Bunkrat upp

Jaha, idag drogs rullgardinen upp och ute visades solen. Bestämde mig för att alltså ta tag i sopberget ute och kolla om jag skulle kunna köpa hem virket som fattas till golvet där ute - men se då hade jag vart tvungen att åka med bakluckan öppen och det ville jag inte själv ;)
 
En del sopor blev vi av med i alla fall, rättare sagt två vändor - hade säkert fått in mer på en vända, men jag är ny i trafiken och vill gärna se överallt så nej, inte massa skit som skymmer min sikt, blev i alla fall av med de mesta. Blir bara en vända till nu tror jag. Men då får Sebbe vara med så kanske blir det på onsdag - om det inte är stängt då.
 
Men men, efter sista vändan sopor så åkte jag och Emil upp till Rusta för att kolla igenom butiken lite i lugn och ro. Köpte med mig tre par kuddar till soffan och nya mått till köket (ni vet dl, msk, tsk osv.). Nämnde ju igår att jag kanske skulle köpa hem en låda för dynor. Men nä, kollar mer på det en annan dag, den kändes lite plastig.
 
 
Efter det så åkte vi över till Jysk för att köpa bordstabletter som vi kan ha ute, vill ju inte förstöra nya bordet det första vi gör, och även en ballongvisp - skitkul jag vet ;)
 
Under dagen fick jag även ett sms att jag fått ett paket från Kaffekapslen hade kommit och skönt att sms:et kom när jag ändå var inne i stan och virra ikring, blev alltså en vända in till Ica Maxi för att hämta det också, så ja, nu sitter jag här och avnjuter en Latte Macchiato eftersom att jag beställt bl.a. avkalkning till Tassimon, finely! Vad tror ni mer dolde sig i paketet då?
 
Här har ni svaret;
 
Ja ni ser rätt (fast ni inte ser allt) - avkalkning och nio paket med olika kapslar. Nu tänker ni att jag är sjuk i huvudet men vet ni vad - när man hittar ett erbjudande där man kan få avkalk. + nio valfria smaker - klart som fan att man köper ;) Om man är smart alltså..
 
2 st original
2 st Latte Macchiato
2 st Latte Macchiato Caramel (dock från olika märken, lär ju se om det är någon skillnad ;))
2 st Marabou Choklad
1 st Chai Latte
 
Sen var dom ju snälla och skickade med två mini-mini choklader också, tackar!
 
Men nejni, nu måste jag ta och dricka upp kaffet innan lillskit vaknar - han sover sjukt mycket bättre = längre stunder, när han sover ute - men nu ser det liksom ut som att det ska börja regna när som så jag tänker inte ställa ut honom - är det nu jag ska ångra att vi slet bort taket?

Damn.. nu vakna han!

Full fart!

Äntligen har barnet somnat och sambon ligger uppe och i alla fall försöker somna. Han har ju inte ens fått en halvtimme att varva ner innan sängdags då han verkligen jobbade på ända tills jag sa åt honom att ge sig och gå och sova. Nå måtta får det ju vara ;)
 
Hur som helst. Kass uppdatering här betyder oftast att man gjort någonting annat kul. Har vi det då? Ja men visst.
 
I fredags blev det som jag nämnde sist, att riva ner allt som har med altan att göra - ja förutom golvet då förstår med tanke på att det är original och hör till alla lägenheter från början. Så innan vi for över till Uppsala för att sälja iväg Sebbes buss så rev han ner tak, staket och allt där till.
 
 
Vart sjukt bra då allt blev mycket mer öppet och vi har ju även sol! Hade vi ingen aning om ;) Skönt!
 
Sen blev det lördag och då började vi dagen med att åka iväg med sopor och sen köpa hem lite nytt virke. Virket skulle Sebbe ha för att bygga ett nytt staket mellan oss och grannarna som vi hade gemensam altan med, känns bättre sen tills Emil kommer börja springa runt och så man ser bättre vad som är ditt och mitt, haha.
 
