Jag känner mig ensam..

Sebbe är hemma hos sina päron, bilen lär ju bli klar. Kanske undrar ni varför jag aldrig följer med? Sanningen är att jag liksom, inte har någon lust. Bara själva grejen att han åker hemifrån kl 9 och kommer hem kl 21 och hela den tiden spenderar han i garaget, låter det kul? Nej tänkte väl det..

Nåja. Har tvättat och dammsugit i alla fall, eller ja, tvätten är inte klar. Vet ni vad som hände? Som vanligt slänger jag in kläder i tre maskiner - en ljus 40°, en mörk 40° och en 60°. När jag kommer ner efter ca 1 timme så står den med 60-tvätten på sköljningar och den står liksom still där, den bara slutade jobba! Så jag får vrida av maskinen och öppna den, den stinker, tvätten är blöt och man ser liksom små korn från tvättmedlet.. skit också!

Alltså fick jag lov att gå upp och hämta nytt tvättmedel och köra igång den igen, med andra ord är det dom kläderna som just nu ligger i torktummlaren. Liksom vad är oddsel för att maskinen ska paja mitt i tvätten? Skitgrejer.. plus att det ju är rätt typiskt att jag alltid tvättar på helgerna för då kan jag ju inte ringa till EHB och felanmäla.. Det får helt enkelt vänta.

Nåja. Nu ska jag ringa hem till mina päron eller något och se om någon är social. Sen blir det disk och hämta tvätt. Bye!

Badkar

Ibland önskar jag väldigt mycket att vi hade ett badkar här hemma.. alla andra läghenheter har ju det! Känns det som, haha. Skulle i alla fall väldigt gärna lägga mig i ett bad just nu.

Men istället får det blir att hoppa in i duschen. See ya!



Bild tagen från google


Big Brother

Är det någon där ute som kollar på Big Brother? Jag och Sebbe kollar, dock kollar vi alltid dagen efter eftersom att det är lite för sent på dagarna för våran del.

Det jobbigaste med allt är att Hannah är med. Ingen som kanske vet vem det är. Men om jag säger att jag har sett ett videoklipp med henne där hon dissar alla svenska killar, säger att om dom tjänar under 25.000 så är dom skit och dyligt.. Någon som vet? Hon är i alla fall sjukt dryg och jag tror alla personer i huset håller med mig.

En annan rolig sak är ju att en tjej som är gravid i V.36 är med, får se hur det kommer gå ;)

Men men. Nog om det. Har inte hänt mycket alls sen sist jag skrev. Har toppat håret och jobbat. Idag har vi än så länge bara hunnit äta mat och Sebbe står och diskar nu - eftersom att det är reklam. Senare blir det väl att kolla på Sveriges mästerkock - alltså bara tv hela kvällen lång :)

18:18


När man köper en ny soffa och inser att soffbordet inte passar, då får man köpa ett nytt :)


Blommorna


Faaan vad kass bild det var (blev lite paff själv nu..) 
Såg inte så dålig ut i mobilen, aja, ni kanske ser TYP hur fina dom var :)



Nåja, nu efter att ha haft mamma, pappa, ena bror och mormor på besök med mat och kaffe så ska jag nu - äntligen - bara slå mig ner i den nya soffan och njuta!

Hur länge kommer den klara sig?

Utan att katterna klöser sönder den!

Minns ni hur våra soffor ser ut?


Såhär om inte annat. Fula, begagnade och i min tanke var dom tillfälliga för att vi inte hade råd att prioritera en ny/nya soffor då!

Men vet ni vad vi har gjort idag?

 
Jag är så lycklig! Än sålänge är den hel, men katterna brottas i den så hårig har den redan blivit..

Men men, nu ska jag hoppa in i duschen för om ett tag kommer en liten del av min familj och hälsar på :)


Back to work

Idag har jag varit på jobbet igen. Äntligen!

Man kan tycka att det är skönt att vara hemma. Och ja det tycker jag med, men INTE såhär mycket. Var skönt att vara hemma torsdag och fredag förra veckan (alltså få en liten långhelg) eftersom att det hade vart så stressigt senaste tiden, men sen fick jag vara hemma ändå till igår.. då var det inte lika kul längre, haha.

