26e december

Hoppas ni haft en trevlig jul allesammans, för det har jag :)

Pappa och bror kom och hämtade mig i fredags och då åkte vi hem till mor och far. Åt lite smörgåstårta och vanlig tårta som var kvar från dagen innan då mamma fyllde. Senare när mamma kom hem så kom även farbror och hans familj (sambo och en av mina kusiner). De skulle nämligen fira mamma.

Senare kom John och Ann-Sofie upp för att hämta en frys så då blev det så dom hämtade mig också. Bestämde mig nämligen för att sova nere hos dom, så så fick det bli :)

På julafton så vaknade jag ensam i huset eftersom att Ann-Sofie och John jobbade. Så jag dushade och fixade mig lite tills bror kom hem som kom rund halv ett och strax efter det kom även resten av familjen tillsammans med mormor. Sen kom Ann-Sofie vid tre och då satte vi oss för att äta.

Orkar inte riktigt skriva vad vi gjorde men ja, vad gör man inte på julafton liksom? haha. Var i alla fall riktigt trevligt!

Sov kvar där en natt till också, fast på söndagen skulle jag ju hem igen så runt halv två kom mor och far och hämtade mig så åkte vi över en snabbis till mormor för att byta julklappar med mammas bröder med familjer. Så jag fick gå runt och mysa med lilla Meja hela tiden, mys. Bäst var ju att hon började gnälla lite lagom tills vi skulle åka, spottade ut nappen så fort man stoppade in den och så, ni som har barn fattar, så jag stoppade in nappen - höll kvar den - tittade upp på Åse som kollade på kläderna hon fick från oss - tittar ner igen, då sover hon! Mysis, fast hon vaknade typ direkt igen som tur var :)

Sen åkte vi över till Sebbes föräldrar eftersom att han fortfarande var kvar där. Drack lite kaffe och öppnade lite julklappar och sen blev det hemfärd till våra ensama kissar. Men dom levde ;)

Igår var det även ett år sen som käre morfar gick bort ♥

Och idag firar jag och älsklingen 2 år och ett ½ halvår ;) (tre månader alltså, höhö)

Nåja. Kanske kommer bilder sen :) Tjohejdå!


Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly<3

sv: Ja :D

2011-12-29 @ 14:42:40
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0