 
Som ni kanske ser så slets även den gröna mattan bort, äntligen! Dock ser man ju också att det doldes en "snygg" skarv mitt på också.. Men den är fixad, händig man fixar ;)
 
Söndag, idag. Ja, började med att åka till soptippen, igen. Med tanke på hur mycket folk det var på lördagen så tänkte vi att vi åker dit så vi är där innan dom öppnar, ja men jo tjena det var det ju fler som tänkte - för det var självfallet kö utanför när vi kom. Men men, var bara att vänta snällt och sen slänga och istället för att åka fler vändor med resten av skräpet så stack vi först till Byggmax för att köpa mer virke och sen över till Västerås i hopp om att hitta utemöbler och markis på Bauhaus.
 
Väl där var det kaos så Sebbe blev less, vi åkte hem och sket i det istället. Väl hemma började Sebbe bygga på golvet lite så det blir lite mer plats. Efter en stund kom Sebbes far och lillebror förbi en snabbis så då hjälptes dom åt lite så allt nästan blev klart innan dom blev tvungna att åka hem efter en snabbtitt. Sebbe fortsatte sen men tyvärr var det en planka för lite av vardera mått han hade så det får vi ta en annan dag.
 
Men inte var väl vi klara för det heller. Vi satte oss ner i soffan men lika snabbt reste vi oss och åkte in till Jysk för att kolla om de hade utemöbler och se, det hade dom ju! Så nu är det fixat också, haha. Och sen? Nej, vi var inte klara där. Vi åkte till Rusta också, där kollade vi markiser men köpte inget sånt idag utan köpte istället med oss en grill hem, så nu är min fina vän Amanda nöjd (sist hon var här gav hon Sebbe en uppgift "nästa gång jag kommer hit ska ni ha en grill" ;))
 
Sen så åkte vi hem, käkade lite pizza (oops, glömde visst mat under dagen..) och sen skruvades utemöblerna ihop.
 
 
Äntligen klara för idag, kunde man tro.... Då blev det iväg till Willys för storhandling och när vi sen var hemma så satte ju Sebbe igång att skruva ihop grillen, som jag då fick be honom vänta med tills imorgon så han kunde sova någon gång ;)
 
 
Men den är på G och dagen är slut. Imorgon ska jag försöka ta mig in med lite sopor själv, sen kanske jag ska köpa hem en låda man kan lägga stolsdynor i, såg idag att de hade en på Rusta. Men vi får se, just nu känner jag att jag bara ska slöa lite innan jag strax kryper ner under täcket jag med.

Ute

Ni kanske minns att vi tog tag i att fixa lite på våran altan? Tanken var att flytta ett räcke för att få lite mer öppet. Kom på sen att jag ju hade tagit en kass bild på våran altan innan, så tänkte därför visa den skillnaden som blev nu.
 
Dock är jag nu istället inne på att riva allt. Vi och grannen vägg i vägg är de enda som har tak och dyligt och det är inte byggt ordentligt för fem öre så frågan är om det inte är två grannar som bott här och där som gått ihop och byggt den. Men, nu är då min tanke att kanske helt enkelt ska riva ner hela skiten och istället bara fixa en markis eller ett sånt där lite större parasoll? Ja, tankarna vandrar lite. För ändå, kanske är det skönt om det regnar - att ha taket som vi har nu?
 
Ska prata igenom det lite, och bolla tankar med Sebbe. Men, det får bli imorgon eftersom att han kommer komma hem senare även idag.
 
Fasen, jag saknar min sambo lite, den här veckan har inte vart så mysig om vi säger så.. I måndags åt vi tillsammans och hade även hela kvällen tillsammans innan han gick för att sova. I tisdags så hade Emil och jag besök och Sebbe var inte hemma förrän ca halv tio på kvällen eftersom att han var och tatuerade sig, så ganska direkt efter att folket hade åkt hem, ja då gick ju Sebbe och la sig. Igår, ja igår skulle det komma folk och kolla på hans buss som står i Uppsala, så då blev han tvungen att åka hem dit för att vara där liksom, när kom han hem, jo ca halv tio då med! Och samma visa idag igen.. förhoppningsvis kommer han hem LITE tidigare? Haha..
 
