18:08

Goddagens!

Så var det måndag igen. Sist jag skrev så var det lördag. Berättade då att jag skulle pysa över till Amanda och det gjorde jag. Kollade först in lägenheten, efter det begav vi oss ner på stan eftersom att planen var fika och Amanda skulle göra en debut på systemet. Lyckat nog så fick jag till och med träffa min fina vän Orsida som jag inte träffat på huuur länge som helst! Ingen av oss mindes ens när det var sist, men det var ju i somras någon gång i alla fall..

Nåja. En fika blev det, sen for jag hemåt igen. Mamma och pappa skjutsade hem mig och efter att dom fått kaffe och Maya stal en halv chokladboll så åkte dom hemåt. Sebbe och jag gjorde alltså inte mycket resten av lördagkvällen. Blev Fångarna på fortet och sen vet jag inte om det var något mer efter det?

Igår (söndag) så begav vi oss till affären. Handlade på oss lite grejer som vi ville ha på fredag då vi planerat in en inflyttningsfest - nu menade jag alltså chips och sådant gott. Efter det så åkte vi bara hemåt och ja, det var söndag, man gör ingenting då..

Idag har jag i vilket fall jobbat igen och imorgon blir det AF efter två veckors break - vart ju jobb förra tisdagen så. Nåja, Maya gnäller så nu måste jag kela..

Home..

.. hos mamma och pappa då alltså ;) (Nu är det cp-intetnet här så jag kan inte hoppa neråt i raderna med andra ord kommer det bli lite plottrigt dehär) I vilket fall så var det begravning igår. Våran älskade morfar är nu påväg någon helt annanstans, men jag vet att han får det bättre nu. Älskade morfar. Idag, alldeles strax så ska jag pysa över till Amanda. Ska se hennes nya place och sen ska vi nog även ner på en fika också, som det lät som igår i alla fall? ;)Sen när jag umgåts klart med henne så blir det nog hemfärd igen, tillbaka till Enköping, tillbaka till missarna och tillbaka till mitt egna lilla liv, haha. Nåja, nu ska jag nog göra mig klar, inte för att jag har så mycket att göra klart men ändå, haha.

...


Skjortan.


New in!

Idag har inte mycket hänt. Fick sova ut - om man räknar 9 till sova ut? Ja jag kan inte sova mycket längre här, sällan jag gör det i alla fall. När jag vaknade så började jag med att ringa och prata med en förskola. Sen efter det så har jag vart ner på stan lite. Köpte ett nagellack och en skjorta. Kanske kan visa sen?

När jag kom hem bestämde jag mig för att baka lite chokladbollar. Eller man kanske inte bakar dom? Man bara kladdar ju ihop dom liksom, haha. I vilket fall så är dom klara nu, dom står i kylen. Kanske är dom ätbara? Kanske är dom äckliga?

Det får jag se sen, för nu ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag måla naglarna så det är klart. Vill ha dom målade tills imorgon så..


Jag vill ha sommar ♥


Bara massa jobb!

Hejsan hejsan!

Var ju ett tag sen jag skrev nu, anledningen är att jag i måndags blev utringd och när jag var där bad dom mig jobba igår(tisdag) också och när jag var där så bad dom mig att jobba idag(onsdag) också, haha. Så det kan bli när det är så mycket folk som är sjuka.

Igår när jag kom hem hade jag fått ytterliggare ett paket från CDON men denna gång så var det en film - I rymden finns inga känslor. Dock tror jag att trailern om filmen visar liiiite mer humor än vad som är med i filmen? Nåja, nu har jag sett den i alla fall :)

Idag när jag kom hem, så stack jag iväg till Arbetsförmedlingen. Skulle höra om dom kunde skriva under mitt papper idag. Eftersom att det ska skrivas under den 29:e varje månad och det denna månad är på en lördag så fick det lov att bli idag (dom har stängt på torsdagar av någon underlig anledning). Han sa att man egentligen inte fick, men han sa att vi väl kunde göra det ändå. Jag ska ju liksom hem på fredag - dags för morfars begravning, så tyvärr orkar jag inte släpa mig till AF först för en underskrift? Dom har väl ändå inte öppnat innan jag åker hem då så.



