1a september!

Jag har vandrat in i den 30e graviditets-veckan (29+2)och det känns på något sätt inte riktigt verkligt. Jag menar, alltid förr så har man tänkt när man läst vecka 30 att dom liksom snart ska ha barn, men vadå, jag och Sebbe ska väl inte snart ha barn? Långt tid kvar ju ;) Fast nej, det är inte så lång tid trots allt.
 
Hur som helst. Medans bebis rullar runt där inne så hade jag tänkt spendera min dag med att börja packa lite smått. Vi ska trots allt bege oss om 3 veckor och saker som inte används kan man ju ändå börja packa ner lite. Varför inte liksom? Men vad jag mer ska sysselsätta mig med idag vet jag inte. Har bosatt mig i onepiecen så det betyder att min dag ska vara slapp, jäkligt slapp!
 
Ska faktiskt bli skönt. Sebbe är hemma och håller på med sitt nya projekt - han håller på och bygger en ny rallycross bil - och det betyder ju att jag är ensam hemma. Vilket inte gör mig så mycket, ibland kan det vara skönt :)
 
Men som sagt, packa var det. Så ska slita mig från denna dumburk nu och se om jag lyckas hitta något att packa ner, höhö..
 
Här har ni då Sebbes blivande, om ni har något intresse av att se ;) Får se hur denna kommer se ut när allt är klar :)

Kommentarer
Postat av: Elin=) 20 år och tvåbarnsmamma <3

Sv: det är vi verkligen, tycker vi kan skälla lite på oss faktiskt:)
Ja det ska jag göra :) vilket datum var det ni skulle flytta?:)
Älskar dig min grodisa<3

2012-09-02 @ 12:51:48
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0