Utslagna..

Roliga filurer jag bor med. Alla tre sover. Sebbe i soffan, Burken på golvet, Maya här bredvid på skrivaren - fast hon vaknad nu. Men Burken lär ju sova värst i all fall med tanke på att hon ligger raklång på golvet, skönt?

Maya vart i alla fall mysig nu. Satte sig i mitt knä och lutade huvudet mot mig. Hihi, mysstumpan!

Men nog pratat om katter och sovande pojkvänner. Ska väcka Sebbe nu så han får laga ihop lite pannkakor, jag börjar nämligen bli lite hungrig (a)


Tillbaka-blick.

Blev en kort dag idag också på praktiken. Skulle börjat halv nio men när S kom dit så kom vi fram till att hon som alltid låser upp var ledig, med andra ord stack vi hem och gick tillbaka först klockan tio. Sen slutade vi strax innan fyra. Detsamma blir det imorgon, start klockan tio alltså.

Jag vill faktiskt att det ska bli imorgon, i alla fall lite. Jag tror det.

Men mest av allt vill jag ha helg. Jag och älsk åker hem mot hans föräldrar då. På lördag nalkas det nämligen en dubbel 20-års fest, like like :)

Nåja. Angående rubriken. Det är snart april, jag satt därför nyss och läste igenom förra årets hela mars och april. Det bestod av praktik, studenkryssning, studentfester och även norbergsmarknaden (m.m.). Helt sjukt vad tiden går fort! Jag tyckte typ att det var någon månad sen som man sprang ut på balkongen i hopp om att den dagen skulle vara början på något nytt och BRA.

Jag var rädd och osäker inför studenten, det minns jag som igår. Tankarna snurrade mest runt att jag nog skulle sitta i ett hörn och gråta när alla andra tjoade och var överlyckliga, vad skulle jag liksom göra när skolan var slut? Jag hade ingen plan alls, inte den minsta. När jag väl stod där på balkongen så fanns inte tanken där för fem öre, liksom vem har tid att tänka på "vad händer sen" när man står där, fyfan vilken känsa det var. Vi i klassen var störst i världen just då, alla såg upp till oss, alla var stolta över oss, alla vi var stolta över oss själva också. Helt galet. Men helt underbart. ♥

Oj nu måste jag börja med maten, den ska ju liksom stå på bordet när mysgubben kommer hem från jobbet ;)


Sämst!

Ja, jag skrev igår att det KANSKE skulle komma mer update, tur att jag inte lovade något med tanke på att jag har blivit typ sämst på att uppadatera här. Bokstavligt talat riktigt sämst.

Nåja, idag har det varit en jobbig dag på praktiken. Det kom nämligen en leverans på kanske 120 kartonger. Dock bar vi inte upp alla idag så det kommer bli en halvjobbig dag imorgon också. Men men, skönt så vi har något att göra i alla fall. Just nu låg vi nämligen rättså mycket före vad vi ska så blir ganska segt att bara stå och vänta in något att göra i princip. Så det var en jobbig men bra dag, haha.

Egentligen har jag inte mycket mer än så här att skriva. Visst är det värdelöst? Kanske inte för er del, för ni läser ju aldrig min blogg ändå ;) Men skit samma. Jag ska snart börja med maten ändåså (om närmare en timme men aaaaja) så jag kan lika gärna kila, kanske ska jag baka lite för ovanlighetens skull?

Tårta!

I lördags när jag och älsk firade 1½ år så gjorde jag en tårta i dagens ära liksom. Blev med mandariner och bär(hallon & blåbär). Resultatet ser ni här nedanför!


Den var god enligt mig i alla fall, hihi.



Mer update kanske kommer senare, för nu måste jag kila och fixa mat :)


Saker förändras ♥

Jag satt nyss och läste ett gammalt inlägg, det skrevs den 15:e September 2009 - alltså lite mer än ett och ett halvt år sedan. Ett bra tag sen, men ändå inte allt för långt tid? Verkar som om jag har svårt att bestämma mig.

