon gick med upp hit sen vände hon och cyklade hem och jag fortsatte att gå sista biten hem.

På tal om det så måste jag ju få lov och säga att det var riktigt toppen väder idag. Alldeles lagom kallt/varm. Solen stekte på och ja, perfekt höstväder helt enkelt.

Men nej, nu tror jag att jag ska ta och plocka fram lite blåbär ur frysen så dom får tina. Tänkte köra lite muffins idag med. Fan vad jag håller på..


Bild: weheartit.com


I am not a robot

Tjenamors!

Idag har jag inte gjort ett smack - som vanligt! Eller jo, jag har bränt ihop en skiva till Sebbelajnus bil med tanke på att han bara får in P3 och det suger i längden (typ ingen musik alls). Så ja, en skiva med hela 60 låtar. Så jag hoppas han blir någorlunda nöjd med den.

Nyss bakade jag muffins. Vanliga och med äpple i. Vart lite suger på det nu eftersom att Sebbes far gjorde med äpple i, i helgen. Dom var mums så jag hoppas jag lyckades jag med ;)

Ska snart ta någon. Dom måste bara kallna lite. Fast ja, jag kollar ju ändå på Halv åtta hos mig nu, så kan väl ta lite muffins till Idol sen istället. Det börjar ju snart så.

Imorgon: Möte på min gamla skola. Där jag gick från 7:an-9:an. Höhö.

I like

Goddagens. Igår så bjöd älsklingen mig på god mat (på en restaurang) alltså. Det tyckte jag om, även om jag vart äckelmätt och typ inte ens hade lust å prata för det. Fast ja, det gick över rätt snabbt ;) Så det var vad vi hittade på igår på våran ett-års dag. Mys.

Nu sitter jag ensam hemma här. Åker hem ikväll. Men blir inte med tåget förrän halv nio eftersom att Sebbe måste komma hem från jobbet först - så han kan skjutsa mig till tåget. Haha. Men innan dess är det många timmar kvar. Så vad ska jag hitta på till dess då?

Lär hoppa in i duschen nu i alla fall, sen sätter jag mig väl och glor på tv eller något, om det är nå intressant där. Antagligen inte, men lär ju ge den ett försök.

ETT ÅR!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans ett helt år. Fyfasen vad tiden kan gå fort ibland alltså. 

Jag älskar dig Sebastian Karlsson ♥


Äntligen

Nu börjar klockan närma sig fem. Vilket betyder att mamma kommer hem. Vilket även betyder att jag snart får åka till min älskling.

Ja, jag har lyckats fått tiden att gå. Blev genom att, såklart, spela sims. Det får faktiskt tiden att verkligen rinna iväg, så det var ju toppen. Men nej, nu ska jag byta om och kolla så allt är nerpackat sen ska jag bara vänta in mamma innan vi sen glider mot Uppsala.

Ha en bra helg. Det ska jag. Mysa till hundra. Speciellt på söndag <3

Bye!

Hahah


Jag kände bara att jag var tvungen ;)


Du & din partner

Vad heter ni? Evelina och Sebastian
Hur träffades ni? Genom Rallycrossen ;p
Hur länge har ni varit tillsammans? Snart ett år :)
Är ni förlovade? Ja, sen lite mer än tre månader tillbaka.
Bor ni ihop? Nej, men så småningom så ;p

Har ni barn? Nej inte ännu
Har båda körkort? Bara Sebbe än så länge :p
Kommer du ihåg er första kyss? Det gör jag :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Höhö, det var jag! ;)
Vem fyller först på året? Sebbe
Vem är längst? Han där med
Vem sjunger bäst? Jag nog inte påstå att någon utav oss är så bra på den fronten ;)
Håller ni i handen på stan? Alltid :)
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nope
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja, smått kanske
Vad har ni gemensamt? Hm, något finns det nog ;p

