Fina du ♥

Idag fyller min älskade år. Hela 21. Jag började dagen med att ge honom en liten present. En, i mina ögon, vääldigt tråkig men han nöjer sig allt - han önskar sig aldrig saker ju.. kanske är alla killar så?

I vilket fall. Var ett par "långkalsonger" till rallycrossen - alltså ett par underställsbyxor. Varför köpte jag det? Jo för att jag tycker att han behöver lite nytt, haha.

Vad mer då? Ja jag och J dog på jobbet idag. Våran kära "chef" har varit ledig både igår och idag och ingenting - då menar jag INGENTING - funkar som det ska utan henne. Vi skulle få en leverans och nej den kom inte. Tänker inte prata mer om det, usch nej denna dag har bara varit sämst!

När söta pojken kom och hämtade oss på jobbet så blev det i alla fall till att åka och handla lite. När vi kom hem fixade jag även cheesecaken och lagade lite lasagne dagen i ära, under tiden den var inne i ugnen så gjorde jag även tårtan. Eller ja, hade inte på någon grädde eller så, det tar jag imorgon :) Men men. Nu ska jag glo vidare på IDOL här och se vem som åker, hoppas Emil..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0