Gokart

Känns som om de senaste dagarna bestått av att stå och kolla när sambon m.f. kört gokart, haha.. Okej, kanske överdrev jag, men ändå :)

Som jag skrev igår så var Sebbe med sin far och bror och körde, sen när han kom hit så var mamma, pappa och ena bror på besök, vi käkade lite mat och fikade lite innan Sebbe sen upptäckte att en gokartbana i Västerås hade öppet, så vi ringde upp John och Ann-Sofie som tog sig dit så alla tog sig ett race, där John och Sebbe självfallet fightades om vinnartiteln, haha. Sen när vi var klara så bestämde vi oss för att bege oss hem till mamma och pappa för lite biljard.

Så jag och Sebbe åkte hem och gav katterna mat innan vi sen åkte vidare till Norberg. Dock blev det aldrig någon biljard utan vi satt bara uppe och pratade (kanske mer grabbarna som pratade om gokart, crosskart och allt sånt ;)) tills vi gick och la oss.

Sen idag blev det att åka till Sala och köra ännu mer gokart innan vi sen begav oss hemåt :)

Bilder kanske kommer senare. Men det var i alla fall min helg ;) 

Kommentarer
Postat av: kattiseriksson

haha ja folk säger det men jag kan då verkligen inte förstå hur de kan sakna denna mage! tycker att det är så fruktansvärt jobbigt och tungt :( Tycker han kan komma ut nu!!

2012-07-25 @ 14:42:27
URL: http://ekattis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0