Blev du kär i första ögonkastet? Blev lite in love där.. andra gången jag såg han
Har ni stora framtidsplaner? Ja :)
Har ni varit utomlands tillammans? Nej inte ännu ;)
Vem lagar bäst mat? Vi har väl inte lagat så mycket mat än :p
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ses inte på vardagar :(
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, massa :)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Lika som nu :( 

Blir du lätt svartsjuk?
Nej :p
Ringer eller SMS:ar ni mest? Sms:ar 
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?
Rygg, armar.. räknas ögon? Haha allt.
Pratar någon av er i sömnen? Nej :)


AF

Nu har jag haft ännu ett möte. Fick äntligen fylla i lite papper angående mina pengar jag ska få. Så om jag förstått det rätt borde jag börja få mina pengar från och med mitten av oktober? Känns extremt bra, ja det gör det.

Imorgon ska jag som sagt till Sebbe. Dock vet jag inte ännu hur jag ska ta mig dit? Han och Robin ska ju till Bollnäs imorgon så förhoppningsvis kan vi lösa det genom att dom åker förbi och plockar upp mig på vägen hem eller något. Vore nog enklast.

Men nej, nu ska jag vara super rolig och fylla i en lista som jag stal från Anna's blogg. Förbereder väl mina vänner om att den handlar om "Mig och min partner" ;p

Efter det ska jag nog ta och hoppa in i duschen. Om det finns varmvatten. Sen packa lite till, om det finns något mer jag kan packa ner idag, men det gör det nog. Men nej, nu ska jag fylla i listan. Den kommer upp soon.

18 år, snart 1 år

Jag lär ju förresten säga grattis till Anna som fyller hela 18 år idag! Så grattis snygging ;)

Inte har jag glott på något One Tree Hill som jag sa att jag skulle heller. Men har väl inte dött för det. Nu har jag lust å packa ner något till på fredag då jag pyser till Sebbe. Jag längtar, vi firar ju trots allt ett år i helgen. På söndag för att vara exakt. Hur sjukt det än är. Min present är klar. Den är inte bäst, men han får nöja sig, jag har ju liksom inga pengar så jag kan inte köpa något perfekt.. även om man gärna vill. Han får bli nöjd ändå helt enkelt ;)

Nåja, stoppa något i väskan kan jag göra. Sen tror jag att jag sticker in till mammas å pappas data och sätter igång sims istället. Tillsammans med två muffins - som jag bakade igår. Jag är bra duktig jag alltså, höhö.

Ja, hejdå.


Bilden är tagen för snart ett år sen.

Förresten så kom jag på att jag lite halft har en till present till Sebbe, höhö.
På tal om det så är hans data paj så han kanske inte ens hinner läsa detta inlägg innan vi ses? ;o


Still working

Ja lät som om jag är på jobbet. Vore ju bra. Om jag hade ett alltså..

Nu har jag i alla fall gjort lite nytta. Men tror jag ska göra en grej till idag, resten tar jag imorgon efter mitt Kartläggningssamtal vid AF. Vad nu det är exakt vet inte jag faktiskt. Det har väl med praktik och things att göra i guess. Borde väl veta, var ju på möte för en vecka sen, hihi..

Men ja, ringa något samtal nu får det bli. Sen ska jag tvätta bort mitt smink för dagen, "redan nu?" tänker väl alla, men ja.. inga planer för min dag så så får det bli.

Sen vet jag inte, OTH eller sims? One Tree Hill tror jag :) Men ja, ringa var det ja.

Jag är fortfarande ett stort frågetecken

Jag var hos min Jobbcoach idag. Var trevligt att träffas igen efter all den tid som gått. Vart väl inte så mycket nytt sagt dock, mest prat om att jag ska fortsätta i samma bana som jag gått i. Med andra ord, fortsätta höra av mig till olika ställen och fortsätta övningsköra.

Med andra ord var planen för idag att jag skulle ringa runt en massa. Ta reda på namn och om jobb i framtiden på olika förskolor, sen skulle jag även höra av mig till AF och babbla om hur det gått med mitt jobbsökande och även fråga dom om dom kan ta in på på praktik på någon förskola. Vad jobbigt allt är.

