Everytime we kiss, I swear I could fly

Blev en liten kort dag idag. Alltid skönt att det kommer sådana ibland också. Dock var kanske anledningen till varför jag kunde gå, mindre glädjande. Men vi får väl hoppas på att det löser sig på något vis i alla fall.


Nu har jag bara en grej som stör mig lite för tillfället. Min söta pojkvän här har nämligen lite grejer ute på blocket som han inte har så stor nytta av länge.

Då är det alltså så att det är en snubbe som skickat ett mejl och sagt att han är jätteintresserad av grejerna då han behöver sånt just nu. Han frågade vad han skulle få ge för allt om han kom och hämtade de så fort som möjligt. Sebbe gav ett pris och frågade vart han bodde.

Nästa svar Sebbe fick var ett Enköping (det var ett exempel men jag behöver ju inte skriva vart ifrån han kom) men ingenting mer. Eeh jaha tänkte Sebbe, är han intresserad eller inte? Så Sebbe ställde självfallet frågan om han var intresserad eller ej eftersom att det var en till som var intresserad på EN utav grejerna, han skrev också att det vore bäst om han ringde så att allting skulle gå snabbare.

Detta skrev han i fredags. Egentligen ganska lång tid om man VERKLIGEN vill ha sakerna väl?

Kort sagt så är det detta jag stör mig på. Att man skriver att man är intresserad. Att man vill få sänkt pris för att det blir en snabb affär - men sen visar man inget angagemang alls för att köpa grejerna.

Jag skulle hellre ringa om jag verkligen ville ha grejerna. Hade jag förhinder på något vis så att jag inte kunde ringa så skulle jag i alla fall kolla min mejl minst en gång om dagen. Liksom ofta man inte kollar på flera dagar om man vill ha det?

Nej, diss på det säger jag bara!



Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Sånt där stör jag mig också på... Har hänt Jocke flera gången också!

Nej, usch på dom ellerhur?!

<3<3

2011-04-21 @ 10:08:48
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0