Men imorgon så, då är han ledig! Dock ska ju dom som kollade på bussen komma och hämta den, men då följer jag och Emil med :)
 
Hur som helst. Här kommer före och nu-bilden på altan. Sen får vi se hur vi gör.
 
 
Behåller vi det såhär så ska vi i alla fall;
♦ Rabatten ska bort
♦ Mattan ska bort
♦ Gräsmattan ska bli en gräsmatta och inte en igenvuxen hö-gård
Vi får se. Några förslag?

Johnny Cash

Sist jag skrev väntade vi på min mor. När hon väl kom så sov Emil fortfarande och mitt under fikat ringde pappa och meddelade mamma om att det fanns en takbox i Fjärdhundra som dom borde köpa. Så ja, hon kunde alltså inte vara kvar allt för länge. Men, mitt i allt ringer även Sebbe och meddelar att han skulle komma hem senare för att det skulle komma folk och kolla på hans buss.
 
Men vad trist tänkte jag. Så blir jag och Emil själva länge.. Men sen slog tanken mig att jag ju kan åka med mamma hem och sen med till Fjärdhundra så får de släppa av oss här hemma sen eftersom att det ändå är i närheten. Så så fick det bli!
 
Blev en liten utflykt sådär plus att Emil fick träffa morfar och morbror Robert också :)
 
Blev lite rädd att Emil skulle få svårt att somna nu på kvällen eftersom att han sovit tre gånger under dagen (eftersom att han åkt bil) men nejdå, han somnade så sött ändå runt halv tio-tio :)
 
Tänkte även bjussa på en bild nu på Sebbes tatuering som blev gjord igår. Första versen i Johnny Cash's låt Walk The Line.
 
 
 
Men nej, nu ska jag fortsätta prata med min fina Elin.
 
En sak till bara... Sebbe ska komma hem senare imorgon IGEN! Den där dumma bussen alltså ;) haha..

I väntan på mormor

Min käre mor ska komma hit idag, umgås lite och busa med Emil. Men vad gör då Emil i väntan på mormor? Jo, han sover. Haha, kanske är det lika bra så att han orkar vara pigg och busig.
 
Själv sitter jag bara vid datan och är lite ledsen över att min käre Tassimo måste avkalkas - ja för igår tändes lampan! Har jag några tabletter hemma? Nej, självfallet inte!
 
Får åka och kolla på Elgiganten i nästa vecka kanske. Vet inte om det går att köpa i butik nämligen för jag har fått för mig att man måste beställa direkt från Bosch. Vi får se. Antingen får det bli Elgiganten i Västerås i helgen, eller så väntar jag till nästa vecka och inviger det som kommer öppnas här i Enköping.
 
Ja för inte tänker jag gå dit på premiäröppningen i alla fall med tanke på att den är på fredag! Alltså en lönehelg, no way.
 
Men nej, nu ska jag runda av här och kanske börja skriva någon matlista så vi har inför storhandling som måste ske de närmaste dagarna.

Besök

Idag på kvällskvisten så fick jag och Emil lite besök. Alltid lika trevligt :)
 
Var min käre bror, Linda, Emma och "lille" Theo, sen kom även min man (Emmas fästman;)) förbi en sväng också. Så här var det full fart och Emil vart glad och rädd om vartannat, haha - inte lätt alla gånger med nya människor.
 
Sen så kom min fina riktigt fästman hem, han kom hem lite senare idag eftersom att....? Jo han har gjort ännu en tatuering. Ja efter Emil-tatueringen så fick han fnatt, suttit konstant och kollat på nya grejer att göra. En hel arm, en låt-text, något där, något här osv. Men nu är en ny gjord och aj så ont han har.
 
Den är placerad på revbenen så konstigt är det väl inte, höhö. Bild kommer dock inte förrän imorgon då han nu ligger och sover :)
 
Hur som helst så har det varit en bra dag idag. Hoppas på en lika bra dag imorgon :)
 
Mamma Linda och bus-Emil som gärna vill röra vid Theo ;)

Pricktest

Idag var vi till Barnspecialisten för att göra ett pricktest på Emil. Han har lite lätt eksem och skulle därför testas. Vi fick under en tid testa mjölkfri ersättning åt honom, men det blev ingen märkbar skillnad så jag gick tillbaka till den vanliga istället.
 