Det som jag fastnade för var väl mest detta (nu blir det långt):



"Nu kom jag precis på en sak som nog kommer få dehär inlägget till världens längsta. I min värld så har jag de senaste månaderna tänkt "jag vill inte tycka om någon ny", "jag kan inte tycka om någon ny", "jag får inte tycka om någon ny". Allt för att jag inte vågade. Typ.. rädd för att folk ska tycka jag är knäpp som hittar en ny redan, rädd för att det är fel att hitta en ny så fort och självklart även rädd för att jag skulle få ett stor "det är slut" rakt upp i facet igen. Det är jag fortfarande rädd för. Det kommer alltid sitta i bakhuvudet. Men idag, just nu, känner jag att nej. Jag ska fan leva mitt jävla liv.

Mitt första steg var att låta mig själv få känslor för någon, mitt andra steg var att gå fram till honom, sitta med honom, vara helt jävla galen inombords men samtidigt sitta helt lugn och verkligen bara njuta av hans närhet, mitt tredje steg vad att nyss säga "jag tycker om dig". Det var inget jag sa för att jag bara vill gå vidare utan för att det är så jag känner.

Det är inte en inbillning att jag tänker på honom 24/7, det är ingen inbillning att mitt hjärta slå extra slag eller att min mage knycklar ihop sig. Det är ingen inbillning att jag skakade som ett asplöv när jag såg honom åka förbi i bilen med sina kompisar, det är ingen inbillning att jag gick runt i cirklar och hade ett hjärta som slog fort som attan innan jag tog modet att gå fram till honom. Det är ingen inbillning att det faktiskt är starka känslor jag har.

(Och Elin, nej jag är inte söt, jag är glad;))

Det är sant, jag satt där. Vågade inte se honom i ögonen. Varför? Jo, för att dom var så sjukt jävla fina så att jag inte vågade. Jag vågade knappt kolla på honom alls för jag visste inte vart jag skulle kolla. Det är jag lite arg på nu, för jag skulle ju tagit vara på varenda sekund att kolla på honom, men vi alla lär oss av våra misstag.

Mitt misstag kommer jag ta igen en dag.

Skit samma. Jag fastnade med att förklar känslor nu. Det jag skulle skriva var nog lite mer att.. Jag har låtit folk behandla mig lite hur som helst. Jag har låtit det gå för långt ibland. Jag har förstått det idag då en sanning fick en att sluta prata med mig. En som jag trodde var min bästa vän. En som jag trodde skulle förbli en vän. Men ja, så fel man kan ha. Så fel. Därav säger jag nu att jag inte orkar skriva mer. Kort sagt så skiter jag i vad ni (det är några speciella människor som hamnar under dedär ni:et) tycker när jag säger:

Jag är kär. På nytt. I en kille som bor långt bort. I en kille jag knappt sett i ögonen för att dom är så sjukt underbara. I en kille som kan få mig att le när som helst, oavsett om han sover eller är vaken. Jag är kär. Fatta. På riktigt. I en kille som får tillbaka den glada Evelina Fahlström. I en kille som jag saknar nu."
Jag kan knappt förstå det nu. Jag satt och läste inlägget nyss när Sebbe satt på sängen och räknade pengar. Tanken bara flög upp, tänk att det är killen som jag läser om som sitter där. Tänk att jag bor under samma tak som honom nu. Tänk att jag lever mitt liv med honom nu. Tänk att mitt liv egentligen är vårat liv - för det blir så automatiskt. Det är ju helt freaking amazing! (Jag bryr mig inte ett skit i om stavningen sög eller var rätt där, ni hajjar ju vad jag menar?)

Största grejen av allt är väl trots allt att jag inte kan tänka mig något annat än att sitta här hemma med min sambo. Tanken "vad hade hänt i mitt liv just nu om jag inte hade haft Sebbe" gör mig rädd. Jag kan nästan - till 100% - säga att jag hade suttit hemma fortfarande. Troligtvis hade jag inte haft någon praktik heller. Troligtvis hade framtiden känts ganska rutten och suddig. Men nu är allt bara bäst. Jag älskar dethär.

