Åh vad jag är glad!

Idag är det en bra dag. (men trött) För tre år sen idag så träffade jag Sebbe för första gången, på en rallycross tävling i Strängnäs. Där vankade jag runt med ett fort slående hjärta, pirrigt. Men se vad bra det slutade.
 
Idag sitter vi här, jag framför datan på ena sidan av soffan (väldigt trött) och Sebbe sovandes på andra sidan. Plus två katter som också sover där emellan. Inte så socialt, men ack så underbart. Glädje ♥
 
Men ja, vad har det med idag att göra? Förutom att det just är tack vara Idag-för-tre-år-sedan som vi sitter här nu. Men nu ska jag sluta dra ut på det - så jag kan få gå och sova någongång.
 
Åkte till jobbet imorse, jobbade på lite i två timmar innan S sen skjutsade in mig till trafikskolan. Väl där hoppade jag in i bilen och begav mig till Sala. Åkte runt i Sala ett tag. Åkte sen för att möta upp nästa person. Åkte runt i Sala och fick sen order "ja, jag får väl gratulera dig till ett körkort". Åh vilken glädje!

Så för er som inte fattat. JAG HAR KÖRKORT! Iih så finfint. Så ja, det är nog något speciellt med den 12e september ;)
 
Men nu har jag bjussat på dagens finaste och bevisar det här nedan. Nu blir det kolla klart Bonde söker fru och sen SOOOOVA! (kan ju nämna att det blev tillbaka till jobbet efter uppkörningen och sen jobba ända till klockan 18 också...)
 

Kommentarer
Postat av: kattisEriksson

ja du ser ur att ha en liten pojkmage tycker jag :) ska bli så spännande när h*n ploppar ut :)

2012-09-13 @ 15:45:36
URL: http://ekattis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0