Hur som helst, han fick testas mot mjölk, ägg, soja och vete men ingen utav dom visade något så han är inte allergisk. Skönt! :)
 
Men men, nu vaknade lillskrutten här så nu ska ha få lite puré.
 
 

237 miljoner

Ni har väl inte missat att en snubbe vunnit 237 miljoner på Lotto? Då över till min tanke.
 
Skulle ni vilja vinna så mycket pengar? Jag förstår om man vill vinna någon miljon, så att man kan köpa dedär drömhuset och göra alla dedär sakerna som man alltid velat göra. Men då snackar vi inte 237 miljoner. För ärligt talat, vad gör man med så mycket pengar?
 
Nu i förhand kan jag säga att om jag vann en sån summa skulle jag skänka bort en hel del, finns folk som behöver pengar hundra gånger mer än vad jag gör. Jag skulle ge en del till alla i min familj och jag skulle se till att bygga ett hus efter egna ritningar. Jag skulle göra sjukt mycket. Säger jag nu.
 
Men. Skulle jag vinna den summan. Då skulle jag nog inte längre vara så säker och ha allt så självklart framför mig. Summan är ju så stor som man inte ens kan drömma om hur mycket pengar det är. Det är överdrivet mycket och som Sebbe sa så borde dessa storvinster inte ens finnas, varför inte på något sätt istället kanske dela alla dessa till mindre? Ja, jag vet inte hur det funkar. Men ändå, ingen normal svenssonmänniska behöver den summan pengar.
 
Jag tror att man utav tvekan kommer att bli knäpp i huvudet av pengarna. Att man på något sätt blir rädd för att spendera, att man blir rädd för allt och alla. Man lär ju tro att folk ska råna en titt som tätt?
 
Skit samma. Min mening är bara att jag aldrig skulle vilja vinna en så stor summa. Ärligt.

Sommar

Helgen har varit helt underbar! Suttit i linne hemma hos svärföräldrarna och umgåtts, fikat, busat, bara njutit. Ja, för där det var vindstilla kändes det i princip som sommar, sjukt! Och ja det är klart - färg fick jag och det hör ju inte till vanligheterna ;)
 
Blev två dagar där ute hos dom men idag när vi kom hem blev det projekt "renovera" altan. Vi har pratat om att dra bort den fula gröna mattan och istället bara ha brädorna framme. Så jag frågade om inte Sebbe skulle ta och slita bort den? Visst, ut gick han men istället blev det till att flytta en vägg till andra sidan så att det blev lite mer öppet. Tyvärr blev det ju inga före och efterbilder. Efterbild kanske kommer när allt är klart.
 
Nu kommer i alla fall lite bildregn från sommarhelgen istället!
 
 
 
Endast de tre sista som är tagna med systemkameran så måste skärpa mig och börja komma ihåg att ta med mig den lite mer så jag får bra bilder och inte bara massa mobilbilder.

Äntligen helg

Ja, "vadå helg - du är ju ledig hela veckorna" tänker ni nu. Men helg innebär ju faktiskt att pappan i huset är hemma och det uppskattas enormt utav mig och Emil. Vi saknar ju honom på dagarna, hihi!
 
Idag ringde en fin kollega från jobbet - längesen jag träffade alla på jobbet nu och eftersom att hon meddelade att det är ganska lugnt på jobbet nu så tänkte jag att jag ska åka dit någon dag nästa vecka och hälsa på. Kan ju vara mysigt att få komma ut lite och att få träffa alla fina igen ♥
 
Började dagen med att dra upp rullgardinen och se....? Regn... Varför.. jag som vill ut och gå med Emil i vagnen.. Men men, snön är snart helt borta, bara några småsmåsmå högar på vissa ställen. Så ja, regnet gör ju nytta :) Får hoppas på lite uppehåll och helst inte så himla blåsigt heller, då kan vi gå ut - jag och Emil. Kan ju vara bra för mig att få röra lite på fläsket ;)
 
Men nej ni, nu ska jag gå upp och kolla så Emil har napp, lite enivs att somna ;)
 
En liten sak bara -  jag klarade bana 97 på candy idag! ÄNTLIGEN!

