Nu jäklar!

Ja hejsan hejsan! Som ni märkt (och som jag skrev igår) så har jag missat och halkat efter en hel del! Jag tänkte lite kort dra varför och vad som har hänt istället - kan behövas :)

Delar av mellan varje dag nu annars blir det så sjukt jävla rörigt!


Torsdag (bild 16 till bildlistan kom upp på fredagen): Då åkte jag och älsk hem till hans föräldrar direkt när jag kom hem, vi åt där och väntade sen in frisören som skulle klippa av mig håret. Som ni kanske minns så la jag upp ett förslag, det blev inte riktigt såååå kort, men det blev kortare än förr.


Bättre bild kommer någon annan gång. Bilden togs nu lite snabbt så håret är nyduschat = helt ofixat.


Fredag (bild nr 17 kom upp på kvällen så den bilden vart ju aldrig försenad): Då vart det istället att åka hem till mina föräldrar så fort jag kom hem. Jag och Sebbe käkade där innan vi sen åkte över till Amanda, hämtade alltså upp henne och åkte sen hem hit igen. Vi hittade dock inte på något speciellt alls på fredagkvällen då det blev ganske så sent liksom.


Lördag (bild nr 18 kommer snart upp i ett nytt inlägg): Sebbe åkte hem och lämnade alltså mig och Amanda helt för oss själva. Vi började med att käka frukost, fixa oss och lite annat smått och gott innan vi tillslut begav oss ut på stan. Började med The Phone House där jag köpte en ny mobil till pöjken min, jag tyckte han var i behov av en. Jag skulle dock inte gjort det om jag inte hade haft ett presentkort på 800kr där, så mycket pengar har jag tyvärr inte. Har dock ingen bild på mobilen.

Efter TPH så gick vi vidare till H&M och kollade runt lite, köpte med mig ett par skor och ett par trosor hem - hade köpt mer där med om jag bara kunde slösa bort mer pengar.. haha.



Efter H&M så gick vi över till Scoop. Kollade runt lite och Amanda blev arg på mig för att jag drar in henne i affärer med massa kläder hon vill ha när hon egentligen också vill spara pengar ;) I vilket fall så köpte jag mig en lite längre kofta och ett par matchande jeansleggings - ingen bild på det finns ännu men det kanske kommer det med en vacker dag!

Efter Scoop begav vi oss till ett fik och käkade lunch, en underbar sallad som man själv fick plocka ihop, MUMS Efter det blev det bara att gå runt och kolla lite, i olika affärer och lite sånt. Efter ett par timmar på stan så begav vi oss hemmåt igen. Mot kvällningen så blev det tacos och tjockande framför melodifestivalen. Ska jag vara ärlig tyckte jag att många låtar var bra i år, har blivit bättre ju fler gånger man hört dom ungefär. Och nej, jag är inte en av dom människorna som klagar på att Eric Saade vann. Kanske är det lite mysko text men jag tycker ändå låter duger rättså bra!


Söndag (bild nr 19 kommer snart upp i ett nytt inlägg): Söndagen var mest bara slö. Spelade kort och bara tog det allmänt lugnt. Planen var att skjutsa Amanda till tåget i västerås och sen gå in på IKEA en snabbis men det ändrades.

Sebbe kom hem runt ett då lurades jag med att jag inte hade köpt någon telefon med tanke på att den jag hade planerat att köpa inte fanns (det var sant). Vad blev hans svar? Jo: "Äh, det gör inget.. behöver ändå ingen ny" haha! Sen fick han den i alla fall och han verkar riktigt nöjd! Vilket jag förstår, vill typ ha den själv...

Runt tre-fyra så begav vi oss mot donken för att käka lite mat och sen åkte vi över till Västerås. Stack in på IKEA en sväng och köpte det vi behövde.. råkade bli lite annat också. Sen åkte vi vidare mot Fagersta, lämnade av Amanda hos henne och sen åkte vi hem till mamma och pappa igen. Långt ifrån våran tidigare plan alltså! Men men, dom hade köpt en ny tv till oss (mamma var envis och ville så då fick hon väl det då även om det inte känns bra att dom köper en tv åt oss). Men vi tackar så hemskt mycket för nu har vi ju en ny fin tv som passar perfekt här hemma och funkar dessutom perfekt också. Så tack mamma och pappa! ♥


Sämst bild :)

När vi kom hem så kopplade vi i alla fall bara in den, sen gick vi typ och la oss.. ungefär. Haha.

Och tack till min fina vän Amanda för en trevlig helg! ♥

Idag är det ju måndag och dagens bild (nr 20) kommer också upp i ett nytt inlägg senare. Men nu har jag förklarat "lite kort" om dagarna så nu ska jag runda av och fixa bild-listan så jag inte ligger efter mer. Sen börjar det bli dags för att fixa lite käk :)

Kommentarer
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly<3

Det blev jätte fint som jag kan se bakifrån :P hihi <3

2011-03-14 @ 19:32:21
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0