Varför skriver jag typ alltid på onsdagar?

Har lagt märke till att sist jag skrev var på en onsdag. En vecka sen. Ja, sen minns jag att det är fler gånger också. Nåja, nu är det i alla fall onsdag igen..

Nu har jag varit sådär rolig igen, inte alls många inlägg. Vad har hänt sen sist då? Egentligen inte så himmlans mycket heller, det är liksom som vanligt.

I fredags kom i alla fall min bästaste bästa vän Elin äntligen hit! När jag kom hem från jobbet så hade dom ganska precis kommit fram, Jocke (Elins pojkvän) skjutsade hit henne så deras lilla tös var ju med också, var ju liksom x antal månader (typ år?) sen som jag träffade henne så det var kul! Hon hade även en liten söt kjol på sig, hihi - nämligen en som jag köpte till henne på jobbet som tidig födelsedagspresent, hon fyller ju trots allt 2 år snart :) Sen hade Elin även lite söta bilder från samma morgon då hon hade hittat Molly sittandes i köket med mössan som jag också hade köpt, så det var ju kul att hon gillade mina kläder! Hihi.

Vad har jag och Elin gjort då? Egentligen inte så himla mycket, tagit igen lite tid som vi missat bara, babblat en massa, kollat film, glott i lite affärer - bebiskläder ♥ Ja, Elin har ju trots allt en liten skrutt i magen så då är det tillåtet att kolla på dessa söta små plagg - heeelt underbara! I vilket fall som helst så gjorde vi inte så mycket mer.

Sebbesöt jobbade ju i helgen så han kom hem först på lördagkväll. Då satt vi framför en film, Friends with benefits, så han slog sig ner med oss och tittade på den innan han var trött och gick och la sig. Jag och Elin däremot satt kvar uppe ett tag, glodde tv och babblade lite. Sen begav även vi oss till sängen och sov.

Vi sov faktiskt tre stycken i sängen, deni ;) Men det gick bra det med, hade visserligen lagt mig och "hållt om" Elin lite men vaffasen, hon låg ju där Sebbe alltid brukar ligga och jag låg imitten = inte mycket space att röra sig på ;)

Men nej. Nu vill Sebbe låna datan. På tal om det har jag köpt en ny, så vi har nu två, men tyvärr har vi ju bara ett internet änså länge så nu får vi samsas, men ja. Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Det var en mysig helg :D

Får hoppas att jag kan titta förbi igen innan liten tittar ut :D



Sen tycker jag även att du har en snäll man som lånade ut sin sängplats :D



Puss på dig min bästaste <3<3

2011-10-05 @ 20:45:45
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0