Nåja. Nu har jag klottrat ner lite onödig information så nu ska jag bara svara brors kommentar om inlägget Besök!:
Ja du får gärna titta förbi när du ska hämta din kamera också. Bara du säger till innan så vi är hemma ;)

Angående kanalerna så behöver du inte hjälpa oss mer. Vi hade nämligen inte alla kanalerna som vi skulle så nu har vi fått en "box" så vi har alla kanalerna som vi ska :)



Ja, tack för mig nu ska jag.. göra något.

Måndag 24/1

Och så var det måndag igen. Inte kommit någon update idag med tanke på att jag imorse blev väckt av telefonen och dom behövde mig på en förskola 1½ timme senare. Var bara upp och hoppa det, käka lite frukost, duscha och kolla upp vart förskolan låg. Dock hittde jag inte dit genom den vägen som eniro visade, den verkade inte ens finnas? Skit samma, dit kom jag och det tog lika lång tid som beräknat så det var ju en jäkla tur.

Imorgon är det ju även dags för AF igen, men dom bad mig att jobba där imorgon också så då får det bli det och missa ett möte hos AF istället - det är ju tillåtet om man ska jobba.

När jag kom hem hade jag förresten fått hem ett paket från CDON med två böcker i så nu så jag nog lägga mig i soffan en sväng innan jag börjar med maten. Skönt!


Ikea

Idag har vi varit över till IKEA en sväng. Köpte en stol(barstol) hit till datan eftersom att vi tidigare bara satt på en pall. Sen köpte vi två lampor till köksfönstrena också eftersom att det blev lite glest när vi tog bort julgrejorna. Men nu ser det fint ut i fönstrena också :)

Nyss tjockade jag i mig lite glass med varm nyposoppa - fast den blev ju kall när man åt med glass men ändå. Aja. Har inget att skriva känns det som. Vill skriva men..


Jag och Cattis för ett BRA tag sen ;) ♥


Ibland blir man rädd.

Skolan tog slut och sen dess har jag glidit ifrån mina vänner en del. Eller åtminstonne så känns det så, nu träffas man inte varje dag längre. Sen flyttade jag på det också och nej, det har inte gjort någonting direkt mycket bättre.

Jag och Annirene har varit vänner längst utav dom som gick med mig i klassen. Under skoltiden hade vi väl aldrig samma tighta vänskap som vi hade innan skolan gick igång. Vi har ett x antal minnen tillsammans. Det är positiva minnen och negativa minnen (som man idag kan skratta åt). Det har varit allt från att gråta i varandras armar till att skratta tills lungorna är tomma och magen värker under våran vänskap. Det har varit allt.

Ett tag nu sen skolan tog slut så har vi knappt pratat. Ja vi har alltså varit sämst på att hålla kontakten. Men när saker och ting inte står rätt till så får man se till att bevisa att vänskapen är viktigast av allt. Nu har Annirene skrivit; Tack käraste Evelina, det är såna fina ord som alla behöver höra, speciellt när man har det lite jobbigare. Även om jag inte visar det tillbaka till dig så finns jag alltid här på samma vis som jag vet att du finns för mig och det är därför jag uppskattar dig så himla mycket! Alla mina vänner är guld värda som tror så mycket på mig och du är en av dem <3 och det säger ju allt.

Även om vi inte är tighta som förr, även om vi är sämst på att hålla kontaken, även om vi glidit mil ifrån varandra. Så kommer vi alltid, på något vis, att bry oss och finnas för varandra.

Jag är tacksam för tiden jag har haft med dig vännen och jag är tacksam för att vi trots allt bryr oss än idag. Även om allt inte är detsamma. ♥

Och för att Annirene igår nämnde att hon kollat på gamla bilder på oss så blev jag helt enkelt tvungen att kolla in dom och här är väl ett LITET smakprov av allt som finns. Haha fy vilka minnen!


























Haha ja...


Skit ner er!

Minns ni förut att jag klickade hem en tröja från bubbleroom? En tröja som jag fick skicka tillbaka sen för att det var en liten miss i den och dom gör inga byten (varför inte?). Efter det sa jag att jag aldrig mer skulle beställa där ifrån, ja jag vart lite anti deras dumma idéer..

