Vardag 2011

Nu känns det att dagarna är igång så som dom i vanliga fall kommer att vara - alltså inget julfirande, nyårsfirande och ingen jul-ledighet.. Vad jag menar med det är att älsk ska upp och jobba imorgon och i sin vanliga ordning gick han alltså och la sig nu vid nio precis så som det kommer vara vanliga dagar.

På tal om nyårsfirande, Gott Nytt År på er alla! Hoppas ni firade in 2011 på något rolig vis, själv var jag med Sebbe och några av hans vänner på någon fest. Kunde väl varit bättre men man ska inte klaga, jag fick fira in mitt andra år med Sebbe och även detta år fick jag en underbar gott nytt år's puss, haha. Vet i alla fall ett par som firade in sitt år helt underbart, min söta vän Emelie och pojkvännen Kim förlovade sig 1/1-11 så det var ju bra sweet (antar att det var under nyårsfirandet då?) Grattis till dom i alla fall!


Här har ni min lilla söta familj som jag numera bor med, haha. Katterna är allt för mysiga ibland men ibland kan dom även gå en på närverna. Men det är smällar man får ta ibland det ;)

Ja, jag kan erkänna (hålla med om) att jag blivit extremt usel på att uppdatera bloggen sen jag flyttade. Kanske för att Sebbe har varit ledig från jobbet dagligen och kanske för att jag helt enkelt tänkt på annat än att blogga. Vi har inte direkt gjort något varje dag men på något vis har det ändå känts som om jag inte "haft tid" att sätta mig ner och skriva några rader. Men det lär väl bli ändring på det nu. Älsk börjar jobba och jag kommer bli tvungen att sitta hemma ensam med kissarna på dagarna. Med andra ord kommer det bli lite som innan jag flyttade - dagarna består av att sitta vid datan ;)

Men nej, jag ska ju såklart även köra igång med ett jobbsökande. Har mejlat lite folk som är typ rektorer/chefer över förskolor här, vissa har man fått svar ifrån. Vissa har semester ett tag till och andra får man väl ringa till i veckan. Se om det blir nå jobba av. Tänk om det är uuuselt med tim.vik. behov här? Då får jag väl springa ner på ICA eller något, heeej i behov av personal? Haha... nej. Lär lösa sig på något vis, såklart!

Aja skit samma. Som ni märker har jag lite att skriva - inget vettigt men ändå - eftersom att jag bara skriver och skriver. Får väl be om ursäkt om allt bara blir en ända röra. Men kort sagt då, vill väl mest bara informera om att bloggandet kommer komma igång ordentligt typ från och med nu :) Låter det bra? Det hoppas jag!

Förresten så är en av mina söta vänner (Annirene) igång med en såndär varje-dag-lista som jag höll på med. Jag kom precis på att kanske ska jag spontan ta lite såna frågor någon gång? Om jag ser/kommer på någon rolig någon gång så kan jag väl helt enkelt bara pluppa upp en sån, kanske är i brist på vettigt att skriva någon gång och då kan ju en sån lite grej passa!

Men nej. Nu tänkte jag visa vårat nya köksbord här lite snabbt eftersom att jag skrev om det nyligen. Bilden är väl inte vackrast direkt och bilder på resten kommer. Har tagit bilder på allt men det blir inge bra. Lite svårt att ta kort tycker jag, lite för dålig vidvinkel på min lilla digitalare..


En liten Burken som ligger och busar med stolen också.

Nåja, bye!


Kommentarer
Postat av: annirene

ta några roliga frågor isånafall, typ som ett ögonblick (för att det kan bli hur som helst) eller mitt favoritminne :)

2011-01-03 @ 17:53:58
URL: http://annirener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0