Vår snart?

Vårkänslorna kommer och går. Idag kom det lite snö, sen kom solen, sen lite mer snö, sen solen - alltså stannade snön aldrig kvar, men det var heller ingen direkt varm dag.
 
Men snart så, snart kanske den kommer. För igår när jag tog en promenad med svärmor, en väninna till henne och Emil i vagnen, ja då såg vi en del små tussilagos i dikeskanten och sen när vi kom tillbaka hem till svärisarna, ja då såg vi ju även där att det växte fina små snödroppar i rabatten. Så snart så, snart är våren här.
 
Så ja, ni förstår själva. Vi var hemma hos Sebbes föräldrar i helgen och det var ju delvis för att vi inte kom dit något i påsk.
 
I fredags åkte vi dit, Sebbe fotade sin buss för att kunna lägga ut en annons på blocket då detta år inte kommer att bestå utav någon Rallycross - alltså är bussen mycket onödig att ha stå. Sen får vi se om han kommer igång nästa år eller senare, men just nu har han lagt tävlingen på hyllan och spar istället en helt del pengar och han får mer tid till den lilla familjen vi nu skapat :)
 
Mot kvällningen åkte vi även över till ett par kompisar och umgicks innan vi tillslut begav oss hemåt runt tio på kvällen. Okej, vi gjorde kanske någonting mer där mellan att fota bussen och kvällen, men inget märkvärdigt.
 
Igår åkte vi också dit. Åt mat med familjen där hemma, umgicks lite och Sebbe böt även däck på sin bil - från vinterdäck till sommardäck. Blev inte kvar där lika länge som på fredagen så var hemma runt halv nio på kvällen.
 
Idag då? Ja, idag har vi handlat lite mat, tvättat min bil och sen har Sebbe även bytt däck på min bil också :) Fina älsklingen.
 
Morgonbus med råttan imorse :)
 
Emil när vi stod i kön för att åka in och tvätta bilen :)

Kommentarer
Postat av: Pauliina

Ja det känns bra, väldigt mycket större än tidigare så det tar tid och vänja sig :)

Svar: Jo men det tar ju lite tid att vänja in sig i det nya :)
Evelina Fahlström

2013-04-07 @ 22:58:38
Postat av: Emma ❥ Olivias mamma

Köra lite bil :} Hihi

2013-04-08 @ 09:04:33
URL: http://alskadeolivia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0