Söndag

Ja, idag är det söndag och det betyder att det är back to work imorgon. Men innan dessa så ska jag säga vad vi har gjort i helgen :)

I fredags när jag kom hem från jobbet så begav vi oss hem till mamma och pappa. Skulle nämligen låna deras träningscykel :) Vi beställde även med oss en varsin sallad som vi åt där hemma sen, mums. Blev kvar där till ganska sent på kvällen men det vad trevlans i alla fall.

Igår började vi dagen med att sova till tio - jag ville ha lite sovmorgon tack - sen hoppade vi in i bilen och åkte till spåret. Jag tog en rask promenad på mellan sträckan (3,1km) och Sebbe sprang den längsta (5km). Sen åkte vi hemåt, åt en lite större frukost och gjorde oss sen redo för att åka hem till Sebbes föräldrar. Väl där blev det lite fika och så eftersom att Sebbes lillebror fyllde tonåring!

När vi kom hem blev det Gladiatorerna och efter det film. Men i någon reklam blev det även situps och rygglyft plus att mina ben blev gele på cykeln.. guud vad jag är kass för jag satt inte där länge ;)

Idag så blev det samma start på dagen. Stack iväg och sprang/gick och sen frukost :) Skönt! Vad som händer resten av dagen vet jag inte, det återstår att se :)


Kommentarer
Postat av: amanda

kom hit o titta istället :D haha

nejdå men jag ska ta kort :) inte nu dock för det är bättre när det är ljust ute.

2012-01-18 @ 18:51:44
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: tackar :) uppdatera din blogg>!

2012-01-19 @ 19:26:39
URL: http://aaamandab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0