Att skriva sms till någon man aldrig träffat, aldrig sett eller aldrig ens hört talas om förr - kan vara farligt, men i mitt fal det bästa jag någonsin gjort. Jag är tacksam att jag har min Sebastian idag, vad vore jag utan honom liksom? Min underbara knasboll ♥

Jag vet att du kommer läsa älskling, därför säger jag att jag älskar dig. Att du är mitt liv bästa val. Alltid! ♥



 


1 ½ år.


18 månader - 1½ år.
Jag älskar dig ♥


Fredag!

Ja, idag är det fredag - redan. Denna tid och gå fort alltså..

Men men. Kul att jag vaknade runt sju när jag liksom har sovmorgon och inte börjar förren 10? Eh, nej. Det är bara allmänt drygt om jag får säga det själv. Men nu är det ju i alla fall bara 50 minuter kvar, så det är väl kanske positivt i alla fall.

+ på det hela så skiner solen! I like ♥

Skitsamma, nog skrivet om massa skit. Nu ska jag göra något annat, typ byta om.

Tomt..

Ja här är det tomt idag. En helt egen torsdag liksom, hur vanligt är det på en skala? Inte vanligt alls kan jag ju säga då. I vilket fall så pös Sebbe till Tyskland. Därför denna ensama torsdag. Lagade mat endast till mig (och matlådan), åt ensam, måste nu sitta framför tv:n med halv åtta hos mig och sveriges värsta bilförare - ensam! Innan jag tillslut lägger mig för att sova - ensam!

Kanske låter allt lite fånigt och överdrivet? Men nejdå, jag har bara inget annat att skriva. Men ja, jag erkänner. Det är tomt utan Sebbe, jag är bara glad åt att jag i alla fall har dom små kissarna.

Men som skrivet ovan, Halv åtta hos mig, bye!

Dag 30 - Valfri bild


Får väl helt enkelt bli en bild på missarna, i dagens ära. Eller vad man nu säger? - Eftersom att dom har varit hos veterinären idag och tagit en spruta. Mina små söta var så duktiga så, även fast Maya sprang och gömde sig under lite grejer så fort hon kom ut ur korgen, men vem är inte nyfiken liksom? ;)

Nåja, bilden ger oss ett stort bevis på att våra bebisar börjar bli riktigt gamla.. bilden är typ tre och en halv månad gammal! (fast nu slog det mig att det kan inte stämma, på datumet på bilden står det 2010-12-11 - hur kommer det sig när vi flyttade hit 22 december? Får helt enkelt ta tillbaka dedär, men bilden är i alla fall någon månad, kanske en eller två då? haha)


Onsdag.

Jag har blivit lite kass på att uppdatera annat än bilder till min bild-lista, men nu är ju listan snart slut (var näst sista bilden idag) så då lär jag väl komma igång med vanliga inlägg igen, antar jag..

Nåja. Praktiken går framåt, har varit där lite mer än en månad. Känns värdelöst - att "jobba" utan att få lön, men men.. Det är ju i alla fall en sysselsättning :)

Imorgon skulle min kära skitgubbe åka till Tyskland, men han skulle försöka vara snäll och skjutsa mig och missarna till veterinären (och kanske hem igen) eftersom att dom ska ta sin andra vaccinations-spruta. Hade han åkt utan att skjutsa skulle jag bli ledsen, det är extremt jobbigt att gå med dom om ni inte förstod det. Haha, nåja. Sen kommer han vara ifrån mig till fredag kväll/lördag morgon. Kommer kännas lite tomt, men så blir det alltid när man får sova själv och så, nu får jag ju till och med laga mat till bara mig + att jag får sitta och äta helt själv också, värdelöst, haha!