5 månader!

Lilla mini fyller idag fem månader, redan!
 
Vi har inte spenderat dagen på något speciellt sätt utan har busat på golvet, och busat i soffan och myst lite osv. Något sväng ut blev det inte idag heller med tanke på hur jädra mycket det har blåst ute! Blev bara en svängom in till stan för att handla lite nödvändigheter.
 
Pappan i huset kom hem senare eftersom att han idag var och fyllde i sin tatuering, så nu är den helt klar :)
 
 
 

Älskade barn

Idag var Emil lika busig som igår och tog endast en max 30-minuters tupplur vid 12-13 tiden. Men men, bättre än inget antar jag.
 
Tog nyss vagnen och gick bort för att kolla posten och bara på den lilla vägen så somnade skrutten i vagnen, så han hade visst inte sovit nog ändå, hihi. Hur som helst blir det ingen mer frisk luft än så idag, ute regnar det - bara små duggisar, men ändå.. Fina vår, kom nu!
 
Men nåja, nu ska jag passa på att kolla runt lite på datan medans bebis sover. Förhoppningsvis vaknar han inte allt för sent, blir i alla fall lite puré när han vaknar sen. Stora bebisen ♥
 
Du är det bästa som hänt oss, fina älskade du!

Ett år

Kollade tillbaka lite i bloggen, nämligen april förra året.
 
Slog mig att vi kring detta datum förra året var på en helg och den helgen blev till att meddela våra finaste föräldrar om att de skulle bli mor/far-föräldrar! Tänk att det var ett år sedan. Men idag har vi honom är, barnet som då var så efterlängtat men ännu så nytt (en månads vetskap om att vi väntade barn) finns nu hos oss. Så älskad och så underbar.
 
Finaste Emil, mamma och pappa vill dig allt gott i livet och kommer stå vid din sida dag ut och dag in!

Läste även ett "måste-tycka-till-om-saker"-inlägg om Marcelo och Annica som var med i Big Brother, minns ni dom? Jag satt och grämde mig lite över att allt var så dumt mellan dom. Förstod inte alls hur Annica kunde gå på hans beteende som vände från underbaraste mannen till omogen idiot.
 
Ja, för det var den synen jag fick då.
 
Men se där, de är fortfarande ett par och idag (inatt för att vara exakt) har de varit förlovade ett år - såg jag på Marcelos blogg. Så ja, de fann varandra och han var inte alls sådan som det visades i tv. Hoppas det håller för dom! De är ju trots allt jävligt passade för varandra tycker jag ;)
 
Men nej. Nu ska jag inte vara nörd här. Ville bara meddela att jag ändrat min åsikt ;)
 
Men nej, nu blir det godnatt för min del.

Så var denna helg över

I fredags började jag och Sebbe dagen med att fara över till Västerås. Tog en sväng in på IKEA för att köpa den där rullgardinen som jag glömde bort sist och sen blev det Lager 157 efter det för att kolla lite. Fick med oss lite underkläder, ett par leggings till mig och ett par nya hörlurar.
 
Sen begav vi oss hem och inväntade Amanda eftersom att hon skulle komma för att umgås lite vuxet med mig under helgen, haha! Hur som helst började vi med att käka tjockismat (även om jag och Amanda tog sallad) och det blev det inte mycket annat speciellt i helgen. Sebbe åkte hem lördagmorgon och kom inte hem förrän på söndagen så jag och pandis underhöll oss själva tillsammans med Emil.
 
Blev i alla fall en lite promenad på söndagen när det var uppehåll och sen åkte hon hemåt vid tre tiden. Men trevligt var det :)
 
Strax efter att Amanda åkt så kom även mamma, pappa och bror Robert på besök en snabbis för att mysa lite med en bus-Emil.
 
