Skit!

Vet ni vad jag avskyr? I alla fall just nu.

Ni vet när man står i kassan och ska betala, med kort, sen helt plötsligt så står det medges ej. Man vet att det finns pengar, men ändå funkar det inte, liksom halååååå? Pinsamt..

Ja, det hände idag. Stod där i kassan på Willys efter storhandlingen. Medges ej. Okej? Ingen panik, provar en gång till. Medges ej. Men okej, ändå inte så mycket panik, Sebbe är ju med - han får prova. Medges ej. Vaffan! Han fick ju typ runt 20.000 eller något för någon dag sen! Vet ni hur det slutade?

"Det kanske är för stort belopp, ska ni dela på det?" Man gör väl vad som behövs, Sebbe betalade hälften och jag hälften. Skitgrejer säger jag bara!


Kommentarer
Postat av: michelle

sv: Absolut! Man har ju hört om att folk blivit ihjältrampade av folkmassor och sådant, så jag hade en jävla tur. Men det var allt jag kunde tänka när jag låg där, att jag skulle dö och allt sådant. Tur som klarade mig undan med lite blåmärken bara.

2011-06-19 @ 21:21:27
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: Mich ♥ Leon & Charlie

Svar :

Hej! Jag fick nog ihop 10st.. men som du sa, det beror helt på hur stora formar du har. Jag gör alltid flera gånger, gör en sats och sätter in i ugnen och medans dom gräddas gör jag igen.

2011-06-20 @ 08:31:32
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se/
Postat av: amanda

haha vafan :P

2011-06-20 @ 16:19:39
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Usch, sånt där är inte kul och som du säger det är verkligen pinsamt :/

Hoppas ni fått ordning på era kort nu :) <3

2011-06-20 @ 19:27:52
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0