Nåja, får väl nöja mig med att det blir övermys hela lördagen sen i alla fall. Då firar vi våran 18:e månad tillsammans, vilket betyder 1½ år! Helt sjukt vad tiden går.. ♥

Men nu ska jag runda av, lär betala en räkning sen ska jag bege mig ut i köket. Men innan det; Grattis till världens bästa BÄBY, Sall, Elin! Idag fyller hon (värdelösa) 19 år! :)

Dag 29 - Nyaste bilden på mig själv


Dag 28 - Väder



Får bli en helt värdelös bild på dagens väder då.
Ja, jag hade inte direkt ork till att ta kort på vädret därav en så dålig bild.

Vädret har i alla fall varit vår-fint, nästintill varmt liksom ;)


Dag 27 - Tema "två"


Dag 26 - Detta skrattar jag alltid åt


Får bli en bild på mig och Elin eftersom att vi har sjukt massa roliga minnen tillsammans, sånt man kan minnas och skratta åt ni vet ;)


Dag 25 - Mat


Idag har jag och älsk först och främst gjort en cheesecake - jag vet, det är inte mat - som blev ganska så mums! (hade aldrig ätit det förr)


Maten för dagen stod älsklingen för, det blev lasagne! :)


Dag 24 - Tema "blått"


Bilden är från 2009 - tror jag.


Fredag!

Ja äntligen är det fredag - igen, fasen vad fort veckorna går! - och det är så jääklans skönt! Börjar kl 10 så jag har lite "ta det lugnt tid" här hemma innan :)

Men ska ändå kila nu. Ville bara säga hej, eller något sånt?

Dag 23 - En sommarbild


Dag 22 - Mitt beroende

Jag kommer vara tråkig nu, kanske för att jag helt enkelt inte har något direkt beroende? Ja, det kommer inte komma upp någon bild. Visst, jag är lite haft beroende utav min kära pojkvän, hans doft och sånt jox men orkar inte ta det som ett seriöst beroende. Ni förstår? Så ja, idag får ni klara er utan bild, too bad!

Så istället så tänkte jag ta och svara på lite frågor som söta Michelle har ställt. Vilket jag tackar för, sånt är alltid kul! Inte direkt så jag har tiggt åt mig frågor, det vore ju löjligt.. *host*..

1. Vad skulle du helst vilja jobba som?
Svar:
Oj, det är ganska svårt för mig att svara på om jag ska vara ärlig. Vid min ålder kanske man borde veta? Men nej, jag är lite efter, haha! I vilket fall, jag har ju gått på Barn- och fritidsprogrammet och tankarna under åren där var att jobba just med barn, t.ex. förskola (dagis). Dock har mina tankar ändrats helt angående det, känner inte alls att det är något jag vill jobba med, jag älskar barn, men inte inom jobb.

Just nu har jag en praktik på ett lager, där det plockas och packas och skickas - kläder. Där uppe kan jag faktiskt säga att jag trivs riktigt bra. Innan praktiken så skulle jag nog inte alls vilja jobba på ett lager, trist liksom. Men nu när jag är där så önskar jag bara att det var mitt jobb istället för en rutten möglig praktik liksom.

Nåja, det får bli mitt svar.. fan vad långt det vart.

2. Vill du bilda familj? (dvs. barn, volvo, villa, hund etc)
Svar:
Haha, bilda familj ja - men dedär med just volvo, nej! ;) Jag gillar inte volvo. Haha. Har inte med saken att göra.. Men ja, självfallet vill jag bilda familj, dock får jag nöja mig med den lilla jag har nu (pojkvän och två katter) eftersom att jag har varken jobb eller nog stort boende. Men det kommer komma med tiden det med! :)

3. Vilken är din favorit hobby?
Svar:
Usch, den frågan gillar jag inte alls! Jag har inte någon direkt hobby. Jag har inget som jag speciellt verkligen brinner för eller vekligen gillar att göra - tråkigt nog!