Det var min helg men nu är vardagen igång igen och hittills har dagen bestått utav att busa lite, sova en minitupplur - vet inte ens om det var 30 mig. Ja, Emil alltså. Men nyss somnade han igen och förhoppningsvis sover han lite längre, annars kanske det blir så han sover längre inatt, haha.. Inte lika trött idag helt enkelt.
 
Bilder tagna av Amanda.
 

Jag älskar er ♥

 

BVC och IKEA

Jaha, dagen började med att gå upp kl. 07. Hade alarm men Emil vaknade lagom för att han var hungrig. Ja, hade det varit en vanlig dag hade vi somnat om och inte vaknat förrän 9-10..
 
Men men, var bara upp och hoppas och göra sig klara för att pysa in till stan. Väl på BVC så sov såklart Emil sött i sin bilstol men medans jag och kvinnan satt och pratade så slog han efter en stund upp sina blå - med en glatt humör. Skönt :)
 
Hade ställt in mig på att vikten nog skulle ligga över 7000g men hade lite fel där, han följer sin kurva fint men vikten stannade på 6800. Längden gick iväg till 64,3cm. Våran "bebis" växer på!

Runt lunch bestämde jag mig för att åka över till Västerås. I hopp om att hitta nya byxor till Emil och även kolla lite efter en ny rullgardin till hans rum, eftersom att den som satt här när vi flyttade in är sämst - den är inte mörkläggande och då blir Emil förvirrad när han ska sova när det är ljust ju ;)
 
Hittade två par byxor, en tröja och blev även ett par solbrillor för att ha till sommaren. Men vad hände med rullgardinen? Jag gick genom hela Ikea, kollade på saker - tänkte "det vill jag ha", "det vill jag också ha".. ut går jag med ingenting! Jag glömde helt bort grejen som jag skulle gå in för.. knäpp ja.
 
En kul grej nu på eftermiddagen så har Emil suttit själv mycket bättre än vad han brukar. Han satt (kanske lite väl hängigt framåt ;)) själv en bra stund! Lite vingligt men helt klart framsteg. Snart kan han sitta också.. gud vad tiden går!
 
Somnar när mamma äter mat.. (lagom tills jag tyckte vi skulle åka till Västerås...)
 

Coola killen!
 
Duktiga du! (och nej, han sitter inte och lutar mot mina ben men jag har dom där för de gånger då han vinglar till) ♥
 
 
 

Bästa vän

Idag for jag och Emil till Eskilstuna för att träffa på fina Elin. Vi var inte där förrän halv tolv, blev lite för sent tyckte jag. Men men ;p
 
Vi gjorde inget speciellt, bara pratade en massa - men blir ju lätt så med tanke på hur sällan vi ses! Hur som helst så åkte hon iväg och hämtade sina busar på dagis och under tiden så fick Emil mat och somnade sen sött i Eddies säng en lite sväng. Då passade jag på att gå ut och sätta mig i solen för gud så varmt det var!
 
Så när dom kom hem fick ungarna leka lite medans jag och Elin satt och babblade - tills Emil vaknade då gick vi in igen :)
 
Så tack bästa för den här dagen. Får hoppas det blir en liknande snart igen. Vi behöver bara vara lika smarta som min man och fatta att vi faktisk kan umgås på vardagar också ;) haha!
 
Men nej, tror jag ska ta en liten snabbdusch nu sen blir det nog sängen eftersom att vi ska upp och hoppa tidigt imorgon. Kl. 09 ska vi vara hos BVC. Ska bli så spännande och se vart han ligger :) Sist var ju på 3-månaders besöket, alltså snart två månader sen!

Vanlig dag

Idag har jag och Emil inte gjort ett dugg. Han har ätit Morot&Potatis puré och ska alltså nu börja äta det varje dag :) Ska bli kul, att han får i sig lite annan kost en ersättningen - måste ju vara bra trist att äta samma sak vareviga dag.
 
Men men. Imorgon blir det lite annat, då ska vi bege oss till Eskilstuna för att busa järnet med finaste Elin. Vi får se vad vi hittar på och hur länge vi blir kvar där - vi ska i alla fall åka så fort vi är vaknar och klara här hemma. Ska bli skönt att få umgås lite med min finaste vän.
 
