Bunkrat upp

Jaha, idag drogs rullgardinen upp och ute visades solen. Bestämde mig för att alltså ta tag i sopberget ute och kolla om jag skulle kunna köpa hem virket som fattas till golvet där ute - men se då hade jag vart tvungen att åka med bakluckan öppen och det ville jag inte själv ;)
 
En del sopor blev vi av med i alla fall, rättare sagt två vändor - hade säkert fått in mer på en vända, men jag är ny i trafiken och vill gärna se överallt så nej, inte massa skit som skymmer min sikt, blev i alla fall av med de mesta. Blir bara en vända till nu tror jag. Men då får Sebbe vara med så kanske blir det på onsdag - om det inte är stängt då.
 
Men men, efter sista vändan sopor så åkte jag och Emil upp till Rusta för att kolla igenom butiken lite i lugn och ro. Köpte med mig tre par kuddar till soffan och nya mått till köket (ni vet dl, msk, tsk osv.). Nämnde ju igår att jag kanske skulle köpa hem en låda för dynor. Men nä, kollar mer på det en annan dag, den kändes lite plastig.
 
 
Efter det så åkte vi över till Jysk för att köpa bordstabletter som vi kan ha ute, vill ju inte förstöra nya bordet det första vi gör, och även en ballongvisp - skitkul jag vet ;)
 
Under dagen fick jag även ett sms att jag fått ett paket från Kaffekapslen hade kommit och skönt att sms:et kom när jag ändå var inne i stan och virra ikring, blev alltså en vända in till Ica Maxi för att hämta det också, så ja, nu sitter jag här och avnjuter en Latte Macchiato eftersom att jag beställt bl.a. avkalkning till Tassimon, finely! Vad tror ni mer dolde sig i paketet då?
 
Här har ni svaret;
 
Ja ni ser rätt (fast ni inte ser allt) - avkalkning och nio paket med olika kapslar. Nu tänker ni att jag är sjuk i huvudet men vet ni vad - när man hittar ett erbjudande där man kan få avkalk. + nio valfria smaker - klart som fan att man köper ;) Om man är smart alltså..
 
2 st original
2 st Latte Macchiato
2 st Latte Macchiato Caramel (dock från olika märken, lär ju se om det är någon skillnad ;))
2 st Marabou Choklad
1 st Chai Latte
 
Sen var dom ju snälla och skickade med två mini-mini choklader också, tackar!
 
Men nejni, nu måste jag ta och dricka upp kaffet innan lillskit vaknar - han sover sjukt mycket bättre = längre stunder, när han sover ute - men nu ser det liksom ut som att det ska börja regna när som så jag tänker inte ställa ut honom - är det nu jag ska ångra att vi slet bort taket?

Damn.. nu vakna han!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0