Tänk om jag liksom bara hade vetat till 100% vad jag ville göra, om jag bara kunde haft ett jobb direkt efter skolan. Ja jag säger då det, jag vet inte om det är mig det är fel på eller om det helt enkelt bara är ett jävligt drygt samhälle. Kanske är det en blandning.

Nu ska jag i alla fall försöka göra någon nytta. Synd att min pojk glömde sin mobil hemma idag, för jag skulle nog behöva lite utav hans peppande eller söta ord idag. Poor me..


Oooh

Äntligen kom jag in på min blogg! Det var så att jag inte kunde logga in här tidigare för det gjordes reklam för dedär "sii..." vet inte ens vad det heter.. och den liksom gjorde så jag inte kunde logga in, det var mysko.

Nu när jag väl kunde logga in så, jag har inget att skriva. Haha, kasst. Men ja, nu lär jag lägga ner mina muffins som jag bakat nyligen, i påsar. Bra där.

Take it back

Sidär ja. Jag tar nog tillbaka mitt förra inägg. Varför, jo för min jobbis har svarat mig nu. Vilken lättnad ;)

Fight for this love

Jag och mor pös iväg till Avesta. Dom skulle ha färg till deras skrivare här hemma så jag följde med henne dit. Det roliga var ju dock att typ ingen hade färg som passade våran skrivare, vilket var lite dåligt. Men sista stället vi kollade på, ja där fanns det! Vilken tur man kan ha.

Men ja, min pojk är en sträng pojke så han säger att jag måste köra bil. Gör jag inte det så får jag inte komma till honom i helgen. Too bad eftersom att vi firar ett år på söndag. Höhöhö - tur är väl att han bara säger saker som dessa för mitt eget bästa.

Förresten så har jag skickat ett sms till min jobbis. Jag förvarnade honom även om att, om han inte svarar på detta sms så ringer jag honom imorgon. Ännu inget svar.. blir till att ringa imorgon. Hoppas bara att det inte hänt någonting, vore förjävligt att bli tvungen att byta. Han var så bra. Plus att det bara skulle vara så krångligt.

Anledningen till att jag inte ringde direkt var nog mest för att det känns som om jag ringer och stör om han jobbar? Men nu har jag i alla fall varnat honom så. Och ja, mitt sms vart levererat. Så det är ju fördelen med sms istället för mejl, då vet jag i alla fall om dom skickats eller ej. Frågan är nu bara varför han inte svarar mig. Håller tummarna på att han svarar när jag ringer. Snäääälla..

Men jaja, nu ska jag vänta på att bror min kommer upp en sväng. Mamma hade hitta gamla grejer som var hans och jag tror han vill se dom. För den delen så lär jag se till att säga "Hej tjockis" innan han säger "Hej fetto". Men men, han skulle komma om ett tag så han och det kan ju vara hur länge som helst ;)

Young forever

Jag blev lite mysigt väckt imorse vid fem tiden. Och nej, inte såpass mysigt så att min pojk kom och pussade på mig men såpass mys att han ringde och väckte mig. Nu kanske någon tänker att det var elakt. Men jag höll honom vaken en timme extra igår så jag förtjänade det nog, för det om det inte alls kändes som ett straff. Det var ju liksom skönt att höra hans röst. Sen höra han säga att han älskar mig direkt på morgonen var ju rätt mys det med. Med andra ord blev jag glad. Sen somnade jag ju såklart om.

Men nej, jag har nog inget vettigt att skriva just nu så jag tror jag ska klicka mig ut härifrån. Lär kanske ta och ringa min jobbis nu och se om allt är som det ska eller ej. Bye!

Förresten, om det var fler som tolkade mitt förra inlägg (med rubriken "It's a draem, or at leats it was..") negativt, så gör inte det. Jag förstår hur ni tänker i sådana fall för det kanske lät lite negativt, men sanningen är att han inte är någon dröm längre, han är min verklighet om ni förstår hur jag tänker då? Alltså är det no problems :)

Bye, igen.

It's a dream, or at least it was..


