Dag 6 - Tema "grön"


Påhittigt..


Dag 5 - En gammal bild


Från 2006


Just the way you are

Idag, om någon timmer eller så, då kommer Elin. Jag längtar! Visserligen har jag inte den blekaste om vad vi ska hitta på, men det har vi ju typ aldrig innan vi ses, vi hittar på något vart efter vi vill, typ så?

Nåja, var väl bara det jag tänkte säga. Kanske inte blir så mycket update när hon är här liksom, haha. Men nej, nu ska jag logga in på på testblogg för att försöka knapa på någon ny design till Elin eftersom att hon bett om en, för läääängesen! Jag hade liksom typ glömt, dumt av mig..


Dag 4 - En hobby


Rallycrossen.

Nu måste jag dock förklara mig lite här:
Det är inte så att min hobby är bilar, att köra och att mecka, nejnej. Hobbyn jag menar är att vara där och kolla. Det är det ända jag kan komma på för jag har inte ett enda specifikt intresse som jag kan komma på. Detta är dock en sak som får mig att längta till sommaren!

Och i sommar kommer det vara bror och älsk som tävlar "mot varandra" och sen kusin i en värre klass. Ska bli intressant, hihi :)


Dag 3 - En familjemedlemMin ena bror.

Jag kunde inte riktigt välja om jag skulle välja den familjen som jag bor med nu(älsk och missarna) eller den som jag levt med hela livet och som faktiskt är min familj på riktigt (samma kött och blod). Det slutade alltså med min bror, varför? Jo för att Sebbe och katterna har varit med på bild tio gånger mer här än min blodäkta familj ;p


Snart..

Nu är det så att jag precis försökte få upp dag 3 i utmaningen men varje gång jag skulle ladda upp bilden så blev det "sidan kan inte visas", jag får helt enkelt försöka senare igen :)

Vaknade till inatt och då låg båda katterna i sängen. Skönt att se att Maya också kommit upp med tanke på att hon har krage, kanske skulle det bli svårt att hoppa upp i våran monster säng med en krage på? Men nej, hon hade varit duktig och lyckats! Hon börjar vänja sig vid den nu, som tur är.. det står ju trots allt att dom ska ha krage i 5-7 dagar om dom ska ha sådana. Lite synd om henne är det dock eftersom att det blir lite svårare och äta och dricka, men vi har löst det så gott det går.

Nåja, jobbet är slut för idag. Dagarna går fort, vilket är skönt. Idag har jag en dag helt för mig själv också eftersom att Sebbe åkte hem till sina päron vid nio imorse, ja han skulle mecka och åka cross. Kan ju vara kul för honom att få göra något också, för min helg sysselsättning är ju Elin - som kommer hit imorgon, kuuuul! Hihi.

En sak har dock slagit mig nu på tal om Sebbe imorgon är det våran 17:e månad tillsammans, det betyder att vi om en månad firar 1½ år, vilket i mina ögon är lite speciellt ellerhur? Ja, men vad ska jag ge honom? Nästa månad kring detta datum vet jag inte om jag kommer ha lika bra med pengar om jag har idag, så frågan är om jag ska försöka komma på något nu idag eller ja, närmaste veckan och köpa något så jag har det hemma? Men frågan är ju som sagt VAD ska han få? Det är helt omöjligt att komma på.. Elin kanske kan hjälpa mig att tänka lite imorgon, haha!

Men nej, nu ska jag nog ta och runda av här. Gör ett försök att lägga in dag nr 3 efter detta inlägg. Kommer det inget så får ni se senare. Men först:


söta Maya ♥

Anledningen till att bara Maya har krage är för att Burken har låtit bli att slicka på magen. Dom sa när vi hämtade att vi fick hålla koll. Dom brukade dock inte slicka, men om dom skulle börja så fick man åka in och köpa en krage. Så när vi varit hemma i kanske fem minuter fick Sebbe åka iväg och köpa en till Maya. Han köpte visserligen två så vi skulle ha utifall att Burken också skulle börja, men ändå.

Den gröna färgen på örat kommer snart att gå bort, den är där för att dom även fick en tattuering med ett nr OM dom skulle komma ut på villovägar :)


Dag 2 - Favoritpryl


Dag 1 - Självporträtt


Onsdag

Hej hallå.