Men men. Nu är jag tillbaka i vardagen så nu vet ni :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Sveriges värsta bilförare. Seee ya!

Alla ♥-ans dag!

Ni vet ju att det är den 14:e februari idag antagligen, alla skriver ju om det. Jag och min kära är inte så mycket för att fira denna dag. Jag har visserligen tidigare aldrig riktigt haft pengarna till att köpa någonting till honom, jag har alltid köpt choklad, billigt ;) Men han är ju godisälskare så det duger bra :)

Idag kom han i alla fall hem med en fin bukett rosor, megasöta. Har kort på mobilen men orkar inte lägga upp dom just nu och ingen bryr sig. Bara jag, hihi!

Men men. Nu vet ni det. Inget firande, men lite blommor gjorde sjuka mig glad :) Jag älskar min fina.

Missförstå mig inte, jag älskar honom även om han inte kommer hem med blommor! Han brukar komma hem med blommor ibland och jag blir glad, men jag är mer glad åt att jag har honom ♥


SOFIAS ÄNGLAR - Vad är egentligen värst?

Är det någon där ute som kollar på Sofias Änglar? Jag brukar kolla, men har missat ett program denna säsong (har i vissa fall kolla på reprisen). Vad tror ni att ni skulle tycka är värst?

♣ Första programmet jag såg handlade om en familj där mannen varit med om en olycka och blivit rörelsehindrad då han bröt många ben i kroppen och ja, vad räknar man med efter att blivit påkörd av en bil i 90km/h när man cyklar? Ja han hade nog egentligen mer tur än otur på ett sätt - tur i oturen är väl rätt ord. Men, han lever, han utveckas dagarna i ända för att ta sig tillbaka.

Länk till detta avsnitt.

♣ Nästa program jag såg var förra veckans. Något av det värsta enligt mig. Mamman i familjen lever med en obotlig canser. Alltså en sjukdom som gör henne helt medveten om att hon inom en (inte lång) framtid inte längre kommer att få se sina barn och resten av sin familj. Förstår ni själva grejen? Alla är ju medvetna om att vi kommer att dö, men när vi föder våra barn och ser de utvecklas så är vi inte oroliga på samma sätt att vi inte ska få se dom växa upp och att vi aldrig kommer få se barnbarn och dyligt. Kanske är inte barnbarn det man tänker på i Elisabeth's fall, men förstå vad hemskt att veta.. att veta att man inte kommer finnas där så länge som man vill... Pricken över i:et är väl att hon så gärna vill finnas kvar för sin yngsta son som dessutom lever med en CP-skada.

Länk till detta avsnitt.

♣ Sist med inte minst så har vi gårdagens program. Räcker nog med att säga som pappan säger under programmet. Jag brukar säga, att förlora ett barn är en sak men att orsaka det själv är en helt annan sak.. Ni förstår nog allt i och med detta. Jag vet inte ens vad jag saka säga om det här programmet, det är läskigt, skrämande.

Länk till detta avsnitt.



Vad tycker ni? Vad är egentligen det värsta tänkbara?

Jag klarade mig inte

Magsjukan kom trots allt. Igår kväll. Spydde hur många gånger som helst. Mysigt va. Speciellt med tanke på att jag bara hade ätit frukost under dagen..

Nåja. Sov på soffan i natt för Sebbe skulle, drack massa fanta exotic hela natten lång. Varför inte vatten tänker ni nu? Men nej, min kropp ville inte att jag skulle dricka vatten, drack jag en klunk så kom den upp lika fort igen.

Natten har i alla fall varit lugn. Inge mer spy men har sovit kasst och är heeelt slut i kroppen. Smärta och feber. Fast febern var värst igårkväll också. Som tur var hade jag en söt pojkvän imorse, han stack iväg till ICA för att köpa en massa blåbärssoppa och cola (eftersom att bästa vännen tipsade om det ;)) och han köpte även med två panpizzor utifall att jag kommer klara av att äta. Jag kan ju säga att jag faktiskt är riktigt hungig. Men har inte så mycket sug efter att äta trots allt...

