Svar.

Elin var buse  och utmanade mig i någon sorts blogg-frågegrej så jag får väl svara på det då! Haha.

*Hur länge har du bloggat? Första inlägget i denna blogg kom upp 13:e november 2007. Hade visserligen en blogg innan denna men den uppdaterades knappt och jag minns inte när jag började med den.

*Hur många bloggar återvänder du till regelbundet? Typ 23 tror jag, haha.. Vissa kanske inte läses varje gång jag läser dom andra men ja, vi säger 23 i alla fall.

*Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar? De flesta är väl dagboksbloggar även om de handlar om speciella saker. Som t.ex. 3st skriver ju mesta dels om sina barn - men jag ser det även som dagboksbloggar (har fler "mamma-bloggar" men de är inte lika specifika kring just barnet/barnen)

*Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Har aldrig frågat men jag skriver ju exakt om mitt liv, mina tankar och ja.. allt sånt. Så jag kan ju inte vara så mycket mer än mig själv.

*Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Gräns och gräns. Jag skriver det jag vill och känner för. Några speciella gränser har jag nog inte. Jag känner nog bara efter just när jag sitter där och vill skriva - ska jag skriva det eller inte? Ni förstår! Haha..

*I vilken utsträcknng bloggar du för att få bekräftelse? Ingen alls. Jag bloggar för min egen del. Inte för att få någon sorts bekräftelse alls. Då försvinner hela syftet med min blogg. Den är till för att kunna skriva av sig och ja, skriva om exakt det jag vill bara.

*Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen? Nej, det har nog faktiskt aldrig hänt.

*Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga? Vissa känner ju ett krav att dom MÅSTE uppdatera si och så många gånger om dagen för att inte förlora läsare eller liknande - på något vis ser jag det som något negativt. Men skadligt vet jag inte? Eller ja, skulle kanske vara om vissa personer skriver allt för privata saker så att det kan skada dom på något vis om folk får reda på det då?

*Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig? Som nämnt ovan, dessa personer som känner ett tvång att skriva något - detta kan inte kännas bra tycker jag inte? Men jag känner inga nackdelar till mitt eget bloggande. Jag skriver ju när jag vill liksom. (kanske är därför ingen människa läser bloggen heller ;))

*Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år? Gör jag säkerligen. Men förhoppningsvis så kanske det är något annat som skrivs då. Inte sådana händelselösa dagsinlägg som nu utan kanske något om ett vettigt liv ;) Haha.


Nu utmanar jag..dom som vill. Jag känner att utmaningar inte är min grej.


Kommentarer
Postat av: nathalie.

svar: Har slängt upp en bild :) vet inte riktigt vad själva namnet är, vitakraft kanske. haha

2011-02-03 @ 14:21:11
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se/
Postat av: Emmie

Sv: Bara fint med mig :) Ska du hitta på ikväll då? :)



jag kommer nog sno den där utmaningen och svara på den, roligt ju ;)

2011-02-03 @ 16:57:04
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: Emmie

jag har nu svarat på frågorna, om du vill in och läsa dem ;) jag har även länkat till dig eftersom det var här jag hittade den ;)

2011-02-03 @ 17:07:12
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: Lina

hejdär! Jag drog precis igång en tävling på min blogg (direktlänk : http://finalinafina.blogg.se/2011/february/vinn-valfritt-namnsmycke.html ) där du kan vinna ett eget namnsmycke. Du behöver inte skriva några inlägg eller så, bara kommentera ! Kramis :-)

2011-02-03 @ 17:29:10
URL: http://finalinafina.blogg.se/
Postat av: nathalie.

Svar: Han la sig raklång över vägen, när det kom en lastbil, fast chauffören han svänga undan..

Ja, godiset går att köpa vart som helst, ska göra det iallafall :) Det är inte dyrt heller :)

2011-02-04 @ 07:10:34
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se/
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly <3

Ja, nu var jag riktigt busig :D haha <3

2011-02-04 @ 10:34:35
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Emmie

sv: Härligt :) Allt väl med dig denna fredag? :)

2011-02-04 @ 12:27:39
URL: http://emmiev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0