Helgen

I torsdags så kom ju käre bror förbi, blev mat och han fick även lite kaffe och han begav sig inte förrän runt tio på kvällen :) Trevlans!
 
I fredags åkte vi först mot Stockholm för att Sebbe skulle in på en butik där. Sen blev det Uppsala och förbi svärisarna en sväng.
 
I lördags var det tänkt vi skulle fira min morbror som fyllt 50år i veckan. Så vi åkte över till Norberg redan på dagen och spenderade största delen hos bror John innan vi en liten snabbis även åkte upp till mamma och pappa. Sen åkte vi alla över till Avesta. Tyvärr blev det kortvarigt där då Emil var trött, hungrig och att det troligtvis blev lite väl mycket för honom med 50 främmande människor runt om kring sig.
 
Hela vägen hem gnällde han och först när vi kom hem blev han superglad och ville leka med alla leksaker, hemma bäst eller vad? ;)
 
Och söndagen då? Ja då blev det en heldag hos svärföräldrarna igen eftersom att pappan där hemma fyllde år.
 
Men nej, nu ska jag runda av här innan jag och Sebbe går upp och lägger oss med en sovande pojke. Ja, han sover redan i våran säng då han blev ledsen så fort jag la honom i sin egen säng. Imorgon ska jag se om ena sidan går att ta bort annars är det nog en ny säng som gäller till honom om vi ska slippa våran älskade virvelvind under nätterna, haha.
 
 
 
1. Jagar kissen. 2. Är en film från i lördags där Emil diggar. 3. Är film igen, barnvagnsrally i söndags.
4. Jag och älskling idag. 5. En bild från förra torsdagen, ja nu har han lärt sig klättra upp på tv-bänken också! 6. Kissekatt ligger skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0