Så nu vet ni vad jag göra. Ligger i soffan med täcke och kudde och bara försöker orka leva, haha..

Kanske borde jag vara det!

Goddag allesammans. Man kan ju undra varför jag inte skrivit något här med tanke på att jag har varit hemma hela dagen lång idag. Alltså inget jobb för min del.

Vaknade imorse och var väldigt konstig i magen (för att undvika detaljer) och eftersom att Sebbe har varit hemma av samma anledning - eller snarare med en ond mage - så ville vi inte ta någon risk att jag går till jobbet med en ev. magsjuka! Vilket jag hoppas jag slipper med hela mitt hjärta, avskyr just magsjuka.. blä!

Nåja. Tjejorna på jobbet ville gärna inte ha dit mig imorgon heller även om jag inte spytt eller något under dagen. Vilket jag förstår. Med andra ord har jag helg nu och vi får se vad jag ska hitta på för något. Idag har dagen i alla fall bestått av The sims 3 medans Sebbe har kört GTA.. socialt, haha nördar..

Men imorgon ska han tillbaka till jobbet så då får jag sysselsätta mig själv. Ska i alla fall börja dagen med att sova ut har jag bestämt.

Förövrigt så är jag sjukt stolt över vad jag lyckats med i mitt liv den senaste tiden. Det slår mig ibland, tanken på att; fasen jag har flyttat 10 mil ifrån hela min familj och alla mina vänner (dock lite närmare min bästa vän) till en ort där varken jag eller min då blivande sambo kände någon, i hopp om att kanske lyckas hitta ett jobb. Idag är jag här, i egen lägenhet, med ett jobb som inte ens krävde min utbildning utan jag bara lyckades ändå och ja, med en pojkvän som jag aldrig trodde att jag skulle hitta. Jag älskar honom och jag är stolt över oss, speciellt mig själv. Men kanske borde jag vara det!


En liten tjuvtitt på mitt gamla flickrum - som man så fint kallar det - hemma hos mor och far ♥


Svar till min bror.

John om Inte okej!:
Bra syrran att du står på dig. En timme är fan inte okej till fullt pris. Impad att du sa ifrån :)

Svar: Nej.. Jag kände mig dock väldigt elak, för jag är sån som lätt känner mig elak, haha. Men jag tror jag gjorde rätt ändå :)

John om Extreme home makeover:
Jag brukar också gråta till det :)

Snyggt draperi för övrigt!

Svar: Bra, då är du en normal människa ;) Eller ja.. normal och normal. Haha ovanligt att vi tycker lika!

Vad har hänt sen sist jag skrev? Ja, ingenting. Haha. Har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat lite till. Har redan maaassa timmar övertid - massa för att bara ha gått 6 dagar av månaden (6 arbetusdagar alltså) i alla fall. Men men, inte mycket att göra åt. Är det mycket att göra så är det.

En annan sak är att min kära man, hör och häpna, har gått och blivit sjuk! Liksom vad är oddsen? Han började jobba efter sin sjukskrivning för inte ens en vecka sen och idag var han hemma. Dock pratar han om att jobba imorgon så vi får väl se. Jag tycker i alla fall synd om honom. Han som avskyr att bara sitta hemma och hellre jobbar. Vilket ju är jäkligt bra!

Hellre har jag ju en pojkvän som trivs med sitt jobb och mer än gärna jobbar än någon som inte anstränger sig något och är allmänt slö/lat. Någon som håller med mig?

Nåja. Nu ska jag nog runda av. Måste steka några hamburgare till då jag av någon konstig anledning bara stekte till mat idag men inte till matlådorna? Min hjärna var nog och gömde sig. Hejsvejs!


I liiiike!

Hejsan svejsan!

