"Jag vill ha juice.."

Tjena morsen!
 
Igår var jag och Sebbe ner till Jysk för att kolla på några soffor men nej, dom var alldeles för små så det blev inget mer med det. Efter det kom vi på att vi kunde åka till godisaffären där det finns 1000 sorter för att kolla lite och såklart handla lite. När vi gick därifrån stod det runt 500 på kvittot.. ja, tur var väl att vi bara köpte godis för en hundring och resten var Sebbes grejer. Bl.a. ett öl-spel som fick honom att ringa till några kompisar i hopp om att dom skulle komma och umgås lite.

Så med andra ord kom det hit lite folk igår. Först Robin och Maddis som vi även bjöd på käk - tacos. Och sen kom även Tobbe och Ludde. Så det blev lite öl-spel, umgås, dricka och ja, lite sånt. Runt kanske 1-3(runt 2 tror jag) så gick vi och la oss så det var väl lite lagom.. eller något.

Frukosten idag blev donken, haha mumma ;) Sen har jag och Sebbe även vart duktiga och varit ner och tvättat två maskiner, dock var det en maskin som stannade i mitten på förtvätt så fick avbryta den och kasta in den dyngblöta tvätten i en annan maskin och fortsätta den där istället. Mysko!

Nåja, bildeeer! Inte dom vackraste kanske men vaffan ;)














Sidär ja. Bye!


Kommentarer
Postat av: anna werner

Sv: Vi har den bruna! :)

2011-01-09 @ 13:00:08
URL: http://annawerner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0