Words

Som ni kanske märkt så står min blogg ganska stilla. Eller ja, det är inte speciellt intressanta uppdateringar i alla fall. Korta och ibland går det ganska lång tid mellan inläggen - längre än förr i alla fall.

Grejen är att jag har slut på ord. Eller ja, åtminstone känns det som det. Jag kan inte skriva något alls längre. Jag tänker tillbaka och minns när jag kunde skriva hur mycket som helst, orden bara flög ur mig och fingrarna bara fladdrade över tangenterna. Jag vet inte vart det tog vägen.

Vissa kanske tycker det är skönt att jag slutat skriva meterlånga inlägg (ta det inte bokstavligt). Vissa kanske har slutat läsa för att allt blivit tråkigt. Men sanningen är att jag inte vet vad det beror på. Jag antar att sånt här kan gå i svackor. Men det lär väl ändå bero på något? Alla ord kan ju inte bara flugit iväg helt utan anledning? Kanske.

Jag saknar att kunna skriva söta sms till min pojk. Jag saknar att kunna logga in här och kunna skriva något som folk kan ha nytta av att läsa. Jag sa alltid att jag hade ett jäkla skrivsug när jag skrev sådär långa texter. Jag har fortfarande skrivsug, annars skulle jag inte sitta och skriva om dehär - men trots skrivsug, så har jag liksom inget att skriva. Ibland önskar jag bara att det hända något. Något som skulle få mig att kunna skriva igen.

Men det händer inget. Rättare sagt det händer inte ett skit. Kanske är det just därför jag är helt tom i hjärnan?

Jag kollade precis i min blogg. Hur jag skrev för ett år sen. Men det slog mig att det var dumt att jämföra med då. För ett år sen så var det ju september, den september som jag träffade Sebbe i. Då skrev jag ju liksom var femte minut om hur nervös, lycklig eller kär jag var. Jag var ju också upp till fjällen med 3 BF. Kort sagt, jag gick fortfarande i skolan. Jag saknar den ibland. Ibland saknar jag fjällen med. Det är lugnt och skönt där uppe och där har man något att göra fastän man inte gör något. Liksom där är själva grejen att bara leva. Skulle faktiskt vara rätt skönt att åka dit. Bara få komma bort en stund. Förresten så slog det mig nu att det lät som om jag inte är lycklig eller kär längre. Men självfallet är jag det. Grejen är bara att det är på ett annat vis nu. Det är inte början längre. Det har gått ett år.

Skit samma. Nu ska jag läsa igenom förra årets september. Kanske får jag tillbaka några vettiga ord till mitt huvud då. Vem vet.

Sleepover

Igår kom Amanda hit mitt i Idol så vi började med att glo klart på det innan vi sen började att kolla på lite film. Blev Vampires Suck (den kanske var liiite väl överdriven ;)), The Joneses och Salt. Salt somnade vi dock båda mitt i filmen så den kollade vi klart på. Ja, med andra ord sov hon kvar här. Trevlans!

Nu när hon stack hem smet jag ner i källaren och hängde upp tvätten som mamma bad mig om igår. Jag är ju faktiskt lite snäll. Men nu ska jag nog vara ännu lite bättre och bege mig ut i köket och diska eftersom att det behövs.

Så ja, see ya!


Bild från en av alla studentfester..


T.R.E

Idag vill jag säga grattis till mig och min sötaste till tre månaders förlovning. Jäkla tid att gå snabbt alltså. Jag älskar dig Sebastian ♥

Just nu sitter jag och glor här. Har inte mer än hunnit vakna lite, ätit lite frukost och så. Jag väntar nu på att mor min ska vakna, ska prata lite med henne. Sen ikväll åker ju hon och pappsen bort också. Dom sticker till Västerås för att glo på Rallycrossen. Jag saknar den lite eftersom att jag knappt sett en ända tävling i år. Jodå, några men. Min pojk hade ju otur med sin brum så då vart det lite mindre roligt att åka och kolla. Fast jag saknar själva grejen ändå. Men blir inge Västerås för min del, Amanda kommer ju hit ikväll för att glo på film och Idol tillsammans med mig och popcornen! Idag igen.. tre dagar i rad har jag ätit det då. Nyttiga jag då :)

Men nej. Nu sätter jag väl igång femte säsongen utav mitt älskad One Tree Hill för att sysselsätta mig tills mor är vaken. Bara för det så kom hon ner nu..