Jag tycker mina inlägg bara blir sämre och sämre för var dag som går. Kanske beror det på att jag bara gör samma sak hela dagarna och att jag inte riktigt har ork när jag kommer hem? Något sånt är det nog.

I vilket fall så blir det kort dag imorgon. Ska ju lämna dom små missarna hos veterinären runt 7-8 på morgonen och sen sticker jag från jobbet(praktiken) vid 14 för att dom lär ju kunna komma hem sen igen också. Våra stackars missar, men dom klarar sig nog galant ;)

Men nej, nu såg jag nyss en såndär 30-dagars lista på en blogg så jag stal den. Denna är dock endast en bildlista så i 30 dagar så kommer det alltså komma upp en bild om dagen, hoppas vi på!

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: En hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Tema "blått"
Dag 25: Mat
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Jag börjar med dag nr 1 redan nu.


Fy!

Ja är det inte för underbart med nyfikna katter?Detta har resulterat i att dom förstört klockan lite, lär väl vara superkul med en sekundvisare som rör sig hela tiden ellerhur?

Nåja, jag har inte ett skit att skriva, därav blev det bara att visa det ^


-

Igår kom mina föräldrar + ena bror hit och det gjorde Sebbes också. Med andra ord var det fullt hus här. Började med en massa fika och sånt innan klockan tillslut var fyra, då bestämde vi oss för att beställa hem lite käk så ja, familjerna blev kvar från 12-13 till sextiden, alldeles lagom? Haha!

Så igår hände inte mycket annat än att ha dom på besök, blev bara melodifestivalen där mot kvällningen.

Idag är det samma igen, inte mycket att göra alltså. Men nej, nu ska jag kila igen, tänkte bara berätta lite om gårdagen :)


Syskonkärlek ♥


Nytt!

Är det inte för underbart? Det står en ny säng i sovrummet nu! Ooh vad skönt säger jag bara, 180 istället för 120.. gaaanska stor skillnad? Eh, ja!

Den största skillnaden är kanske höjden, haha helt sjukt hög den är.. ser ju lite konstigt ut kanske men det löser nog Sebbe på något vis. Han har planer på att såga av benen på sängstommen?! Han är smart han ;D

Sitter och glor på Let's Dance nu efter en dag i full rulle. Först jobbet till fyra (praktiken) sen blev det jysk och kolla säng, sen blev det hem och mäta höjden på sängstommen, sen blev det tillbaka till jysk och köpa sängen och sen blev det hem.. bära in sängen, bära ner sängstommen från vinden, plocka ihop allt, baka lite tills imorgon, äta, duscha.. sen var kl. 20. Ja nu har ni hela min dag, haha. Intressant?

Imorgon kommer i alla fall svärföräldrarna och även mina föräldrar hit. Bjussar dom på lite fika och (därav baket idag) prat, eh ja.. Men nej, nu ska jag kolla vidare på Let's Dance, se vem som åker ut? Ville mest bara skvallra om nya sängen ;)

Snart helg..

Tjena morsen!

Vart aldrig någon tid till att skriva här igår då jag jobbade ända till halv sex, var bara hem och fixa käk innan jag sen satt framför tv:n till sängdags. Sjukt skönt var det att lägga sig i sängen efter hela dagen på jobbet eftersom att vi bar upp runt 90 kartonger igår, känns lite på vissa ställen av kroppen idag. Dock inte alls lika mycket som jag trodde att det skulle göra, som tur är!

Idag vart det till å sticka iväg och köpa hem massa mat, kan ju säga att det behövdes eftersom att både kyl och frys var snustomt! Inte någon mat ALLS hade vi, jag skoja inte ;p Så nu är det fullt igen, himmla skönt! För det om pengarna bara flyger iväg, men men.

Imorgon blir det jobb kl 10 igen. Vet inte om jag kanske jobbar till 16 då också men det får vi se. Troligtvis så blir det väl så.

På lördag kommer även Sebbes föräldrar hit, det ska bli trevligt! Kanske så blir det även så mina föräldrar kommer det beror lite på om dom har ork att åka med tanke på att dom ska åka hur långt som helst imorgon för att dom ska skjutsa bror som ska hämta sin bil. Den vill jag förövrigt se, men men..

Nej, ovärda grejer jag skriver om. Hejdå.

