Svar till Linn:

Linn om Sunny!:
Hemnet? Ska ni kolla efter nytt eller vad?

Jag antar att det är Linn H från Hallstahammar nu då? Haha. I vilket fall så spelar det väl ingen roll vilken Linn det är. Mitt svar är enkelt, nej. Vi ska inte flytta någonstans :) Vi bor bra här i våran lilla lagom tvåa än så länge. Vi har ju bara bott här i snart 4 månader så det får dröja ett tag till innan vi beger oss någon annanstans, haha.

Anledningen till att jag kollade på hemnet var för att jag tycker det är så kul bara :)

Över till min dåliga uppdatering.

Ja, som ni märkte så kom det aldrig någon uppdatering igår. Varför kanske vissa undrar? Vi bryr oss inte kanske vissa säger? I vilket fall så tänker jag ändå förklara varför.

Gårdagen på praktiken blev visst lite lång. Var väl tänkt från början att jag skulle sticka vid fyra som jag brukar. Men eftersom att vi fick leverans så drog det ut lite på tiden. A och L var även där och berättade om lite roliga nyheter för företaget (och kanske något annat) så vi åkte även iväg och fixade lite annat och kollade på en grej. Därför kom jag inte hem förrän ja.. sex! Haha. Då blev det bara till att springa in i duschen och sen börja med maten direkt. Så det kan gå.

Idag däremot så får ni ju eran uppdatering, även om den kanske inte är bäst (det är den aldrig). Men vilket fall så blev jag kvar på praktiken till kvart över fyra idag, alltså inte så länge, haha.

Just nu sitter jag här och är hungrig. Men maten får ju vänta ett tag till med tanke på att kl. bara är strax efter fem. Så istället för att tänka på mat ska jag ta en bulle och fortsätta kolla runt lite på datan! Hejsvejs!


Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

SV: Jadu, pojknamn är ju inte direkt min starka sida :P<3<3

2011-04-13 @ 19:34:40
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0