Lite nytt

Tjenamorsen!

Nu var det ju ett tag sen jag skrev igen. Idag är det dagen D så kanske är lika bra att säga adjö? Haha..

I vilket fall så kan jag väl berätta vad som har hänt i helgen, hittils i alla fall, har ju trots allt haft mesta delen av helgen redan.

Torsdag: Först var det ju jobb fram till halv två. Höll på med returer men när dom tog slut så stack jag upp till S och hjälpte henne en liten stund också. I vilket fall så stack jag hem, åt lite och väntade på att Sebbe skulle komma hem.

När han väl kom så satte vi oss i bilen och började åka mot Järbo. Åkte alla möjliga vägar eftersom att vi åkte efter GPS och hade valt kortast väg, haha, inte alltid så smart ;) I vilket fall så kom vi fram tillslut. Efter att Sebbe berätta vad som skulle göras med grejerna så tog vi en kopp kaffe och strax efter fem så började vi åka hemåt. Dock inte hemåt hit, ställa in GPS:en på hem till mor och far så åkte hem dit istället. Fick lite mat och sen vart det en massa massa prat och tro't eller ej men vi kom inte därifrån förrän halv elva på kvällen! Vet ni vad det betyder? Vi var inte hemma förrän tolv! Då var vi ju i alla fall lagom trötta så vi la oss direkt. Men det vart en skön dag :)

Fredag: Ja igår började vi med att tvätta 7-9 och när det var klart så kastade vi oss in i bilen tillsammans med missarna för att bege oss hem till svärföräldrarna. Anledningen till att missarna fick följa med var för att jag tycker synd om dom är dom får vara ensama hela dagarna, haha! På vägen dit satt dom och flåsade som små hundar i korgen stackarna.

Väl där var dom inte lugna för fem öre. Sprang runt och kollade på allt nytt, luktade en massa. Sebbes föräldrar har ju också katt så det luktade ju liksom katt överallt! Kattmat stod framme, vatten och mjölk fanns också. Åt dom eller drack dom nå då? Nja inte direkt. Lite mjölk i mellan åt men annars var flugor och allt nytt mycket intressantare!

Ni kan ju bara tänka er hur spända dom var med alla läten och alla kryp som fanns över allt. Dock gick väl ut på gräset lite grann men nja, det var lite för läskigt.




Efter ett par timmar där så kom ju även deras katt hem! Ett stort lejon tyckte våra småttingar då dom hade stora svansar som tvättbjörnar och maja fräste och morrade som en liten jag vet inte vad! Det var ingen hitt. Men förhoppningsvis så blir dom vänner nästa helg eftersom att dom kommer bo där då. Annars blir det inte bra, för dom ska ju bo där en hel vecka sen senare i sommar, haha! Nåja, söta var dom i alla fall

Mot kvällen efter att vi ätit lite grillat så började det bli lite kyligt så då fick katterna hållas inne eftersom att vi stängde dörren. Då tog dom väl kanske någon liten kattmatsbit men inte mycket heller. Sebbe han höll dock till ute på gården för att mecka med sin rallycrossbil.


Hm.. Vad gör man inte för att komma åt? ;)

Men men. Sen begav vi oss hemåt med ett par trötta missar, låg ner i korgen hela vägen hem, men dom vågade inte riktigt stänga igen ögonen och sova. När vi kom hem somnade dom dock på direkten efter att ha gjort lite behov i lådan. För nej det är sant, jag tror inte dom gick på toa på hela dagen!


Nu är det i alla fall lördag. Ungefär sex timmar kvar tills jorden går under så jag ska nog ta tag i städandet här hemma, kanske lite bakande också. Kan vara skönt att få rent här hemma nu. Och ja, jag är ensam hemma, älsk jobbar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0