Fullspäckat!

Är hemma nu efter en heldag hemifrån. Eller ja, jag var hem i ca 45 minuter men det räknas inte.

I vilket fall så började allt med att jag stack till AF, efter mötet där så vart det direkt till lagret och jobba lite. Idag vart det dock inte så roliga grejer, jag fick sitta och märka storlekar på maaaassa strumpor men det är ju så, allt måste ju göras och anledningen till att det skulle göras idag var för att vi skulle få bort så mycket som möjligt av strumporna från den platsen där dom stod eftersom att det imorgon är massa annat som måste flyttas upp.

Men jag måste ändå säga att allt var helt okej! :)

Men nu ska jag runda av efter ett litet snabb inlägg för nu ska jag snart börja med mat :)

Redan imorgon!

Nu är jag hemma från lagret kanske jag ska säga, eftersom att det var ett lager, haha.

I vilket fall så pratade vi lite, lite allmänt och lite om jobbet. Dom två ansvariga var där och även en av tjejerna som jobbar varje dag. En av de ansvariga sa "ja för oss får du börjar idag, imorgon, nästa vecka eller när du vill" och då sa tjejen som jobbar där varje dag att hon gärna ser att jag börjar imorgon med tanke på att det var en hel del att göra då. Då slipper hon ju göra allting själv och det lär heller inte ta lika lång tid. Så ja, imorgon efter AF så ska jag dit direkt :)

Får se vart detta leder, om det duger eller om jag tröttnar redan imorgon ;) Vilket jag dock inte tror men ändå.

Men nej, nu ska jag runda av och fortsätta med min vanliga surprice till älskade gubben. Ja, med "vanlig surprice" så menar jag att jag har överraskat honom med detta flera gånger, dålig fantasi?

Efter det så kanske jag tar och ändrar något på min blogg, känns som om jag vill det..

Alla ♥ dag!

Ja idag är det alla hjärtans dag. Det är andra året som jag har min Sebastian vid min sida på just denna dag. Dock är han på jobbet idag, såklart. Exakt hela dagen!

Det mest tragiska med hela grejen är att jag inte har några pengar så jag kan inte ens köpa något till honom. Förra året fick han massa godis medans jag fick blommor och smycken - I like. Känns lite snålt att jag bara gav godis men inte är det så lätt alla gånger när man inte har speciellt mycket pengar? Nej det är det inte. Idag har jag i alla fall tio gånger så mycket MINDRE pengar än vad jag har förra året så idag kommer jag tyvärr inte kunna köpa något till honom. Känns inte alls bra.

Får lösa det på annat vis, det fixar jag säket :)

Förövrigt så vill jag bara säga att jag älskar min underbaraste av hela mitt hjärta. Tack för att du finns ♥


Bra morgon!

Kanske är det ganska bra att få ett samtal när man käkar frukost. I alla fall när hon säger att jag kan få en praktik som kan leda till jobb.

Lite senare ringde "chefen" upp mig och kl. 14 ska jag komma och hälsa på borta hos dom, se om det är något som kan passa mig. Är det inte lite bra i alla fall? ;) Skriver väl kanske mer om det sen när jag är hemma igen!

Men nej, nu ska jag ringa veterinäreren och ställa lite frågor. Hejdå :)

Cute ♥

Igår var jag som jag nämnde igår, ensam här hemma. Pojkvännen var alltså hem till sina föräldrar och till sina vänner. Eller ja, till Robin kanske jag ska säga med tanke på att han åkte dit för att åka cross med honom.

Vid sju började jag i alla fall bli otålig och frågade om han inte skulle komma snart? Jo men visst, så skulle han precis åka hem. Men han var söt min älskling - visst han lämnade mig ensam hela dagen, men han kom hem med en bukett rosor till mig och det jämnade ut allting. Jag tyckte det var riktigt sött faktiskt! ♥ Min älskade.

Idag så har inte ett smack hänt. Nej jag skojar inte. Vi har legat inne hela dagen. Glott på tv. Gosat med katterna. Ja allt sådant som man gör när man helt enkelt inte har något annat att göra. Men har varit rätt skönt ändå med tanke på att jag inte är helt pigg. Inte blivit värre än snuva och halsont dock, skönt det! :)Fin färg tyckte jag också! Lite annorlunda mot röd som man oftast får, haha.