I helgen får jag även umgås med Amanda (och Emil får busa med henne också) så den här veckan blir nog bra :)
 
Jag och lillen idag ♥

Vår snart?

Vårkänslorna kommer och går. Idag kom det lite snö, sen kom solen, sen lite mer snö, sen solen - alltså stannade snön aldrig kvar, men det var heller ingen direkt varm dag.
 
Men snart så, snart kanske den kommer. För igår när jag tog en promenad med svärmor, en väninna till henne och Emil i vagnen, ja då såg vi en del små tussilagos i dikeskanten och sen när vi kom tillbaka hem till svärisarna, ja då såg vi ju även där att det växte fina små snödroppar i rabatten. Så snart så, snart är våren här.
 
Så ja, ni förstår själva. Vi var hemma hos Sebbes föräldrar i helgen och det var ju delvis för att vi inte kom dit något i påsk.
 
I fredags åkte vi dit, Sebbe fotade sin buss för att kunna lägga ut en annons på blocket då detta år inte kommer att bestå utav någon Rallycross - alltså är bussen mycket onödig att ha stå. Sen får vi se om han kommer igång nästa år eller senare, men just nu har han lagt tävlingen på hyllan och spar istället en helt del pengar och han får mer tid till den lilla familjen vi nu skapat :)
 
Mot kvällningen åkte vi även över till ett par kompisar och umgicks innan vi tillslut begav oss hemåt runt tio på kvällen. Okej, vi gjorde kanske någonting mer där mellan att fota bussen och kvällen, men inget märkvärdigt.
 
Igår åkte vi också dit. Åt mat med familjen där hemma, umgicks lite och Sebbe böt även däck på sin bil - från vinterdäck till sommardäck. Blev inte kvar där lika länge som på fredagen så var hemma runt halv nio på kvällen.
 
Idag då? Ja, idag har vi handlat lite mat, tvättat min bil och sen har Sebbe även bytt däck på min bil också :) Fina älsklingen.
 
Morgonbus med råttan imorse :)
 
Emil när vi stod i kön för att åka in och tvätta bilen :)

Alla flyttar

Ja, som rubriken säger så känns det just nu som om det är väldigt många som flyttar. Jag känner två av dom och två läser jag bara bloggen hos. Tre av dom flyttar till hus - så jäkla orättvist. Höhö.
 
Ja jag vet, det var inte alls längesen vi flyttade. Rättare sagt endast - eller oj vadå endast.. redan gått över sex månader! Vart fan tar tiden vägen egentligen?!
 
Hur som helst. Ett par har byggt sitt helt egna hus, de har gjort allt från grunden helt själva - vilken jävla lyx! En dröm som jag har, helt klart. Hoppas den slår in :) De två andra flyttar till ett vanligt köpes hus ni vet ;) Lyx även det.
 
Det är så sjukt att det kan vara så olika. Vart får alla människor pengarna ifrån? haha.. Fuskisar. Men jag längtar hur som helst hur mycket som helst efter att hitta ett hus där vi kan bo, jag och min fina sambo tillsammans med våran älskade bebis och kissekatterna och såklart blivande syskon till Emil då, om det blir några ;) (vilket det mest troligt blir, haha)

Okej, jag ska kanske påpeka en sak. Jag trivs här, inget fel alls på vårat boende. MEN, jag längtar efter att kunna göra vad jag vill. Kunna byta utseende på boendet utan att lägga ut pengar som aldrig kommer igen. Jag hatar att bo där vi slänger pengarna i sjön - för det är precis så det känns när man betalar en hyra på flera tusen och pengarna aldrig kommer att komma tillbaka till en. Förstå var mycket pengar som försvinner ifrån en när man bor i en hyresbostad.
 
Men skit samma. Som jag nämnde ovan. Det blir ett hus så småningom. Bjussar på lite bilder så länge, så ni också kan längta ;)
 

Gamla bilder på oss ♥

 
Vilka minnen vi har! Jag saknar dig min finaste vän :)

sol


Påsk

Jaha, så har det gått och blivit april. Helgen blev inte helt som tänkt, men en del i alla fall.
 
