SOFIAS ÄNGLAR - Vad är egentligen värst?

Är det någon där ute som kollar på Sofias Änglar? Jag brukar kolla, men har missat ett program denna säsong (har i vissa fall kolla på reprisen). Vad tror ni att ni skulle tycka är värst?

♣ Första programmet jag såg handlade om en familj där mannen varit med om en olycka och blivit rörelsehindrad då han bröt många ben i kroppen och ja, vad räknar man med efter att blivit påkörd av en bil i 90km/h när man cyklar? Ja han hade nog egentligen mer tur än otur på ett sätt - tur i oturen är väl rätt ord. Men, han lever, han utveckas dagarna i ända för att ta sig tillbaka.

Länk till detta avsnitt.

♣ Nästa program jag såg var förra veckans. Något av det värsta enligt mig. Mamman i familjen lever med en obotlig canser. Alltså en sjukdom som gör henne helt medveten om att hon inom en (inte lång) framtid inte längre kommer att få se sina barn och resten av sin familj. Förstår ni själva grejen? Alla är ju medvetna om att vi kommer att dö, men när vi föder våra barn och ser de utvecklas så är vi inte oroliga på samma sätt att vi inte ska få se dom växa upp och att vi aldrig kommer få se barnbarn och dyligt. Kanske är inte barnbarn det man tänker på i Elisabeth's fall, men förstå vad hemskt att veta.. att veta att man inte kommer finnas där så länge som man vill... Pricken över i:et är väl att hon så gärna vill finnas kvar för sin yngsta son som dessutom lever med en CP-skada.

Länk till detta avsnitt.

♣ Sist med inte minst så har vi gårdagens program. Räcker nog med att säga som pappan säger under programmet. Jag brukar säga, att förlora ett barn är en sak men att orsaka det själv är en helt annan sak.. Ni förstår nog allt i och med detta. Jag vet inte ens vad jag saka säga om det här programmet, det är läskigt, skrämande.

Länk till detta avsnitt.



Vad tycker ni? Vad är egentligen det värsta tänkbara?

Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly<3

Att förlora mina barn skulle vara det värsta, usch vill inte ens tänka tanken på det! Blir ju ledsen när jag bara skriver det :(



Och att vara orsaken till det själv, det skulle jag ALDRIG klara av att leva med ALDRIG!!!!



:/ <3<3

2012-02-14 @ 19:38:32
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: John

Brukar inte titta, men såg det nu sist. Sjukt hemskt, måste vara sjukt svårt att gå vidare efter detta. Syndes på pappan varje gång namnet kom på tal, ögonen blev helt röda direkt.. fy..

2012-02-15 @ 01:34:14

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0