Sick

Halsen börjar göra ont. Såklart. Jag gillar inte att vara sjuk. Det kanske ingen gör.

Snö.

Måste det inte vara extremt tråkigt att vara postsnubbe som måste åka runt på en såndär "moped" (nej jag minns inte vad dom heter när dom är trehjuliga ;)) i sådant här väder? Skulle då jag tycka i alla fall. Jag lider med mannen som åker runt här utanför just nu.. fast visserligen är ju vädret rätt lugnt just nu. Men han kanske har åkt ett tag vad vet jag.

Blir bara ett litet snabbt inlägg nu. Magen kurrar så måste fixa lite lunch, blir nudlar eftersom att gubben min käkade upp pannkakorna till frukost, elakt.. I vilket fall så är han hemma idag. Skulle åka cross eller något sånt, kul väder för sånt, höhö.

Nu ska jag i alla fall bjussa på en busig Maya:


Som jag förklarade igår..


Katterna är inte normala.

Många frågar när dom är här "är det bara den här som är lite vild utav sig?" när dom kastar iväg en av leksaksråttorna och Burken rusar efter den i full fart. Mitt svar blir oftast att det nog kan stämma. Maya är rätt mycket för att sitta och bara kolla när råttan flyger iväg och sen kollar hon på Burken som springer efter.

Jag kan ju i alla fall förklara nu att Maya är långt ifrån våran lugna katt för det om hon inte rusar efter råttorna. Ett tag var hon extremt envis med att öppna skåpet in till soporna. Då kunde ju och hon Burken gräva lite i komposten och varför inte kasta ut något gott på golvet? Ja, när vi märkte det så fick vi ställa en stol framför där så att hon inte längre fick upp luckorna. Dock tröttnade vi ganska snart på att ha en stol ståendes vid diskbänken så Sebbe löste det på detta vis - en skruv och en hårsnodd.Men när hon märkte att hon inte kunde komma in där längre, då var hon nog tvungen att komma på något nytt. Åtminstonne så verkade det som det igår kväll då Sebbe skulle gå upp och hämta lite vatten. Var tror ni han ser då? Jo, hon har klättrat högst upp i ett utav köks skåpen. I just det skåpet där man har tallrikar, glas och ja, allt sådant. Högst upp! Inte förstår jag hur hon lyckades heller..

I vilket fall så tog Sebbe ner henne. Kom tillbaka in i sovrummet. Sen hörde vi att någon hoppade upp på köksbänken igen. Sebbe gick ut igen och den här gången hade hon också klättrat upp, fast kanske bara halva vägen, men ändå. En snabb och enkel lösning vart då:Snyggt va?

Men inte nog med det. Imorse när jag satt och åt frukost så var hon i full gång med att klättra i gardiner. Först var hon halvvägs upp i köksfönstret och efter att jag lyft ner henne därifrån så sprang hon in i sovrummet och var lika snabbt halvvägs upp i det fönstret också.. jäkla katt..

Segt.

Nu har det gått en stund sen senaste inlägget igen. Men kanske ganska förståeligt med tanke på att vi har haft besök sen i torsdags och även en inflyttningsfest som hölls igår.

Igår så började vi dagen med att tvätta lite och sen begav vi(jag, älsk och matte) oss iväg till bowlingen och körde tills tiden gick ut - en timme alltså. Sebbe vann med ett poäng över mig och Matte behöver vi ju inte tala om där på slutet :) Kan ju i alla fall påpeka att dom båda körde strike i första kastet dom gjorde, haha!

Runt sju så kom Elin och Jocke hit, vilket var superkul eftersom att jag inte träffat Elin på hur länge som helst. Sen var det ju även första gången Elin och Jocke fick träffa Sebbe så det var ju på tiden. Jag är i alla fall glad åt att dom tog sig hit, dom var ju dom enda av dom jag bjöd som kom så det var ju tur att dom kunde i alla fall. När dom stack så sa även Jocke att nästa gång får det bli vi som åker till dom och hälsar på och det håller jag verkligen med om, har ju inte träffat lilla Mollybus på hur länge som helst heller ju. Eller ja, nu är hon ju inte så liten längre då men jag har inte sett henne stor i verkligheten ännu utan bara på bild så hon är visste liten ;)