Dock var jag nära att falla i min egen grävda grop idag. Satt och kollade runt lite, kände att jag vill ha något nytt till morfars begravning (som skrivet i förra inlägget). Hittar tillslut en mycket fin klänning på.. just precis.. bubbleroom. Tvekande fram och tillbaka så bestämmer jag att "okej jag tar den".

Jag går även in på "mina användaruppgifter" och ändrar min adress och allt sånt sen jag flyttade. När man sen står där vi kassan och ska beställa så kryssar jag i "betalkort" eller vad det nu står(?) och sen ska jag fylla i mitt personnr och klicka på "hämta adress" så att mina uppgifter komma fram automatiskt där. Vad händer? Jo min gamla adress kommer dit? Jag testar att logga ut och in en gång, det kanske inte hade blivit uppdaterat? Men nej, det hjälpte inte.

Så jag hoppade in på chatten. Frågade varför det blev som det blev, sa att jag hade ändrat min adress. Men ja då frågar hon om jag hade ändrat den genom folkbokföringen? Jag måste alltså tydligen ändra min adress genom skatteverket (enligt vad hon sa) för att dom ska kunna se att jag har en ny adress, nej det räckte inte med att bara fylla i min nya adress inte. Jag frågade såklart om det inte räckte med att jag hade ändra adressen på adressändring.se? "Det borde det göra" fick jag till svar. Tillslut sa hon att dom inte kunde ändra min adress utan att jag fick kontakta Klarna och höra med dom om allt - sen loggade hon ut ifrån chatten. Ja det var mycket väl behövlig hjälp kan jag ju säga.

Nej, kanske ska man helt enkelt ta bort sitt konto därifrån så jag inte blir nära på att göra bort mig igen. Skitgrejer säger jag bara..


bild tagen från bubbleroom.se

Nog för att den var fin men från 549kr till 149kr och att den finns kvar i min storlek. Inte allt för ofta sånt händer.. som sagt, skitgrejer!


Idag


Idag har jag sett ut såhär. Ja jag lånade faktiskt pojkvännens skjorta! ops..

Nu ska jag klicka mig in på H&M's hemsida i hopp om att hitta något svart jag kan springa ner och köpa någon dag. Ska ju trots allt på begravning nästa vecka, älskade morfar..


Jaga?

För ett litet tag sen var det en samling på folk på andra sidan gatan + en försäljare/mäklare eller vad dom nu kallas för hyreslägenheter? I vilket fall så var det alltså dags för en lägenhetsvisning och jag säger då det, fyfasen vad skönt att sitta här och se sånt = vad skönt att vara klar med allt sånt. Nu slipper man sitta på ehb's hemsida runt fem tiden varje dag för att vara först att intresseanmäla för att slippa höra dom före en säga JA VI TAR DEN!

Visserligen var vi bara etta en gång och den tackade vi nej till, den lägenheten ligger dock alldeles mittemot oss. Haha.

Just nu sitter Maya här i fönstret och jamar lite "hackigt" för att det flyger fåglar utanför. Undrar om hon är lite sugen på att jaga fåglar? Dock kom hon och myste lite nu istället :) Nej, fb nästa!

Jysk.

Jag har lite funderingar på om jag kanske ska bege mig bort till jysk. Enligt google tar det ju bara 23 minuter att gå så det lär stämma ganska bra. 1,8km. Bara hoppas på att det finns gångväg längs hela vägen, men det gör det nog ;)

Tror jag ska ta lite paj eller lite kladdkaka(?) och sen bege mig iväg. Dör ju om jag ska sitta inne hela dagarna VARJE dag, not good. Haha!

Arbetsförmedlingen.

Hade satt klockan på kvart över åtta imorse men eftersom att jag inte kunde somna om och att det då mitt i allt även kom en plogbil och skulle ploga utanför så bestämde jag mig för att gå upp redan vid tjugo i åtta. Nu i efterhand var det ganska skönt. Bara ta en lugn morgon innan jag sen vid nio vände stegen bort på AF. Har ju fått en del tiden där nu framföver. Dessa möten som jag missade i Fagersta då jag "lyckat" nog alltid blev utringd.