Men om du kollar in detta inlägg så får du i alla fall ett litet smakprov på något jag gillar :)

4. Ditt absoluta favoritband?
Svar:
Oj, men fasen vad svårt då! Jag har så sjukt blandad smak så jag kan tyvärr inte säga något favoritband. Jag vet, tråkigt svar. Men det är sant, jag har inget speciellt som jag gillar mer än något annat. Hade inte haft det om det hade vart en ensam person heller.

5. Har du någon konstig liten ovana som du vill dela? ;)
Svar:
Hm.. nu måste jag fasen tänka. Jag har säkert massor men har ganska svårt att komma på sånt.. Jag har väl t.ex. en sån där dryg enkel grej att varje gång jag går hemifrån och låser dörren så måste jag alltid dra ner handtaget och kolla om det är låst, fastän jag vet att det är det.

Sebbbe skulle säkert säga något i stil med "du pratar som en bebis när du pratar med katterna" - om det kan räknas som konstig ovana? Förresten, ovana.. är det ens sånt jag nämnt nu?

Ja nej, jag kommer faktiskt inte på något mer nu.. tråkigt jag vet!


Haha hoppas du fick något vettigt svar nu i alla fall. Det var skitbra frågor men inte såpass bra att jag kunde ge lika bra skitbra svar till, haha! Svaren får duga helt enkelt?

Kort dag.

Idag fick jag sluta redan strax efter tre, ganska så skönt kan jag ju säga.

Dock har man ju inte så mycket att göra, så ska jag vara ärlig har jag inte den blekaste hur jag kunde sysselsätta mig hela dagar här hemma innan jag fick praktiken? Hm.. Underligt dedär ;)

Nåja. Har druckit en kopp kaffe nu.. ja hör och häpna liksom! Dock är det mest för att lära mig att tycka om det, haha, som om det är värsta lagen på att dricka kaffe? Har ändå både mjölk och socker så det är ju lagom att ha om man ska lära sig att tycka om det.. bara svart kaffe lär ju ta sin lilla tid innan jag kan dricka. B.l.ä.

Aja, har inget att skriva. Så frågan är vad jag ska göra nu? Haha.. Ta en till kopp kaffe? Tss..

Dag 21 - När jag var liten


Jag och älskade(och saknade) farmor ♥


Dag 18,19 & 20!

Dag 18 - Känslor


För mig (och antagligen Cattis) så väcker den här bilden lite känslor. Både positiva och negativa för mig. Mest negativa dock..




Dag 19 - Här bor jag



Hade en plan på att ta kort på huset utifrån eller på Enköpings-skylten. Men nu har det ine blivit av så det får bli ännu en bild på vårat vardagsrum - så som det ser ut just nu. Haha. 

 

Dag 20 - Tema "olika"


Ja, detta är väl ändå lite olika bilder? Smart.


Nu jäklar!

Ja hejsan hejsan! Som ni märkt (och som jag skrev igår) så har jag missat och halkat efter en hel del! Jag tänkte lite kort dra varför och vad som har hänt istället - kan behövas :)

Delar av mellan varje dag nu annars blir det så sjukt jävla rörigt!


Torsdag (bild 16 till bildlistan kom upp på fredagen): Då åkte jag och älsk hem till hans föräldrar direkt när jag kom hem, vi åt där och väntade sen in frisören som skulle klippa av mig håret. Som ni kanske minns så la jag upp ett förslag, det blev inte riktigt såååå kort, men det blev kortare än förr.


Bättre bild kommer någon annan gång. Bilden togs nu lite snabbt så håret är nyduschat = helt ofixat.


Fredag (bild nr 17 kom upp på kvällen så den bilden vart ju aldrig försenad): Då vart det istället att åka hem till mina föräldrar så fort jag kom hem. Jag och Sebbe käkade där innan vi sen åkte över till Amanda, hämtade alltså upp henne och åkte sen hem hit igen. Vi hittade dock inte på något speciellt alls på fredagkvällen då det blev ganske så sent liksom.