Runt nio kom det lite mer folk. (Ja, alla kom extremt sent - förutom Elin och Jocke.) Och sen höll vi igång lite tills det vid 22-23 kom några till. Det var riktigt trevligt och är glad åt att dom som kom kom. Var ju till och med en bunt som offrade sig att ta en taxi för att ta sig hit, snällt! (för våran del inte för deras plånböcker;))

Det tragiska med hela kvällen var väl kanske att vi tydligen har tråkiga grannar. Runt halv tolv stod det en piketbuss och en vanlig polisbil utanför och när jag gick till köksfönstret lyste dom med ficklampan rakt på mig och började gå mot porten. Någon hade alltså klagat på att det var för hög musik. Sebbe och två till gick ut och pratade med dom och öppnade även dörren in till oss och frågade om det var för högt. Polisen tyckte dock inte att det var så farligt så vi har nog bara känsliga grannar ;) Bortsätt från det så var det en lyckad kväll!

Fick lite skojiga saker utav Robin och Maddis också som inflyttningspresent. Av Elin och Jocke fick vi två blommor och sen fick vi någon dricka av Sebbes bror och hans flickvän eller vilka det nu var ifrån, haha. Så tackar för det!

Nåja, nu har jag bara skrivit massa skit egentligen så nu ska jag runda av och krypa över och mysa med min underbaraste istället. Jag älskar min Sebastian ♥


Svar.

Elin var buse  och utmanade mig i någon sorts blogg-frågegrej så jag får väl svara på det då! Haha.

*Hur länge har du bloggat? Första inlägget i denna blogg kom upp 13:e november 2007. Hade visserligen en blogg innan denna men den uppdaterades knappt och jag minns inte när jag började med den.

*Hur många bloggar återvänder du till regelbundet? Typ 23 tror jag, haha.. Vissa kanske inte läses varje gång jag läser dom andra men ja, vi säger 23 i alla fall.

*Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar? De flesta är väl dagboksbloggar även om de handlar om speciella saker. Som t.ex. 3st skriver ju mesta dels om sina barn - men jag ser det även som dagboksbloggar (har fler "mamma-bloggar" men de är inte lika specifika kring just barnet/barnen)

*Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Har aldrig frågat men jag skriver ju exakt om mitt liv, mina tankar och ja.. allt sånt. Så jag kan ju inte vara så mycket mer än mig själv.

*Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Gräns och gräns. Jag skriver det jag vill och känner för. Några speciella gränser har jag nog inte. Jag känner nog bara efter just när jag sitter där och vill skriva - ska jag skriva det eller inte? Ni förstår! Haha..

*I vilken utsträcknng bloggar du för att få bekräftelse? Ingen alls. Jag bloggar för min egen del. Inte för att få någon sorts bekräftelse alls. Då försvinner hela syftet med min blogg. Den är till för att kunna skriva av sig och ja, skriva om exakt det jag vill bara.

*Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen? Nej, det har nog faktiskt aldrig hänt.

*Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga? Vissa känner ju ett krav att dom MÅSTE uppdatera si och så många gånger om dagen för att inte förlora läsare eller liknande - på något vis ser jag det som något negativt. Men skadligt vet jag inte? Eller ja, skulle kanske vara om vissa personer skriver allt för privata saker så att det kan skada dom på något vis om folk får reda på det då?

*Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig? Som nämnt ovan, dessa personer som känner ett tvång att skriva något - detta kan inte kännas bra tycker jag inte? Men jag känner inga nackdelar till mitt eget bloggande. Jag skriver ju när jag vill liksom. (kanske är därför ingen människa läser bloggen heller ;))

*Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år? Gör jag säkerligen. Men förhoppningsvis så kanske det är något annat som skrivs då. Inte sådana händelselösa dagsinlägg som nu utan kanske något om ett vettigt liv ;) Haha.


Nu utmanar jag..dom som vill. Jag känner att utmaningar inte är min grej.


Det är för hemskt..

Jag börjar inlägget med att svara min bror. Du skulle ha bytt skift med någon ;)


Sen till mer tråkigheter än roliga saker..
Jag hörde lite hastigt igår på radion att en flicka hade blivit påkörd här i Enköping. Klickade mig in på Aftonbladet idag eftersom att jag hörde att det var vid en skola, ville mest veta vilken skola eftersom att jag fick upp en skola i huvudet direkt när jag hörde det. Det var visst den skolan också.Länk till texten ovan finns här och länk till en till text om detta finns här.

