Ut

Idag blir det ut och åka lite bil. Sambon är väl hemma vilken minut som helst sen bär det av mot Järbo ganska så på en gång skulle jag tro. Lite grejer till rallycrossbilen som ska fixas med andra ord.

Ska faktiskt bli skönt att få komma ut lite. Har mest setat hemma hela veckan. Data, tv, data, tv, kanske någon dusch, mysa med katterna och så data igen. Haha typ. Igår tog jag dock en promenad, fint väder och jag kände att jag var tvungen att göra något. Satte på mig mina nya skor och kom hem med skavsår.

Ja jag vet, det är inte smart att ta på sig nya skor när man ska ut och GÅ... dumt av mig, men det var ju mitt eget fel också så. Nu får jag i alla fall hålla mig till mina flipflops ett tag, klarar nog inte riktigt av vanliga skor mot min ena häl, ajaj..

Och idag gjorde jag också något vettigare. Jag fixade ett sparkonto. Ja, det var väl kanske på tiden. Men varför skulle jag haft ett tidigare när jag ändå inte haft pengar att spara utav? Haha! Men nu är det fixat så nu kanske man kan börja spara någon slant i månaden, hoppas vi på ;)

Men nåja. Nu ska jag runda av och se om Sebbe kommer hem snart eller ej :)


Så här har jag suttit x antal gånger denna vecka..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0