Idag har nya kollektionen kommit ut på hemsidan. Så jag kan informera om att vi har huuuur mycket som helst att göra på jobbet, men det är kul :)

Idag har även mina kläder kommit, har visserligen inte berättat om dom, haha. Köpte nämligen tre plagg av min fina vän Cattis så dom harkommit idag, fast dom ligger på coop.. har inte orkat hämta än. Får se när det blir :)

Men nej ni, nu tänkte jag bjussa på mina favoritet från nya kollektionen på jobbet, hihi!



Den sista här är jag dock osäker på. Jag gillar den, men jag har inte provat den.. jag brukar sällan passa i oversize, tråkigt nog!

Klicka på bilderna för att komma direkt till plagget på hemsidan.

Förresten så har dom supersöta flickplagg och även, som alltid, coola plagg till killarna!


The love of my life ♥

ALLA SOM HAR ETT FÖRHÅLLANDE, GÖR DENNA LISTA

Om din pojk-/flickvän:
Du är tillsammans med? -
Sebastian Karlsson 
Hur gammal är han/hon? -
21
När fyller han/hon år? - 21a oktober :)
Vart bor han/hon? - Tillsammans med mig :)
Vad heter gatan? - Torggatan ;)
Ögonfärg? - Blå ♥
Har han/hon piercat sig någon gång? - Ja förr, men inget som finns kvar ;p
Har han/hon druckit? - Haha jaa
Han han/hon rökt? - Ja, men aldrig varit beroende.
Vad har han/hon för färg på rummet? - Vitt är vårat sovrum ;D
Har han/hon några syskon? - Ja :)
Om ja, vad heter dom? - Mikael och Jonas
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - Då skulle vi leta på ett hus :)
Har han/hon någon fobi? - Kan jag inte påstå, men han gillar inte skräckfilmer, hihi
Är han/hon beroende av något då? - Mig..
Är han/hon envis? - Ja :p
Vad heter hans/hennes föräldrar? - Per-Erik och Britt-Marie
Vad gör han/hon på helgerna? - Meckar, är med vänner eller myser med mig :)
Beskriv honom/henne med två ord? - Dryg och underbar ;)
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - Ja!

Dina tankar:
Varför blev du tillsammans med honom/henne? -
För att han var allt jag önskade!
Föll du för honom/henne direkt? - Ganska fort gick det ja :)
Du älskar honom/henne? - Ja!
Du har slagit honom/henne? - Ja :p 
Du har roligt med honom/henne? -
Ja :)
Du skulle kunna bo med honom/henne? - Det gör jag ju så ;)
Du vet någonting om honom/henne? - Haha ja en del!
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? - Nää :p
Säg ett ord du känner för honom/henne? -Lycka!
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? -
Att han älskar mig kanske ;)
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - Åh, att han är snygg? ;)
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? - Inte lika mycket som när man var nynynykär kanske, man träffades ju inte lika ofta då heller..
Är du svartsjuk på andra tjejer/killar? - Nej nej :)

Om er:
Hur träffades ni första gången? -
Vi bestämde oss för att träffas på nästa rallycross tävling så det gjorde vi :)
Bor ni långt ifrån varandra? - Om under samma tak är långt så ;)
När blev ni tillsammans? - 26e september 2009
Hur länge har ni då varit tillsammans? - 2år, 4månader och 10dagar tror jag ;)
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - Lite halvt. Prat över msn/sms bara :)
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - Allt utom skräck :P
Har ni sovit över hos varandra? - Ja :P
Har ni bråkat någongång? - Ja, det gör väl alla par, haha
Vem håller fjärrkontrollen? - Är faktiskt rätt lika, haha
Vad har ni gemensamt? - Våra kissar ;)
Har ni samma åsikter om saker? - Om vissa saker ja
Planerar ni framtiden ihop? - Ja :)
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - Tror det var en månad...
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - Ja gud ja ♥
Hur länge kommer vi vara tillsammans? - Sånt vet man ju aldrig, men hoppas kan man :)

Sista frågan:
Gillar du honom/henne? -
Lite mer än så. Jag älskar min finast fäsman, sambo och stora kärlek ♥


Extreme home makeover

Är det någon mer än jag som typ alltid gråter till Extreme home makeover? Tårarna lyckas alltid pressa sig fram..