Rubrik. Rubrik. Rubrik. Rubrik.

Min mobil har varit tyst nu, i flera timmar. Mina tankar låg åt att min pojk liksom var på jobbet. Men sen slog det mig att det är torsdag. Han slutar ju halv två då. Känns mindre bra..

Nåja. Jag har bakad kladdkaka, igen. Blev till å käka det för ett tag sen, tillsammans med grädde och hallon. Det var lagom gott. Igår var det ju dock tjockande med tårta eftersom att min far fyllde år. Ja, blir rätt mycket tjockande för mig när jag går hemma, har inget å göra osv. Popcorn, kladdkaka, ja allt möjligt. Dock märks det aldrig på min kropp, så det är ju bra det.

Äh, nu blir det One Tree Hill igen. 16 and pregnant sög ju för det har jag redan sett, kuuul..

Onödiga grej

Ibland är det verkligen hur irriterande som helst att ha med Arbetsförmedligen att göra. Jag fick hem ett brev om att jag var välkommen på ett informationsmöte om Jobbgaranti för unga. Han berättade lite och efter ca 10-15 min så var han klar? Ja okej, jag bor kanske inte så jäkla långt ifrån Fagersta, men att få skjuts dit för att sen vara där i en kvart och sen få skjuts hem? Fy sjutton vad det kändes onödigt. Det han sa kunde lika gärna lekat i dedär brevet jag fick hem.

Men men, det är väl säker som bror min sa, att dom vill att folk ska ta sig dit. För dom har ju trots allt sagt att om man inte kommer på en bokad tid så kan du ju bli av med pengarna du ska/får från AF. Ja sidär ja, det vore ju rätt kasst. Nej, det vore värdelöst. Jag vill gärna ha någon tusenlapp i månaden, jag sabbar inte chansen till att få dom, även om det inte är mycket så är dom behövliga för mig.

Men men. In på hemsidan nu och glo om det kommit upp något roligt/bra jobb som passar mig. Antagligen inte.. Jag har inte turen med mig har jag märkt.

Nööööörd

Ja, jag erkänner att jag är nörd. Gör inget annat än glor på fyrkantiga rutor. På fredag blir det i alla fall till å umgås med pändy. Men nu - One tree hill.


Jobbis

Jag har börjat fundera vart min jobbcoach har tagit vägen. Det var nog typ en månad sen jag träffade honom och han sa att vi skulle höras efter typ två veckor eller något, men han har inte sagt ett ljud..? Ja, nu tänker alla: Men varför hör inte du av dig? Men jag är ju inte dum, självfallet skickade jag iväg ett mail där jag berättade hur det gått med mitt jobbsökande (som jag skulle göra efter ca två veckor). Detta var ett tag sen nu och jag har ännu inte fått något svar. Om alla tänker: Han kanske inte har läst sin mail? Ja då lär ni ju vara ute och cykla med tanke på att hans jobb handlar rätt mycket om att han kontakt med folk genom telefon/sms/mail. Med andra ord borde han läst det, har han inte fått det så borde han hört av sig vid dehär laget ändå.

Jag bara håller tummarna för att han mår bra och är frisk. Tänk om något har hänt? Det kan ju inte jag få reda på antar jag..

I vilket fall så har jag en tid på Arbetsförmedlingen på torsdag. Ett möte om jobbgaranti för ungdomar, roligt. Kanske inte. Skit samma, jag är glad bara jag får NÅGOT att göra, om det så är att gå på ett möte. Nu får jag väl nörda sims istället då. Kanske kan bygga något lyx hus och skicka in det någonstans åså blir det en riktig ritning av det så blir det 2011:s nya lyxvillor? Kanske kan jag tjäna pengar på det då eftersom att det var jag som kom på hur det skulle se ut? Gud vad jag är rolig ibland. Tjäna pengar för att jag spelar sims? Ja, drömma får man ju.