Lördag (bild nr 18 kommer snart upp i ett nytt inlägg): Sebbe åkte hem och lämnade alltså mig och Amanda helt för oss själva. Vi började med att käka frukost, fixa oss och lite annat smått och gott innan vi tillslut begav oss ut på stan. Började med The Phone House där jag köpte en ny mobil till pöjken min, jag tyckte han var i behov av en. Jag skulle dock inte gjort det om jag inte hade haft ett presentkort på 800kr där, så mycket pengar har jag tyvärr inte. Har dock ingen bild på mobilen.

Efter TPH så gick vi vidare till H&M och kollade runt lite, köpte med mig ett par skor och ett par trosor hem - hade köpt mer där med om jag bara kunde slösa bort mer pengar.. haha.



Efter H&M så gick vi över till Scoop. Kollade runt lite och Amanda blev arg på mig för att jag drar in henne i affärer med massa kläder hon vill ha när hon egentligen också vill spara pengar ;) I vilket fall så köpte jag mig en lite längre kofta och ett par matchande jeansleggings - ingen bild på det finns ännu men det kanske kommer det med en vacker dag!

Efter Scoop begav vi oss till ett fik och käkade lunch, en underbar sallad som man själv fick plocka ihop, MUMS Efter det blev det bara att gå runt och kolla lite, i olika affärer och lite sånt. Efter ett par timmar på stan så begav vi oss hemmåt igen. Mot kvällningen så blev det tacos och tjockande framför melodifestivalen. Ska jag vara ärlig tyckte jag att många låtar var bra i år, har blivit bättre ju fler gånger man hört dom ungefär. Och nej, jag är inte en av dom människorna som klagar på att Eric Saade vann. Kanske är det lite mysko text men jag tycker ändå låter duger rättså bra!


Söndag (bild nr 19 kommer snart upp i ett nytt inlägg): Söndagen var mest bara slö. Spelade kort och bara tog det allmänt lugnt. Planen var att skjutsa Amanda till tåget i västerås och sen gå in på IKEA en snabbis men det ändrades.

Sebbe kom hem runt ett då lurades jag med att jag inte hade köpt någon telefon med tanke på att den jag hade planerat att köpa inte fanns (det var sant). Vad blev hans svar? Jo: "Äh, det gör inget.. behöver ändå ingen ny" haha! Sen fick han den i alla fall och han verkar riktigt nöjd! Vilket jag förstår, vill typ ha den själv...

Runt tre-fyra så begav vi oss mot donken för att käka lite mat och sen åkte vi över till Västerås. Stack in på IKEA en sväng och köpte det vi behövde.. råkade bli lite annat också. Sen åkte vi vidare mot Fagersta, lämnade av Amanda hos henne och sen åkte vi hem till mamma och pappa igen. Långt ifrån våran tidigare plan alltså! Men men, dom hade köpt en ny tv till oss (mamma var envis och ville så då fick hon väl det då även om det inte känns bra att dom köper en tv åt oss). Men vi tackar så hemskt mycket för nu har vi ju en ny fin tv som passar perfekt här hemma och funkar dessutom perfekt också. Så tack mamma och pappa! ♥


Sämst bild :)

När vi kom hem så kopplade vi i alla fall bara in den, sen gick vi typ och la oss.. ungefär. Haha.

Och tack till min fina vän Amanda för en trevlig helg! ♥

Idag är det ju måndag och dagens bild (nr 20) kommer också upp i ett nytt inlägg senare. Men nu har jag förklarat "lite kort" om dagarna så nu ska jag runda av och fixa bild-listan så jag inte ligger efter mer. Sen börjar det bli dags för att fixa lite käk :)

2 dagar efter här!

Som ni märker ligger jag lite efter, kommer fortsätta så också. Update och mina missade dagar i listan kommer upp imorgon!