Jag hade lite fördommar kring dom här mötena dock. "Kul att sitta där med massa folk i samma ålder när man inte ens har någon aning om vem någon ens är". Jag tror jag tar tillbaka det nu. Det var faktiskt ganska kul. Fick lära känna varandra lite och även gissa ålder och allt sådant om hon som var ansvarig, vart faktiskt en del skratt och ja det var inte alls så farligt som jag trodde. Så det ska nog bli skönt att gå dit på onsdag och sen en gång i veckan ett par veckor framöver. Komma ut lite och faktiskt få träffa lite annat folk än bara katterna, Sebbe och personalen i kassan på någon affär - haha!

På tal om affär. Lär nog sticka dit snart i alla fall, köpa lite grädde och lingonsylt. Gott och blanda? Haha. Nej. Sen ska jag nog ta och kila ner i tvättstugan och kolla om det finns någon ledig tid snart. Men först - lite paj&vaniljsås ♥


Ensam hemma.

Är ensam hemma idag. Egentligen skulle Sebbe åka hem en sväng igår efter att vi hade varit hem till mina parents men det var lite för sent - blir ju mörkt så tidigt (han ville åka cross) - så det fick bli idag istället. Han åkte redan vi halv nio imorse så att han skulle komma hem under dagen istället för senare på kvällen. Det är bra :)

Men ja, vad har jag gjort hela dagen då? Jo jag började med att gå upp en halvtimme efter att Sebbe åkt, kunde inte riktigt somna om plus att jag hörde att någon kisse kräktes och se där stod Maya och spydde på mattan även om Sebbe precis plockade upp en spya innan han stack. Not good.

Efter det så käkade jag väl frukost, satte mig en sväng vid datan, läste lite bok tills jag tillslut kände min hungring, fixade lite nudlar, åt lite nudlar, satte mig här igen för att glo lite plus skriva av kladdkakereceptet som jag fick av Nathalie på fb förut - nu ska jag baka!

Lördag

Goddagens.

Som jag skrev tidigare så skulle jag och mannen i huset precis åka hem till min lilla familla ju. Sagt och gjort. Väl där tog vi en liten fika samt att vi fick broderns gammla skrivare för några sedlar. Så på vägen hem åkte vi över Västerås för att åka förbi Media Markt - krävs ju patroner för att kunna skriva ut något. Dock kom vi på när vi kom ut att det självfallet även krävs papper? Smart asses liksom.. Gick in igen och plockade åt oss både vanliga skrivar papper och fotopapper såklart - allt mycket bra att ha tyckte jag.

Träffade även på Linnsan där inne eftersom att hon jobbar där. Det var ju trevlans, var ju ett tag sen nu så.

Men men. Gubben ligger i soffan och glor på film och jag har legt och läst största delen av kvällen. Kanske ska jag bege mig tillbaka till soffan? Ahaaaani ♥


Long time ago

Länge sedan jag skrev nu. Vet egentligen inte varför. Har i alla fall fått jobba två gånger. Den föredetta Dum Burken (katten) har lärt sig att bajsa i lådan för att vi införskaffat oss en ny sand. Perfa!

Idag ska vi hem till min mor och far. Men innan dess måste jag duscha, surt att pojken typ tog världens längsta dusch nu då? (duschen var lång för att vara han alltså) Då kommer vi kanske iväg lite sent men men. Nu ska jag kila igen, inte mycket till update dethär heller ;)

Kan man ha mer tur?

Dom ringde nyss och jag ska få vikariera imorgon. Är det jag som har tur eller är jag bara bäst?

Så det kan bli.

"Men jag kan ju tillexempel säga dig att varje gång jag gör något som påminner om vuxenlivet så drömmer jag mig oftast bort till att jag står i vårt hus eller vår lägenhet och fixar det där för vår del, för oss. Anledning? Jo, troligtvis för att det är något som jag verkligen vill. Bo med dig. Själva, bara du och jag. Eller ja, katterna också då. Förstå själv vad underbart att alltid somna bredvid den man håller som mest kär eller att alltid få vakna upp bredvid den. Att alltid få pussas godnatt eller hejdå då någon av oss eventuellt ska till jobbet. Jag kan i alla fall inte se något negativt i det. Sen vet man ju att man har någon som väntar på en där hemma också."

-
skrivet någon gång kanske i mitten på förra året.






















your arms feel like home ♥


Måndag.

Goddagens.

Idag har jag ringt lite sådana roliga samtal igen. Jag lär ju liksom springa runt och visa upp mig på olika förskolor tyckte Torsten (såklart så har han rätt) eftersom att förskolor hellre ringer ut vikarier som dom har någon aning om vilka dom är.