Om ni inte kollar på det just nu så borde ni. Familjen dom hjälper är någon alla borde prata med, alla som sms:ar bakom ratten när de kör bil. De förlorade sin dotter på det viset, nu åker dom runt och pratar om det på skolar och visar upp bilen som dottern körde när hon kraschade.. hemskt..

Men över till någon roligare. Jag tänkte bjussa på lite bilder på vad jag köpte idag på Jysk :)


Nya gardiner till sovrummet
Svarta: 70kr/2st
Vita med "prickar": 85kr/2st


Nya gardiner till vardagsrummet
Lila är dom om ni inte ser det ;): 70kr/st



Och favoriten, nytt duschdraperi
100kr



Men nej. Nu ska jag fortsätta kolla på tv, kanske lite sims också, vi får se :)

JYSK

Jag har lust att bege mig till Jysk. Har lite lust att förnya badrummet - nytt duschdrapperi, kan det inte vara kul att ha två så man kan variera? Sen kanske någon ny gardin.. funderar..

De har nämligen lite nedsatta priser t.om. idag - vilket kanske betyder att allt jag vill ha är slut.. men vadå, en promenad för att kolla lite skadar väl inte?

Nej, så får det fasen bli. Om jag så får gå hem tomhänt. Kallt ute men en promenad ska jag ta, så ja. Nu ska jag göra mig i ordning för att gå till affären. Hejsvejs!


Båda!

Jag tyckte det var rätt som gick vidare i Melodifestivalen, vad tyckte ni andra?

Dock kan jag inte säga att jag tyckte att Torsten skulle gå till andra chansen, var han bra? Nej... Men men. Alla tycker vi olika, som tur är :)

Sitter just nu och slö-kollar på Funny people men ska nog snart slänga mig i sängen. Kan ju var bra om jag vaknar lika tidigt imorgon som jag gjorde idag, så kanske jag blir trött på kvällen så jag kommer upp på måndag ;) Smart va? haha. Men nej, ska nog krypa över till sambon nu och mysa lite. Han har ju trots allt varit borta hela dagen ♥

Nu varnar jag bara för massa bilder.

Min dag har sprungit fram. Städade ganska fort här hemma så sen dess har jag nördat sims - då springer tiden. Har även tvättat så det är skönt. Men, nu till rubriken. Min fina vän gjorde mig nostalgisk så nu kommer jag bjuda på en maaassa bilder från "mitt förra liv" (med det menar jag tiden då jag umgicks massa med mina fina vänner, då jag fortfarande bodde hemma) ♥



































Härliga minnen!



Kollar ni på Melodifestivalen? Sean Banan, hallå? Haha.. Jag kollar i alla fall, men han inte fixa några popcorn pga. att jag skulle lägga upp bilderna ovan, så får gå och fixa dom i väntan på att se vad Dead by April hittar på i det här programet, hm? Mycket blandat här känns det som :)

Vad gör jag vaken nu?

Hej på er.

Får verkligen be om ursäkt för inlägget tidigare. Läste det nu här på datan och ucsh så det ser ut. För det första är det ju massa stavfel och för det andra så skulle jag skriva "grötig text" där i slutet och inte "gratis text", haha!

Men jag hoppas alla fattade vad jag skrev ändå. Man fattade ju innehållet i alla fall.

Nu över till dagens sak, varför är jag vaken den här tiden på en lördag? Det undrar jag med. Jag som ville ha en lugn helg och bara få sova ut efter en kaosig vecka på jobbet. Nåja. Sebbe vaknade och trodde klockan var nio, han var pigg och bestämde sig för att gå upp. Såklart så vaknade även jag så nu ligger jag här i soffan med täcke och kudde medans han nördar GTA på ps3:t, fast snart ska han nog bege sig hem mot sina föräldrar och greja lite med rallycross bilen, börjar närma sig nu :)

Så vad ska min dag bestå av idag.. har ju som sagt bestämt att det ska bli en lugn helg så jag har bestämt att inte följa med Sebbe hem. Istället kommer jag städa lite, tvätta den lilla tvätt som finns, diska lite disk från igår och sen bara njuta av lugnet. Kanske blir lite The Sims 3 och sånt kul.. är det någon annan i min ålder som spelar det eller? Haha!