Förlåt söta lilla Elin för att jag är segis! ;)

Dag 17 - Ett ögonblick


Dag 16 - Svartvitt



Ja jag vet, kass fantasi på Svartvitt - fast kanske inte? Men jag har brottom så jag hinner inte leta!


Dag 15 - Kärlek



Klippning!

På torsdag är det dags att klippa av håret. Något som verkligen behövs, är att klippa det kort! Varför? Jo för att mitt hår alltid blir/är så slitet så nu vill jag klippa av ALLT slitna och inte bara dom slitna topparna. Frågan är bara, vågar man?

Ett förslag jag har är i alla fall detta, är det någon annan som har något fint förslag?



Bild hittad på google (från någons blogg)


Dag 14 - En vinterbild


Svar till tjockisen:

Nu ska jag svara min bror i detta inlägg, ingenting mer.

Svar till Dag 3 - En familjemedlem: Det är inte så lite snyggt heller om jag får säga det själv!

Svar till Dag 4 - En hobby: Du jag håller med, det ska bli sjukt kul! Fast blir ju lite svårt, vem ska man hålla på om ni ligger etta och tvåa liksom? ;) Haha nä, men det ska bli skitkul i alla fall, jag längtar! :)

Dag 13 - Tema "ljus"


Dag 12 - Min vardag


Dag 11 - Tokigt


Jag ber om ursäkt till mina vackra vänner Amanda och Annirene ;)


Inte hemma idag!

Är hemma hos Sebbes föräldrar idag, Jonas (S lillebror) ska firas idag så vi åkte hit vi också med en liten present (1,3kg godis;)). Sebbe ville kanske mest hem för att mecka/åka cross men det är en annan femma.

I vilket fall så kanske dagens bild kommer upp ikväll när vi kommer hem, beror lite på när det blir det. Annars får jag ursäkta mig men då kommer det väl två imorgon då..

Tänkte bara berätta det, goodbye!

Dag 10 - Detta gör mig glad


Haha!

Orkar inte lägga upp flera bilder (familj, underbara baby, vänner och mina söta missar) i samma inlägg så jag är smart och avslöjar att gottis gör mig glad, tårta är en favorit - ja! På tal om tårta så får jag ju det imorgon ;)


Kass

Jag är sämst på att uppdatera, men det gör väl ingenting? Tänkte bara berätta det, för nu ska jag skicka iväg ett mejl sen ska jag hämta lite glass och käka framför halv åtta hos mig :)

Dag 9 - Dagens


Dålig bild jag vet.

Detta är min enkla dagens - klädsel. Ett par jeans ifrån "jag minns inte" och en tröja från Gina Tricot. Man behöver ju inte vara direkt snygg när man ändå bara springer runt på ett lager där ingen annan än hon jag jobbar med ser mig, eller?


Dag 8 - En favoritbild



Man down

Goddagens.

Som ni antagligen ser så la jag nyss upp dagens bild. Mycket vacker om jag får säga det själv!

Förövrigt så har det inte blivit allt för mycket gjort på jobbet idag. Packades en hel del på förmiddagen så att lunchen blev flyttad typ en 30-45 minuter.  Mot slutet började saker och ting krångla så vi stack hem en kvart innan vi slutade typ, inte mycket att göra åt.

Imorgon blir det dock en kort dag för mig, halv nio till halv 12 innan jag sen beger mig hem, lunch, sen vidare till en förskola till klockan fyra. Blandade känslor. Ja, sanningen är att jag inte alls är sugen på att jobba med barn just nu, inte pga. barnen utan pga. att det inte är något jag vill jobba med, ni förstår kanske hur jag menar?

Nåja, nu är klockan sex så jag ska bege mig ut i köket, börjar ju bli dags för food!

Jag älskar min underbara pojkvän, min ännu underbarare fästman och min underbaraste sambo. Du är allt för mig och det kommer du alltid att vara. Kärlek ♥

Dag 7 - En bild som jag aldrig lagt upp


Bild tagen av bror Robert.


RSS 2.0