Jag tycker det är så sjukt hemskt. Det gör väl säkerligen varje människa som hör om något sådant.. För det första så kan jag inte ens föreställa mig hur dåligt busschaffören mår just nu och speciellt hur han mådde just då. Att han gör allt för att få stopp på bussen men inte lyckas utan istället kör på tjejen. För det andra så kan jag heller inte ens tänka en tanke på hur illa hennes vänner mår, dom som fick se allt. Jag gick över stan strax innan nio igår. Hade jag kollat uppåt efter den gatan kanske jag hade sett något, jag är bara glad att jag aldrig gjorde det. Jag är bara glad över att jag inte såg något över huvudtaget. Det finns inget värre än att se något sånt - inte i mina ögon i alla fall.

Sista tanken går självfallet till hennes familj. Jag har nyligen misst min gamla underbara morfar. För sex år sedan miste jag även farmor. Jag kan ju bara drömma om hur hemskt det är att mista sitt egna barn. ♥För inte sålänge sedan så läste jag detta på min väns blogg. Hon var det enda vittnet till ett självmord. Eller i vilket fall så var det så jag förstod det. Hon såg en äldre man ställa sig framför ett tåg vid tågstationen. Hon skulle med det tåget men hennes dag blev långt ifrån som planerad. Tåget kunde ju självfallet inte fortsätta sin resa (även om det kunde det så tror jag inte att Louise hade haft sådan stor lust att åka iväg med något tåg just då - hon såg ju precis någon ta sitt eget liv mitt framför ögonen på henne). Det är hemskt. Och att personen i fråga hade hjärta att göra det, mitt framför någons ögon.

Jag har svårt för detdär med självmord över huvudtaget. Jag tycker det är lite själviskt. Men om man nu så gärna vill göra det så tycker jag åtminstonne att man kan göra det på något vis så att andra inte blandas in. En person jag pratade med förr gjorde det. Ett försök att ta sitt liv, men helt utan att blanda in andra. Personen tog sin bil och körde rakt in i en bergsvägg. Dock klarade personen sig men hamnade i koma ett par månader. Men envisa personen lyckas nog tillslut. Personen finns inte längre i denna värld ♥

Nej fy och usch. Hur kunde jag ens skriva ett helt inlägg om en sådan tragisk sak. Det här bara hemskt helt enkelt..


Onsdag idag..

Jag vill bara att det ska bli fredag jag. Då är det ju nämligen dags för våran inflyttningsfest. Jag får äntligen träffa Elin igen - var ju typ 100 år sedan... och ev. resten av mina tjejor? Beror på om dom kommer på något sätt att ta sig hit på eller inte bara, men men.. Cattis och hennes pojk skulle väl ev. komma hit en sväng i alla fall och detsamma med Linn och hennes. Så jag hoppas hoppas att resten kan komma också.. Annars får jag väl helt enkelt nöja mig med Sebbes kompisar, haha!

På tal om Sebbes kompisar så kommer en av dom hit redan imorgon. Sebbe skulle plocka upp honom efter jobbet så imorgon när Sebbe kommer hem från jobbet kommer även Matte att vara med. Med andra ord kommer han att sova här några dagar. Hur ska nu detta gå?

Nåja. Har precis skrivit två stycken cv:n som jag har skickat in till AF för att få godkända - eller ja i alla fall ett av dom. Så nu tänkte jag bege mig bort ifrån datan lite. Hejsvejs.


Bilden är från förra torsdagen då jag försökte få kort på min skjorta. Burken sprang bara efter mig hela tiden så jag gissade på att hon också ville vara med på kort ;)


Städdag

Idag blir det en städdag ja. Har redan hunnit med AF och bokat in en tvätt-tid. Dock är tvätttiden imorgon då det inte fanns en enda idag! Inte en enda..

I vilket fall så är det ett måste att städa nu känner jag under fötterna. Det är inget som syns men det krävs tydligen ändå ;) Men innan dess tänkte jag göra ett försök till att baka något som min underbara farmor alltid bakade förr - mockarutor. 6 år sedan hon gick bort nu ♥

RSS 2.0