ops (a)

Nu har jag bara råkat tagit hem ett nytt plagg från jobbet. Köpt alltså, inte så jag direkt tog det.. Hade tänkt att köpa två men nej, inte denna månad. Får nämligen ingen lön, som alla andra faktiskt får idag ju! Åh...

Anledningen till att jag inte får någon är ju såklart för att jag inte ens jobbade på hela Juli.

Men men. Tog hem tunikan idag så sitter med den på mig nu, är så himla glad att mitt jobb har så bekväma kläder! Och nej, jag försökte inte göra reklam nu, det är faktiskt så. De första dagarna då jag var där (när jag skulle börja praktiser) då tyckte jag inte rikigt att kläderna var i min smak, men ju längre jag vart där och när man testat några kläder och så så har jag faktiskt fattat lite tycke för en hel del :) Så det är ju skönt, finns ju inte så mycket bekvämare än att ha en butik bakom ryggen/framför ögonen hela dagarna ;)

Nåja, blir till att jobba imorgon också. Ska börja med det från och med nu vad jag har förstått, kanske nämner mer om det en annan gång. Men det blir som förra fredagen - bara till kl 15, men tror det räcker bra. Det är ju trots allt fredag och vi behöver inte göra så mycket mer än sådana saker som inte hinns med just nu annars + att jag ska ta tag i de returerna som jag har också, så de blir klara. Ett måste!

Men nej, nu ska jag visa tunikan jag köpte och sen ska jag kolla vidare på True Talent och ringa sambon och höra när han kommer hem, vill ju hinna träffa honom innan jag går och sover. Pussas och kramas lite. Är så glad för att jag har honom, hihi. Och för massa annat i mitt liv också för den delen!

Saknar min bästa
Elin förresten! ♥


Finns även i färgen Darkgrey - lite blå-grå-svart

(Det där var reklam ;))


Kommentarer
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej jag heter Joanna är är 23 år.

När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.

Så besök gärna min blogg:)

kram

2011-08-26 @ 13:22:20
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

SV: Ja men det är ju så att du är min bästa vän och vi tänker ju typ likadant ibland ;)

<3

2011-08-27 @ 10:53:50
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Och jag saknar dig min vän :( Hörru det börjar bli bättre nu med det där, så jag kanske kan ta mig en liten biltur ;) :D:D:D <3<3<3<3

2011-08-27 @ 10:55:16
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0