Ska iväg till en förskola imorgon. Två på fredag, plus att jag ska till AF på fredag också. Med andra ord har jag mycket att göra på fredag - Sebbes lediga vardag liksom. Surt.. Men men.

Men nej, nu lär jag springa ner till ICA. Kanske ska jag ta någon runda så jag ser på ett ungefär vart förskolorna ligger? Kan ju vara bra att veta :) Men nej, tänker inte kolla upp alla som ligger i "närheten" vissa ligger trots allt 3km bort..

Nåja, ICA i alla fall. Bye!


"Jag vill ha juice.."

Tjena morsen!
 
Igår var jag och Sebbe ner till Jysk för att kolla på några soffor men nej, dom var alldeles för små så det blev inget mer med det. Efter det kom vi på att vi kunde åka till godisaffären där det finns 1000 sorter för att kolla lite och såklart handla lite. När vi gick därifrån stod det runt 500 på kvittot.. ja, tur var väl att vi bara köpte godis för en hundring och resten var Sebbes grejer. Bl.a. ett öl-spel som fick honom att ringa till några kompisar i hopp om att dom skulle komma och umgås lite.

Så med andra ord kom det hit lite folk igår. Först Robin och Maddis som vi även bjöd på käk - tacos. Och sen kom även Tobbe och Ludde. Så det blev lite öl-spel, umgås, dricka och ja, lite sånt. Runt kanske 1-3(runt 2 tror jag) så gick vi och la oss så det var väl lite lagom.. eller något.

Frukosten idag blev donken, haha mumma ;) Sen har jag och Sebbe även vart duktiga och varit ner och tvättat två maskiner, dock var det en maskin som stannade i mitten på förtvätt så fick avbryta den och kasta in den dyngblöta tvätten i en annan maskin och fortsätta den där istället. Mysko!

Nåja, bildeeer! Inte dom vackraste kanske men vaffan ;)














Sidär ja. Bye!


Snösnösnösnö

Det snöar ju hela hela tiden. Ville ju knappt gå ut med soporna men var tvungen för det var sand från kattlådan och jag märkte att den inte lugnade så mums. Passade även på att gå ner och boka in tvättstugan. Lär ju sysselsätta mig med något när Sebbe sysselsätter sig med sitt. Han är hemma hos sina föräldrar.

Nu då? Ja, borde handla lite. Men orkar inte gå nu. Dryga skitsnö. Äh, hejdå.


Skit kul att dom ska springa runt fötterna så fort man rör sig.


It's not the same..

Nyss åkte det förbi en brandbil här. Ja för som ni kanske minns så skrev jag att det hade svischat förbi någon/några i måndags morse också (dock hann jag aldrig reagera på om det var polis, ambulans eller brandbil) Verkar som om det händer mycket saker här? Plus på det så har det luktat rök i köket till och från typ hela dagen här idag, ingen aning om var det kommer ifrån. Men alltså nu snackar jag typ ciggaretrök ingen brandrök, haha. I vilket fall så är det lite drygt.

Natten var i alla fall lugn inatt, det är ju positivt. Jag hörde dom prata litegrann där någon minut men sen var det inge mer med det. Det var något i stil med "gå och borsta tänderna nu annars kommer du väcka mig sen!" haha.. Undrar om dom alltid är osams? ;)


Det slog mig nyss. Jag såg en flickvän skrev till sin pojkvän - jag kommer sakna dig. Och jag såg pojkvännen svara - jag kommer sakna dig också. Jag har inte skrivit jag saknar dig till Sebastian på jätte länge nu ju. Förr hade vi 16 mil mellan oss. Vi hade en ständig saknad inom oss. Vi sa det inte varje dag men innerst inne var saknaden hemskt.

Nu finns det inte plats för att sakna varandra.

Visserligen är det tomt utan honom här hemma när han är på jobbet, en liten skvätt saknad är det ju nu med men långt ifrån samma. Det är inte den där saknaden som gjorde att jag kunde gråta någon skvätt på kvällarna. Det är inte dendär saknaden som kunde göra att jag skrev meterlånga sms om hur mycket han betydde för mig och hur mycket jag älskade honom.