I torsdags så var ju Sebbes första lediga dag. Tyvärr minns jag inte ens vad vi gjorde, haha. Men så fort fredagen kom så begav vi oss till Norberg för att umgås med min familj. Blev god mat, fika, lite biljard spelande och även en tripp ner till bror min för att umgås lite då han hade fest :) Sebbe drack någon öl medans jag körde bilen så jag höll mig nykter.
 
Emil hade så sött somnat i mormors famn så han blev kvar hos mormor och morfar - så för första gången åkte jag i från Emil några timmar. Var ju inte många minuter man inte hade honom på hjärnan om man säger så! Hur som helst så ringde jag hem runt åtta för att kolla så allt var okej och då satt han i bakgrunden och kollade på Let´s dance och pratade lite, han hade då precis fått mat och sen på kvällen när vi kom hem (strax innan 23) så sov han sött igen och hade sovit sen strax efter att jag pratade med dom, så allt hade gått toppen! :)
 
Emils klädsen inför påskfirandet. Tack bästa Elin för de fina kläderna! ♥
 
Jag i bilen påväg till mor och far.
 
Här höll vi på att skratta ihjäl oss lite halvt då Emil liksom skulle slicka på flaskan som en galning så fort den kom till munnen, haha! Söta barn ♥ Synd bara att det inte alls blir lika kul på bild :( haha.
 
På lördagen så blev det lite biljardspelande och till sist lite mat innan vi begav oss hemåt, så ja, vi sov alltså kvar hemma hos päronen :)
 
Väl hemma blev det inget speciellt alls, lite tv-tittande och tillsist sängen :)
 
I lördags ute på mamma och pappas altan
 
Ta tag i fossingen är en favorit nu för tiden :)
 
Bus med pappsan ♥
 
Och stå har alltid varit en favorit :)
 
Sen kom söndagen. Sebbe gjorde mig glad och sa att vi skulle spela lite bingolotto, ja för i julas började jag tjata lite när det var uppersittarkväll "fasen, nu skulle man ju haft lotter" - sen dess har jag påpekat det lite då och då och nu slog min önskan igenom ;) haha..
 
Under dagen blev det även storstädning - damsuga hela huset, ut med alla mattor, tvätta alla sängkläder (täcke och kudde) osv. Emil somnade ute på altanen mitt i och sov tills mamma, pappa och bror R kom på besök för att hämta en telefon pappa skulle få av mig. När de åkte blev det bara att städa klart och sen ta en tripp in till stan för att köpa hem gottis inför bingolotto-kvällen.
 
Sebbe lyckades slå till med att vinna 100kr men min lott visade sig vara en nit. Ingen vinst, även om det var jävlans nära... (se bild) Dock gav ju inte 100kr någon direkt vinst med tanke på att han köpte lotterna (100kr) och inringning till andra dragningar så ja, blev ändå back i plånboken för oss båda.
 
 
 Idag då? Ja, idag är det måndag och det var Sebbes sista lediga dag. Planen var att fara över till Uppsala för att fira lite påsk med svärföräldrarna också men pappan i huset hade gått och blivit sjuk så vi stannade hemma för att inte smitta ner lilla Emil med febern och så. Åker dit i helgen i stället :)
 
Så istället för det blev det att ta en liten promenad med vagnen, stannade efter vägen och satte oss på en stor sten i solen. Där var det sååå skönt då det var helt vindstilla och solen gassade på. Emil sov som vanligt i vagnen så länge :)
 
Mycket mer än så har det inte bjudit på och nu är helgen över. Sebbe beger sig tillbaka till jobbet imorgon så han ligger nu och sussar sött uppe i sängen och det gör även Emil uppe i sitt rum. Ja, det ska jag också göra strax.
 
Upp å stå!
 
Jag och bebis - och så var det ju det, han är ju ingen bebis längre! Åh vad tiden flyger!
 
Men nej, ska runda av långa inlägget nu och plocka undan lite här så jag kan bege mig upp och sova. Hoppas alla haft en härlig påsk!
 

RSS 2.0