Hey how

Idag är det en icke sysselsatt dag. Har nött One Tree Hill hela dagen. Tog en paus för att glo lite här. Men lär väl fortsätta nu i guess.

13:e september idag - betyder 13 dagar kvar tills jag och min älskade firar ett helt år tillsammans, ett år sen som det blev han och jag. Vi.


Jag får väl bjuda på en bild på Sebbe och Robin då, nördar som dom är :)


Paint

Det var väl ett tag sen det skrevs ord i min blogg just nu. Varför? Jo för att min pojk varit här och för att jag heller inte haft någon speciell lust. Sen klickar jag in på Anna's blogg och ser att hon skrivit att hon läser min blogg dagligen då kände jag mig ju lite smått elak för att hon inte fått något update på en hel helg ;)

Så vad har hänt i helgen då? I fredags så kom Sebbe runt fem tiden och när mor och far stuckit så moffade vi ner oss i soffan med dricka och popcorn framför Final Destination 1 (med paus för Idol mitt i då ;)) eftersom att Sebbe bara sett två:an. Klockan vandrade iväg och vi gick och la oss.

Igår så kollade vi även på Final 3:an och 4:an och sen fick jag lov att offra mig och gå ett varv med honom runt hela crossbanan så han fick se hur den såg ut, sen begav vi oss mot Avesta där det var dags för bio. Inception.

Dock kan jag inte avgöra om jag gillade filmen eller ej. Den var inte kass men den var inte riktigt bra bra heller så den ligger någonstans mitt i mellan? Hihi.

Idag tjatade gubben så jag fick även pysa ut och övningsköra. Mamma, halvrädd för att jag skulle köra ner i diket(?), brevid mig och en lugn och tyst pojkvän i baksätet. Med andra ord gick allt bra, mamma är bara lite känslig ;p

Men nej, nu ska jag kila. Btw så var det ett år sen jag träffade Herr Sebastian för första gången idag. Den ni!


Friday

Idag är det dags för ännu en helg. Mor och far åker dock bort så min pojk ska komma hit och göra mig sällskap (har ju bror hemma också men han sticker iväg en sväng imorgon). Vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt. Han var sugen på bio, men gick bara en film så han får väl glo på någon trailer när han kommer och se om han godkänner den eller ej ;p

Förövrigt så har internet segat satan i några dagar nu, därför det inte skett någon direkt update. Eller ja, igår var det knappt en lugn stund då vi var en sväng till morfar, handlade och gick igenom en massa skit här hemma, som förövrigt kastades idag. Great. Tror våran källare har blivit ny, i alla fall en del av den. Jag och mamma får väl fortsätta någon annan dag då hon är ledig, det är ju en perfekt sysselsättning för mig som går uttråkad hela dagarna.

Men nej, nu ska jag glo runt lite sen ska jag nog sätta igång the sims så jag får tiden att gå lite. Vill ju pussa på min älskling ♥



På söndag är det den 12:e september.
På söndag är det ett år sen jag träffade baby.


Don't like this..

Den här dryga sjukan är kvar ännu. Nu har jag varit sjuk en vecka och är alltså inte frisk än. Jag lyckades till och med smitta min sötnos. Men det är smällar man får ta, tyvärr har ju han ett jobb å gå till och sånt men ja.. Vad ska jag göra åt det nu? (a)

I alla fall så märkte jag för nån dag sen att jag till och med hade gått ner ett kilo under tiden jag varit sjuk. Hur bra är det egentligen? Haha.

Har inte ett skit å skriva så jag tror att jag typ ska sticka och spela the sims 3 istället. Är rätt ruttet att sitta här nu. Daaag iiiin... daaag uuuut...


Gah

Ja inte vet jag. Finns väl inget å skriva.