Vi bor under samma tak nu. Det är nu jag lever i den där drömmen jag hade förra året. Det är nu jag lever med min pojkvän. Ensam. Det är nu jag kan pussa honom när jag vill. Det är nu jag kan lägga mig i hans famn när som helst. Det är nu jag kan känna honoms doft hela tiden. Det är nu allt är precis som jag vill att det ska vara.

Med andra ord är det skönt att slippa saknaden. Det är skönt att få ha honom nära varje dag.

Det är två veckor sen vi flyttade in idag. Jag älskar det här. Jag älskar min pojkvän, fästman. Min sambo. ♥

Den bästa i mitt liv.


Besök!

Idag kom brodern(John) förbi på besök. Kollade hur allt såg ut, drack lite kaffe och missarna myste i hans knä. Det var trevlans.

Han var snäll och lyckades få fram lite fler kanaler här hemma också. Haha ja, för innan hade vi bara 2:an, 4:an och 6:an. Nu har vi 1:an, 2:an, Svt24, Kunskapskanalen, 4:an och 6:an, inte så jävla funny direkt men ändå. Lär kolla upp dedär sen så jag vet vad vi egentligen SKA ha för kanaler, inte direkt roliga kanaler vi har nu. Det positiva med att ha så få är ju dock att man aldrig får problem med att ett bra program krockar med ett annat bra program på en annan kanal ;)

Nåja. Har väl inte så mycket att skriva just nu. Jag sitter mest bara och håller tummarna för att det kommer bli en lugn natt inatt - utan skrik och utan tjafs. Alldeles för obehagligt för min del!

Aja som sagt, har ju inget att skriva så det är väl lika bra att runda av nu då. Lär väl snart krypa ner i sängen ändåså.

Inte så jävla kul direkt..

Goddagens!

Tisdag idag, betyder att jag ska iväg och träffa nån snubbe om typ två timmar. Efter det ska jag sticka in på ICA också, lär köpa hem lite potäter med tanke på att jag märkte igår när jag skulle börja med maten att vi bara hade tre kvar, haha!

Rubriken står för natten. Sebbe gick och la sig vid nio som vanligt. Jag gick in vid halv elva. Jag brukar ju alltid ha väldigt svårt att somna så efter att jag legat och försökt somna ett tag så hör jag hur en av grannarna står och skriker som en galing på sitt barn. Lät argt. Besviket. Något i den stilen. Jag hörde allt som hänt i deras liv de senaste åren och jag kan säga att jag hellre inte visste om det. Efter att dom gapat i kanske fem min så vaknar även Sebbe. Kul alltså att våra grannar står och skriker halv tolv på natten och väcker dom som ska upp och jobba vid sex på morgonen.

Nej, jag är i vanliga fall inte direkt någon "klag-kärring" men allt dom stod och sa, det var obehagligt att höra. I en timme höll dom på. Ibland vart det tyst en stund sen började det igen. En sekund trodde jag någon dog där inne. För det vart knäpptyst sen vrålskriker en av dom, gråter, stampar i golvet - i ren panik. Men sen börjar dom gapa igen.. ja. Det var som sagt va.. inte så jävla kul. Usch..

Nog om det. Nu ska jag göra något annat än att skriva dumma grejer på bloggen. Kanske är det riskabelt att jag skriver det här på min blogg? Inte för att jag tror någon av dom kommer hitta just hit då men ja. Jag har ju trots allt inte skrivit några namn eller ens om det var killar/tjejer.

Hejdå.

Pics!

Okej Amanda, here it comes!




Ja torkställningen och sängstommen står inte direkt där jämt...(inte pokalerna i fönstret heller, skåpet står tomt i hallen fortfarande)













Här är det dock inte omtapetserat och tror det saknar något på väggen ovanför bänken va? Och en ny hatthylla står bakom dörren och väntar på att få sättas upp också. (och glasskåpet ska inte stå i hallen heller för den delen..)


Good work!

Tjenamorsen!

Vaknade med ett ryck imorse vid åtta då jag hörde massa sirener. Dom lär väl ha åkt i närheten då eftersom att dom hördes så tydligt men ja, eftersom att jag vaknade så tvärt så vart jag klarvaken så det var bara å gå upp det. Kul ;)

Nåja, har duschat och käkat frukost och hunnit ringt vettiga samtal samt pratat med mamma en sväng. Dock vart ett utav dessa vettiga samtal inte klart då det var upptaget så jag får prova om ett tag igen.