Men nej, nu börjar min mage sträva efter frukost, har trots allt varit vaken ett tag nu.


Inte okej!

Beställde mat från en ny pizzeria idag, eller ja, ny för oss. Den hade högsta snittbetyg och var snabbast. Runt kvart i åtta beställde jag maten och enligt sidan (beställde genom onlinepizza.se - för övrigt riktigt bra sida!) skulle maten vara här 20.21 - brukar alltid stå lite längre tid än vad det tar. Tiden gick ut.. tiden gick över fem minuter, tio minuter.. ja, efter ca 30min över tiden, alltså en timme efter att jag hade beställt, då plingar det på dörren. Han säger att jag ska betala 190kr, vilket var fulla priset. Jag sa att jag inte ville betala fulla priset för att det tog sån tid, han fatta inte vad jag så. Så jag sträckte tillbaka påsen och så att jag inte ville ha det. Hans svar blev; Åh, för att det gick över tiden? Ja sa jag och han tog påsen och gick. Visst kände jag mig elak men nå motta får det vara... Gick istället in igen och beställde från samma ställe som alltid - han kom efter typ 10-15 min så nu är vi mätta och glada :) Men är det okej att dom kommer SÅ sent? Nej! Ursäkta för gratis text men skriver på mobilen.

Kan bilderna pluppa upp nu då?!




Ja se det kunde dom, haha! Så här ser ni.. hur fint vi hade det med en drös kartonger. Kan informera er om att det inte alls står lika fint och "prydligt" nu som på bilden, shises vilket kaos det är nu.. och lär ju förbli så ett tag med tanke på hur mycket det är att göra nu när nya kollektionen kommer ut. På ta om det så släpps den på webshoppen på måndag ;)

Men nejni. Var mest bara bilderna jag ville bjuda på. Har inte så mycket annat att skriva om just nu. Ska bränna ut en film som gubben min gärna vill se och sen vänta in maten som jag visst råkade beställa idag, hihi oj..

Ja på tal om det.. har ni räknat ut att jag och Sebbe typ har gett upp vårt ut-och-gå-och-vara-nyttig-liv? Haha, det höll en vecka ;) Men vaffan, vi mår lika bra för det! Dock håller jag lite koll på att inte sitta och tjocka i mig massa onyttigheter på vardagarna, för det känns faktiskt ganska onödigt. Visst det är gott, men ska jag inte kunna hålla mig till helgerna ändå? Jo det kan jag!

Nåja. Nu vet ni vad vi ska göra resten av kvällen i alla fall - läs: ingentiiiiiiing, fan vad skönt! - så nu ska jag kila :)

Helt slut.. Men än är det inte slut..

Ja vad ska jag säga? Igår bestod dagen på jobbet av att inventera de sista av höstkollektionen och sen köra ner dessa i källaren. Sen tog vi även upp vårkollektionen, dra upp typ 20 pallar är faktiskt gaaanska jobbigt.. Var så trött så jag inte ens orkade diska igårkväll när jag kom hem, haha..

Idag har vi också kämpat på. Har börjat fylla upp alla plagg i hyllorna, guuuud vad mycket det är.. Känns det som, det är nog ganska snarlika som förra kollektionen, men ändå.. förstår inte, haha. Har ont i fötterna nu och är ganska trött idag med kan jag säga.

Men men. Imorgon gäller lite annat. Ska skicka iväg lite ordrar och förhoppningsvis även få upp så mycket som möjligt i hyllorna, helst allt. Haha.

Men nejni.. orkar inte skriva mer. Så nu ska jag slöa framför Sveriges värsta bilförare och hoppas på lite fotmassage av bästa pojken.


Tänkte bjussa bilder från igår på massa kartonger men vit ni vad? Jag orkar FAN inte vänta på att denna blogg ska snabba på sig...


RSS 2.0