My.. heart.. stops when you look at me

Nu är jag tillbaka hemma på mitt rum. Helgen hos Sebbe blev inte så sysselsatt, men det kan ju bero på att jag fortfarande inte är helt frisk så. I lördags stack vi i alla fall till Keben & Susanne och umgicks lite eftersom att dom hade fest, men vi stack hem redan vid tolv då det blev lite för kallat att sitta ute (det var tre grader när vi åkte därifrån). Det är då man saknar sommaren. Den sommaren då man kan sitta ute sent på kvällarna utan att ens lägga märke till att det är natt, ungefär.

I vilket fall. Förutom det har inte mycket hänt. Vi har glott lite på film och vi skrotade hans skrutt-volvo med tanke på att han finely har en seriös bil. Passaten jag visade för typ en vecka sen.

Men men. Jag skulle nog behöva komma iväg till någon affär eller något just nu jag, med tanke på att jag och Sebbe firar ett år soon så lär jag försöka se till å fixa nån liten grej liksom. Dock finns det inte mycket pengar, men jag får väl vara lite klurig och komma på något ändå. Vilket jag nog ska lyckas med. Det är ju liksom inte priset på presenterna som ska räknas, ellerhur då?

Men nej, nu ska jag nog göra något vettigare än att sitta här. Vad vet jag inte. Kanske skicka iväg ett mail/sms till min jobbis å berätta hur mitt jobbsökande har gått/går. Skit samma, ska runda av här i alla fall för jag har inte ett smack att skriva..


Crosspojke

Min pöjk är just nu ute och åker cross med Robin så jag passade på att sätta mig här.

I vilket fall som helst så har jag varit vaken sen klockan fem imorse. Ja trot eller ej. Min hals var extremt irriterande och det var hosta som smög sig på, så jag har varit vaken sen dess. Lär ju somna sött ikväll i alla fall. Men men, när grabben/grabbarna kommer tillbaka så kanske det blir till att åka in till stan (sen när Maddis är hemma från skolan?) och glo efter något att ha på sig imorgon. Är ju som sagt lite fest då.

Men nej. Nu har jag kollat alla bloggar jag brukar läsa, jag har kollat facebook, jag har kollat bilddagboken och jag har kollat min blogg. Så nu ska jag glo om det finns några små söta pannkakor som väntar på mig i kylen sen ska jag sätta mig framför tv:n istället.

Håll tummarna för att min pojkvän ska komma hem helskinnad ;)

Finely

Idag är det dags för mig att pysa till min pojkvän 16 mil bort. Var ju faktiskt en månad sen nu, så det är på tiden! Förutom att jag fortfarande är lite dryg i halsen så är jag faktiskt rätt frisk, förhoppningsvis blir det ännu bättre så snart som möjligt. Annars känns det som om Sebbe kommer bli lite lagom uttråkad den här helgen om jag inte ska orka göra något. På lördag är det dags för party med tema. Så på fredag åker vi in med Maddis & Robin för att kolla om vi hittar nå passande kläder. Dock hoppas jag att jag mår bättre än såhär då?

Men nej. Nu ska jag packa klart min väska som jag började med igår, sen ska jag nog bara försöka få tiden att gå. Genom att byta om, fixa mig, glo på tv och sånt. See ya!

Hello

Idag är det onsdag. Det betyder att jag ska pysa till min pojk imorgon. Fick min mobilbiljett idag också. Förhoppningsvis så är jag lite mer frisk och lite mer pigg imorgon. Vore faktiskt inte så kul att åka dit och vara lika slut i kroppen som idag. Dock var jag mer slut igår, så det är säkert snäppet bättre imorgon. That's good.

Ska i alla fall försöka packa klart väskan idag, har bara plockat ner lite.. tills jag inte orkade nå mer. Kanske blev lite för mycket att duscha och packa? Haha. Ja som sagt, helt pigg är jag ju inte ännu.

Men nu börjar jag bli lite hungrig så borde nog se till att stoppa något i magen. Om min kropp går med på det.


RSS 2.0