Nåja, vill bara informera er om att ni som har katter, i alla fall kattungar, måste hålla full koll på dom och inte ha några sladdar liggandes framme om så för någon minut. Min mobilladare är nämligen söndergnagd. Tur är väl att jag har två sladdar till datan så jag får ladda genom datan tills jag köpt mig en ny laddare. Så kan det gå när man har möss till katter.. katter till möss? Nej, dom är katter men beter som bara som möss. Riktigt feta råttor kanske!

Nåja, nu ska jag väl ringa en gång till sen ska jag skriva in lite viktiga dejter i min almenacka ;) Work work.

Sen blire nog baka. Mumma. Fast vad?

Vardag 2011

Nu känns det att dagarna är igång så som dom i vanliga fall kommer att vara - alltså inget julfirande, nyårsfirande och ingen jul-ledighet.. Vad jag menar med det är att älsk ska upp och jobba imorgon och i sin vanliga ordning gick han alltså och la sig nu vid nio precis så som det kommer vara vanliga dagar.

På tal om nyårsfirande, Gott Nytt År på er alla! Hoppas ni firade in 2011 på något rolig vis, själv var jag med Sebbe och några av hans vänner på någon fest. Kunde väl varit bättre men man ska inte klaga, jag fick fira in mitt andra år med Sebbe och även detta år fick jag en underbar gott nytt år's puss, haha. Vet i alla fall ett par som firade in sitt år helt underbart, min söta vän Emelie och pojkvännen Kim förlovade sig 1/1-11 så det var ju bra sweet (antar att det var under nyårsfirandet då?) Grattis till dom i alla fall!


Här har ni min lilla söta familj som jag numera bor med, haha. Katterna är allt för mysiga ibland men ibland kan dom även gå en på närverna. Men det är smällar man får ta ibland det ;)

Ja, jag kan erkänna (hålla med om) att jag blivit extremt usel på att uppdatera bloggen sen jag flyttade. Kanske för att Sebbe har varit ledig från jobbet dagligen och kanske för att jag helt enkelt tänkt på annat än att blogga. Vi har inte direkt gjort något varje dag men på något vis har det ändå känts som om jag inte "haft tid" att sätta mig ner och skriva några rader. Men det lär väl bli ändring på det nu. Älsk börjar jobba och jag kommer bli tvungen att sitta hemma ensam med kissarna på dagarna. Med andra ord kommer det bli lite som innan jag flyttade - dagarna består av att sitta vid datan ;)

Men nej, jag ska ju såklart även köra igång med ett jobbsökande. Har mejlat lite folk som är typ rektorer/chefer över förskolor här, vissa har man fått svar ifrån. Vissa har semester ett tag till och andra får man väl ringa till i veckan. Se om det blir nå jobba av. Tänk om det är uuuselt med tim.vik. behov här? Då får jag väl springa ner på ICA eller något, heeej i behov av personal? Haha... nej. Lär lösa sig på något vis, såklart!

Aja skit samma. Som ni märker har jag lite att skriva - inget vettigt men ändå - eftersom att jag bara skriver och skriver. Får väl be om ursäkt om allt bara blir en ända röra. Men kort sagt då, vill väl mest bara informera om att bloggandet kommer komma igång ordentligt typ från och med nu :) Låter det bra? Det hoppas jag!

Förresten så är en av mina söta vänner (Annirene) igång med en såndär varje-dag-lista som jag höll på med. Jag kom precis på att kanske ska jag spontan ta lite såna frågor någon gång? Om jag ser/kommer på någon rolig någon gång så kan jag väl helt enkelt bara pluppa upp en sån, kanske är i brist på vettigt att skriva någon gång och då kan ju en sån lite grej passa!

Men nej. Nu tänkte jag visa vårat nya köksbord här lite snabbt eftersom att jag skrev om det nyligen. Bilden är väl inte vackrast direkt och bilder på resten kommer. Har tagit bilder på allt men det blir inge bra. Lite svårt att ta kort tycker jag, lite för dålig vidvinkel på min lilla digitalare..


En liten Burken som ligger och busar med stolen också.

Nåja, bye!


RSS 2.0