Dagens fråga!

Vet inte om jag ska ta det som en dagens, det var ju 100 år sen och ingen läser min blogg. Men kanske får jag ragga upp lite folk så jag får svar. För jag är nyfikon!

En grej jag har tänk på när det gäller programmet "En unge i minuten" som går på TV4.

De som är med i programet gör ju kanske oss som en dag ska ha barn en liten tjänst. Jag själv tycker det är rätt intressant att se på. Man lär sig ju kanske en del och ja, jag tycker helt enkelt att det är bra att vissa människor vågar och vill ställa upp i sådana program. Det som filmas är ju ändå en ganska så privat grej som kanske inte alla vill visa upp på tv. Min fråga är alltså:



Kommentarer
Postat av: k a t t i s -v-

ALDRIG!!

skulle aldrig vilja att hela sverige ser mig ha sådär ont och se helt drogad ut !!å min finaste stund vill jag inte dela med så många andra :)

2011-04-14 @ 19:52:32
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: michelle

Aldrig! Skulle faktiskt inte vilja ha massa kameror uppkörda i huvudet när jag ligger där och har ont och är jävligt arg! Haha, nä men dom där sista dagarna kan nog vara enormt jobbiga och jag tror inte att jag hade orkat med någon egentligen. haha, speciellt inte ett helt kamerateam!

2011-04-14 @ 19:54:47
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: Haha precis! Naket fungerar ;) Jag svarade faktiskt på den innan du bad mig :D så snäll är jag !

2011-04-14 @ 19:58:58
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

ALDRIG!



Det är ju personligt, det är väldigt personligt...

Och ligga där framför en kamera så hela svenska folket kan se det...Njaa inte direkt :P

<3

2011-04-14 @ 21:36:15
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag tycker programet är intressant och det är en bra "förberedelse" för andra som inte fått barn än. Man får en blick på hur en förlossning kan se ut, vad man kan ta för bedövningar, hur saker går till osv. Man lär sig en del av det. Och jag beundrar dom som "vågar" vara med.



Själv skulle jag aldrig gå med på det. Jag tror det har mycket att göra med att jag själv inte vet hur jag reagerade under min förra förlossning. Jag hade så hög feber och blodtryck att jag mest sov mig igenom värkarna och låg som en däckad padda i den där sängen. Och det skulle nog inte vara så underhållande för svenska folket att se tror jag, haha. Sen tycker jag att det som händer i det rummet, och första gången man möter sitt barn, är en viktig stund i livet. Den vill jag inte dela med alla andra i hela sverige som tittar. Det är något vackert inom familjen, nära och kära. Tycker jag :)



Men sen tycker jag ändå att man är otroligt modig om man vill vara med :)

2011-04-14 @ 23:49:15
URL: http://eliinrk.blogg.se/
Postat av: nathalie.

Aldrig! Min förlossning är min förlossning ;D Jag kan dela med mig av en förlossningsberättelse (som du snart får läsa;). Men att visa min på tv, nejnejnej! Man gör så fula ljud, skiter ner sig och allt. Och första ögonblicket med bebisen vill jag helst inte dela med resten av Sverige. :)

2011-04-15 @ 09:37:32
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se/
Postat av: freja

njaa.. asså det skulle säkert vara jätte kul att ha allt på film.. men jag tror inte att jag skulle vilja att det visades på tv sen!

2011-04-15 @ 12:38:49
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
Postat av: laura

sv: tack tack! :)

2011-04-15 @ 16:31:37
URL: http://laurias.blogg.se/
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E - Foto - Personligt

Jag älskar sådana program, verkligen! MEN jag själv skulle aldrig ställa upp.

Jag har haft jobbiga förlossningar då jag till slut tappat kontrollen totalt och jag skulle aldrig vilja se det på tv. Knappt på video för eget bruk heller ;)

2011-04-17 @ 22:41:15
URL: http://denize.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0